Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

slm kızlar. benimde bi arkadaşım. pko lu. 5 yıllık ewli we hiç korunmadılar. ama malesef olmuyor. çatlatma hapı, ilacı herşeyi denediler ama nafile. düzenli adet de olamıyor. ama benim merak ettiğim 5 yılda en az 4 doktor değiştirdi hiçbiri rahim filmi çekmemiş. benimde aklıma gelen acaba kanallarımı tıkalı?? olabilirmi böyle bişey?

bu araada eşinde hiçbir sorun yokmuş.

kızlar merhaba 1 haftadır ugrayamadım topıgımızebayagı ılerlemış sayfa yenı arkadaslarda gelmış hoşgelmış topıgımız ugur getırsın inşşş tiin cim canım bebekllerın bır melek çok tatlılar fotolarını gorunce cok duygulandım ya ne guzel bı duygu sıra bende inşallahhh allahım ayırmasın saglıcakla yanndan.ozlemcım sen nasılsın yumurtlar ne alemde:82:esma canım şimdı senn işler zorlaştı hem karıyer hem çocuk valla zor ama cok guzel bi iş.bende uzun zamandan berı bekldıgım cok ii bi iş vardı geçenlerde cavp geldı benı işe alıolar aama eşim ve ve ben çok duşunduk olmuo çok ıstıodum bu işi hamıle klamdan once başvurmuştum ses cıkmadı benım burda bebegıme baklack kımse yok annemler kayınvlaıdemler falan burda degıller bebek 3 aylık olucak benı cagırıolar bende dedım ben asla cıcugumu kendımden mahrum edemem bıde tam anneye muhtaç zamanı minnacık olacak annemler olsa olurdu ama bakıcı tutsak dedık yok kreş dedık asla ben iş istemem dedım çocuguma bakıcam.artık kısmet dedık demekkı nasıpte yokmuş bu iş hayırlısı ben bu sene en guzel hedıyeymı aldım rabbımden.optum hepnızı haaaaaa bu arada yarın ogluşumu gormeye gıdıorum teyzelerı kontrole

bence rahım fılmı cektırmesınde kesınlıkle yarar var canım arkadasın doktoruna sorsun yaptırmak ıstedıgını o zaman yaptırabılr

eveett yeni akadaşlar hoşgelmişlerfatmacım seni çok iyi anlıyorum çocuğundan ayrı kalmanın nasıl zor bişey olduğunu ben ablamda görmüştüm maddi olarak ihtiyacın çok yoksa bende hiç bebeğini kendinden mahrum bırakma çünkü senelece ablamın ne çektiğini gördüm mecburiyettendi ablamınki gerçi ama çok zorlayıcı ve yıpatıcı oluyor.bende vallahi 13 ekimi bekliyorum hamile değilsem adet olmam lazım o tarihte...işten ayrıldım ev hanımıyım artık bir haftadır çok fazla bel ağrısı ve baş ağrısı yaşıyorum sabredip beklemeye çalışıyorum işte

tiincim canım maşallah arada bir uğruyorsun iyi oluyor senden haber almış oluyoruz canım bebişler maşallah maşallah 41 kere çoook tatlılar uzun ömürlü sağlıklı olsunlar inşallah:)
fatmacım bence de işi ikinci plana atman iyi olmuş canım valla üç aylık bebek asla bırakılmaz benimki 1 yaşını doldurduğu halde ve annem baktığı halde yine de zor oluyo çok özlüyorum oğlumu sen de büyüt de inşallah yine iş olur... yarınki kontrolünde bebişe bizden selam söyle onu da öpüyorum:))
özlemcim canım benim valla senden yana bu ay ümitliyiz yine ama herşeyden önce tabiki hayırlısı 13 ekime de az kaldı olur inşallah bu sefer seni de öptüm canım:)
yeni gelen arkadaşlar sizlerle de daha yakından tanışma imkanımız olur inşallah Allah hepinize de annelik duygusunu tattırsın..

slm kızlar ben geldimmmmm:)
ne çabuk ilerliyor bu topik, valla neler neler yazılmış, günlük takip edicem artık zor oluyo böyle:) Fatmacım kaç haftalık oldu bebişin? arada bir benim için de okşa karnını:)) özlem regle az kalmış inş olmazsın canımmm, hadi bu ayda hayırlı haberi sen ver, bende bir daha ki aya inşşşş. Esmacım bugün regl oldum ve tadaviye başlıyoruz, tüp bebek yaa hiç istemiyorum tüp bebek olmasını ama bir önce de olsun istiyorum artık. bekle bekle nereye kadar 2 yıl mı 3 yıl mı bu belirsizlik çok rahatsız ediyo beni ve artık yaşım da geçiyor diye düşünüyorum, kasımda 31 olucam bana dua edinn nolur, belki de hayırlısı böyle olacak bilemyorum, şuanda tek sıkıntım tüp bebeğin tutmaması bunu da yaşarsam yıkılırım artık, çok pozitif bakıyorum, inş olucak diyorum, dua ediyorum sizlerde beni unutmayın dualarınızda nolurrr
kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar edicem, inş tam 1 ay sonra da bebiş geliyorrrrrrr diyeceğim:)))))

Benim durumumu ben anlatayım arkadaşına belki yardımcı olur. bende pkoluyum ilk yıl bir tane dış gebelik ameliyatl olmuştum. sonraki 5 yıl korunmadan hamile kalamadım doktor ilaç tedavisi falan adet düzeni için olmadı olmadı en son bahçeçciye gittim tüp bebek için artık bekliyecek yaş kalmadı bende . rahim filmi çektirdim ama tek tüpüm yok ameliyat sırasında alınmış diğeride tıkalı çıkmazmı??? boş yere geçen 5 kocaman yıl.... tüp bebek denemede ilkinde hamile kaldım ancak 9 haftalık gelişim olmadı kürtaj. bir sonraki ay mucize oldu ve doğal yoldan hamile kaldım şimdi oğlum kollarımda . Arkadaşın hiç geciktirmeden hemen film çektirsin araştırsın doktora danışsın acele etsin benim gibi 5 yıl daha harcamasın sevgiler.....

hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutar... ayrıca ya tutmazsa diye şimdiden sıkıntı yapma svgcim olumlu düşün olucak de...
benim teyzemin bir gelini var onun pko değil daha kötüydü durumu rahim yumurtalıklar hiç gelişmemişti kaç doktora gitti olmaz dediler sonra bir doktor tedaviyi deneyelim bakalım dedi ama bu kızda öyle bir pozitif enerji vardı ki nolmuş bana herkes tedaviyle hamile kalmıyormu ben de kalırım diyordu direkt tüp bebeğe başladılar ve ilk denemede tuttu bir oğlu oldu ikinci için kolları sıvadı ikinciyi yaptı o da tuttu ama düşük yaptı bikaç ay sonra üçüncü denemeye geçti ve bundan da ikizlere hamile kaldı 3 ay önce de doğum yaptı düşünsene doktorların olmaz dediği bu kadın asla moralini bozmayıp olacak olacak dedi ve hiçbir denemeden boş çıkmadı inşallah darısı sana da olur canım

herşeyin hayırlısı sevgicim evet sayfamız çabuk ilerliyor artık :)) inşallah inşallah inşallah ilk denemende hayırlı bir evlat sahibi olursun lütfen şimdiden ya tutmazsa olmazsa diye aklına getirme bizler çok şükür inançlı insanlarız Allahın izniyle herşey olur yapmamız geeken belli bol bol dua edip tedavimizi olucaz öptüm seni çok iyi bak kendine

valla adetine daha çok varmış benim de aklıma ilk yerleşme kanaması geldi inşallah öyledir canım

cnm maalesef yerleşme kanamsı değilmiş bugün regl oldum ama bu ara kanamalarda beni çok tedirgin etti neyin nesidir off aslında geçen ayda olmuştu doktura gidicem pazartesi ama bu konudada aklım karıştı benim tedavi olduğum dokturtavsiye üzerine gittim şimdi bi kaç arkdaşım onun iyi bir doktur olmadığnı söylediler aklım karıştı başka bi doktur söylediler galiba bi de onu deniyecem...
aslında geçen ay dokturma bu ara kanamakarın kanlı akıntıların olduğunu söylrmiştm ama önemli değil onlar demişti nasıll yani sebebsiz olur mu hiç bi şey miyom falan var diye tedirginim acaba miyom olsaydı anlamazmıydı doktur....

Son düzenleme:

valla denizcim tedirginsen değiştir doktounu ben işyerinden arkadaşımda miyom vardı muayene sırasında farketmişti elle muayenesinde ağrısı olunca ultrasonla dikkatli bakıpta görmüştü doktor iyi bi doktor bul ve onunla devam et derim ben

evet cnm haklısn kafamdaki soru işaretlerine cvp vermedği için sürekli tedirginlik oldu içimde hastası çok sanki hemen göndereyim derdindesanki ben de istiyorum ki bütün sorularıma cvp versin veriyo ama önemli değildirdeyip duruyo bu ay klomen çatlatma iğnesinin kullandurdı ilk defa sonuç hüsran ara kanamasa cabası inş cnm pazartesi gidecem bana söylenen doktura birde cnm senin dokturun çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra tekrar çağırdı mı dokturum bana hiç gel demedi sadece regl olursan gel 3 günü dedi

hayırlısı olsun canım doktorundan memnun değilsen daha ilgili bir doktor bulup ona devam et ama şunu da söyleyim ki bu kullandığımız hormon ilaçları olduğu için bazen ara kanamalar da olabiliyor ara kanamaların çooook nedeni var eğer için rahat değilse başkasına git...

canım çatlatma iğnesinden sonra beni çağırmadı aynen senin doktoun dediği gibi regl olursan birinci günü telefon aç demişti ve üçüncü güne randevu vemişti ama benim hiç ara kanamam olmadı tabi esmanın dediği gibi de olabilir...:44:

esma canım senn bebek yatagı olara ne almıştın tiin bu soru senn içinde geçerlı ya her taraf park yatak bende pek saglıklı bulmuorum sankı kırılacakmış gıbı gelıo pek saglam dıl gıbı mobılya taraftarıyım ama oda cok pahalı sızce ne alayım:26:

fatmacım ben park yatak aldım valla sımdı oturma odasına koydum besıgı cocuk odasını kullanmıorum ve tasınabılır olması cok guzel oyun parkının.bence kullanıslı.bende ılk mobılya alayım dedım ama sonra vazgectım yanı bana gore pek uygun olmadıgı ıcın almadım ama sen bılırsın yınede tabı.oyun parkındada korkma guzel.arkadsasın bı tanesı almıs kızı 3 yasında hala onda yatıyor o tavsıye ettı banada zaten.bende sana tavsıye edıorum.:)))

fatmacım ben park yatak gibi ama daha küçük beşikler var park yataklar enine boyuna daha geniş.... önce o küçük beşikten aldım hem çok hafif hem de her yere sığıyordu aynen tiinin de dediği gibi bir süre oturma odasında kullandım kullanışlı yani fena diil annem de bebeğe hediye olarak mobilya olanından aldı onu da çocuk odasına koydum her ikisini de kullandım anlıycağın... mobilya olan sağlam dayanıklı yıllarca kullanılır çocuk büyüyünce de parmaklıkları çıkartılabiliyo ayrıca sallanması da güzel ama taşınması zor şimdi onu çocuk odasına koysan bebeğinden ayrı gece rahat edemezsin yanında olman gerekir... sen şimdilik ya park yatak al ya da benim aldığım gibi onun daha küçükleri var ondan al zaten 2 yaşına kadar idare eder benim şu anda çocuk odasında mobilya olan var yatak odasında yattığım tarafın hemen yanında da diğer beşik var gece yatırıyorum...

canım zaten odası hazır gardorap komıdın onları evlenırken almıştık ve yatagıda var tek kişılık odası tamam sadecece beşigi eksık işte bende mobılyann taşınması konusunda kararsızım park yatak alsak 2 sene yatar sonrada yatagında yatar dedım ama park yatagı kımı çabuk kırılıo dıo kımı de çok ii dıo ne bılıyım taşınması ve kaldırılması konusunda ii park yatak bakalım gezıcem bakıcam.tiinde park yatak almış bı araştırayım bakalım saolun kızlarrrr sevıyorum sızı optum kocaman haa esma teyzesı ogluşumda opuo senı sende dogukanı op olurmu.tıın sende meleklerını

ohooo maşallah canım ne aceleniz vardı evlenirken aldınız böyle:)) neyse iyi yapmışsınız o zaman sana kesinlikle park yatak al diyorum madem odası hazırmış daha ne...
yerim ben o oğluşu:)) minik şey.. ben de öperim canım zevkle:)))

iyi akşamlar arkadaşlar..daha önce de yazmıştım ben..her ay adet olmama rağmen lh ve e2 hormonlarımın yüksek olması sebebi ile pko teşhisi koydu doktorum..bn kilo ile alakalı olduğunu öğrendim ve diyete bide spora başladım..hormonlarım bu şekilde dengeye inermi..yoksa soğan kürü kullanmalıyım..nolur bana yardım edin..doktorum hiç bir açıklama yapmadı..sonuçlarımı başka bir doktora daha göstermeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…