- Konu Sahibi esmaaa0202
-
teşekkür ederim arkadaşım en kısa zamanda sana da kısmet olur inşallah
pko bir ayda oluşabilecek bişey değil bildiğim kadarıyla bi insanda ya vardır ya yoktur doğuştan getirilen bi özellik bu...
Kistine gelince bazı kistlerin doğum kontrol haplarıyla eriyebileceğini duymuştum seninki de öyle bişeydir heralde...
Pkolu olup olmadığını anlamak için araştır ve iyi bi doktora git canım yapılan kan tahlilleri ve vajinal ultrasonla tanı konulabiliyor şimdiden geçmiş olsun
allah kolaylıklar versin
iyiym canım ben hergün girip bakıyorum kimsecikler yok geri çıkıyodum napim
fatmadan da hiç ses yok hakkaten
sen de iyisindir inşallah canım
kızlar naber. 4 gündür kimseler yokmu.nerelere gittiniz yahu.esma nasılsın canım fatma nerelerdesin.
Allah bagışlasın canım negüzel kavuşmuşsun oglunabendede pko var ayrıca prolaktin seviyem yüksek çıktı ama ben Allaha sıgındım herşeyde vardır bir hayır hayırlsıı olur inşllh herkez için
slm esmacim bende sana soru sorcaktim, benim 2 tane yumurtam olustu doktor 13. günümde catlatma ignesi yapti ve 36 saat sonra beraberlik oldu hatta sende okudugum icin sütün buharinada oturdum, bugün 17. günümdü siddetli agrim oldu 2 saat sanki kasiklarim patliycakmis gibi sonra gecti. her ay 14. veya15. günümde agrilarim olurdu ama bukadar siddetli degildi, üzüldügüm sey yumurtam gec catlamissa 3 gün oldu bearaberlik bi daha olmamisti. sen ne düsünüyon bana fikirlerini anlatirmisin, bu ay ilk defa igneye baslamistim artik hayirlisi. bizim topik benim profilime gir benim actigim konular diye geciyor, igneyle tedavi olanlar; senden kizlara bahsetmistim önceki sayfalarda görürsün. bize takilda kizlara moral olursun onlar genelde hafta ici tüm gün topikteler. hayirli aksamlar canim öptm
esma canm iim bende şükür.ya bu iğneler kabızlık yapıyormu ya uff.sende olmuşmuydu böyle bi sorun.
evet dediğin gibi araşytırdım doğuştan gelen bişi genetikte olabiliyor anne yada babadan gelebiliyor... Inşallah küçük kistlerdirde bu yasmin hapı ile gideririz. Ayrıca yasmin hapını kullanmaya başlayalı 3 gün oldu kahverengimsi şeklinde bir akıntım var kötü bişimi acaba? Normalmi bilemiyorum ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum(( napıcam bilmiyorum...
Yardımcı olabilecek olan varmı????
kızlarr burdayım bende arada gırıp cıkıorum bakıorum esma senn gıbı kımse yokannemlara gıtmıstım 2 gunlugune bıde bu aralar yogunum sınvalara falan gırıorum mulakatlara falan bakalım rabbım bunda barı yuuzmu guldursun dıorum:86:kız istemeye gıdecez yarın inşllah bakalım ama havalar kotu kar yagıyo ankarada yollar da kotu bakalım optum
veee bende başladım tedaviye... hayırlı sonuçları sizinle burdan paylaşırım
hayırlı olsun canım güle güle gidip gelirsiniz inşallah
darısı benim canım abiciğime de olsun inşallah o da gönlüne göre biriyle karşılaşsın.. kızlar dua edin lütfen çok istiyoruz abimin evlenmesini...
ben de de şiddetli ağrı olmuştu canım sanırım yumurta çatladığı için ağrı oluyo...
3 gün beraberlikten sonra bi daha olmadımı hiç canım.. belki geç çatlamıştır yumurtan ilişkiye devam bence:82:
amaaaaaan çok da didiklememek lazım bi yandan Allah yazmışsa zaten olur canım stres yapma yeter
beraber olmadik yorgunduk bide gerek yoktur diye düsünmüstüm. dedigin gibi hayirlisi, ne güzel herkesin derdini paylasiyorsun, yardimci oluyorsun iyilik melegi gibisin
oy oy oy canımmmm ne güzel bi şeye benzetmişsin beni
valla bildiklerim dahilinde sizinle bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...
oy oy oy canımmmm ne güzel bi şeye benzetmişsin beni
valla bildiklerim dahilinde sizinle bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...
hayırlı olsun canım tedavın ne ile basladınız tedavıye
burayım canım ben sana vp yazmıstım 10.sayfaya bakıver bakıyımcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?