- Konu Sahibi esmaaa0202
-
tam 16 haftalık olunca belli oluyor ama şu çok ayrıntılı ultrasonlar dört boyutlu diyolar onda 12 haftalıkken bile belli oluyormuş ama o da her yerde bulunmuyor az kaldı 16 haftalık olmanıza yakında belli olacak:))
günaydın kızlarrr....
dün doktordaydım malum .... yumoşum olmuş 1-2 tane ama istenilen boyutta değildi p.tesi tekrar çağırdı bakacak olmuşsa çatlatma iğnesi vercek hemen..bakalım nolcakk Allah tan hayırlsıı :))
Slm kızlar benede pco hastası 26 yaşında bir bayanım 6 yıl önce evlendim.. bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu ikiside düşükle sonuçlandı şimdi 22 haftalık hamileyim bir kızım olcak inşallah ama bu doğal yolla oldu.. ne ilaç kullandım ne de zayıfladım ayrıca prolaktinim de yüksekti :)) inanılmaz dimi
mucize olmuş canım hayırlı olsun
evliliğin ilk yıllarında korundunmu
çok sağol cnm hayır hiç korunmadım bekarlıktan biliyodum sorun yaşıyacağımı dr lar kesinlikle tedavisiz olmaz dediler ama mucize oldu gerçekten ve şunu öğrendim asla umudu kaybetmemek ve stres yapmamak lazımmış diyenlere kızardım ama haklılarmış çok şükür Allah isteyen herkeze yaşatsın çok dua edicem
cnm yaa bende bekarım şimdiden karaımı verdim asla korunmucam diye off bende 6-7 yıl sorunlu günlermi geçiricem gerçi belli olmaz pko olupta hemen hamile kalan varmı acaba çok merak ediyorum banada dua edermisin canım
tatlım biraz alakasız olacak ama.birşeyi merak ettim..eşindede bir problem yokmuş ya..acaba eşinin sperm sayısı kaç çıkmıştı..:26:
bizim ilkinde 80 milyon çıktı ikinci yaptırdığımızda 15 e düşmüş çok şaşırdık..ileri hızlı hareketi %1 çıktı..
Slm kızlar benede pco hastası 26 yaşında bir bayanım 6 yıl önce evlendim.. bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu ikiside düşükle sonuçlandı şimdi 22 haftalık hamileyim bir kızım olcak inşallah ama bu doğal yolla oldu.. ne ilaç kullandım ne de zayıfladım ayrıca prolaktinim de yüksekti :)) inanılmaz dimi
günaydın kızlarrr....
dün doktordaydım malum .... yumoşum olmuş 1-2 tane ama istenilen boyutta değildi p.tesi tekrar çağırdı bakacak olmuşsa çatlatma iğnesi vercek hemen..bakalım nolcakk Allah tan hayırlsıı :))
canım özledik seni tiincim sende de herşey yolundadır inşallah...
bebeklerinin ikisi de kızmış ne cici olurlar onlar büyürken oy oy oy... hamileliğin en heyecanlı zamanlarından biri de cinsiyet öğrenilen gündür çok güzel yaa inşallah tüm arkadaşlar da bu duyguyu yaşarlar
oh maşallah hayırlı olsun canım bebegın çok şeker küçük bi melek gelıo topıgımızede maşallah hamişlermız çagalıo .bıde ben ogrenseydım hayırlısıyla cınsıyetını
çok teşekkür ederim cnm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah valla benimki 20 haftalığa kadar göstermedi cinsiyetini seni çok iyi anlıyorum meraktan ölmüştüm bende :)) inşallah sen o kadar beklemezsin..
evet ya lutfen bızede dua edın sastım kaldım ne yapacagımı tıın senın tup bebekmı cocuklar masallah rabbım esırgesın ne olur benı aydnlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?