Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

eet canım sabırsızlıkla kont gunumu baklıorum bakalım saglıklı olsunda kız erkek farketmıo ikisınnde tadı farklı

inşallah buyur yumoşların canım sen ne kullanıosun şimdı yanı hangı ilacı

Slm kızlar benede pco hastası 26 yaşında bir bayanım 6 yıl önce evlendim.. bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu ikiside düşükle sonuçlandı şimdi 22 haftalık hamileyim bir kızım olcak inşallah ama bu doğal yolla oldu.. ne ilaç kullandım ne de zayıfladım ayrıca prolaktinim de yüksekti :)) inanılmaz dimi

mucize olmuş canım hayırlı olsun
evliliğin ilk yıllarında korundunmu

mucize olmuş canım hayırlı olsun
evliliğin ilk yıllarında korundunmu

çok sağol cnm hayır hiç korunmadım bekarlıktan biliyodum sorun yaşıyacağımı dr lar kesinlikle tedavisiz olmaz dediler ama mucize oldu gerçekten ve şunu öğrendim asla umudu kaybetmemek ve stres yapmamak lazımmış diyenlere kızardım ama haklılarmış çok şükür Allah isteyen herkeze yaşatsın çok dua edicem

cnm yaa bende bekarım şimdiden karaımı verdim asla korunmucam diye off bende 6-7 yıl sorunlu günlermi geçiricem gerçi belli olmaz pko olupta hemen hamile kalan varmı acaba çok merak ediyorum banada dua edermisin canım

cnm yaa bende bekarım şimdiden karaımı verdim asla korunmucam diye off bende 6-7 yıl sorunlu günlermi geçiricem gerçi belli olmaz pko olupta hemen hamile kalan varmı acaba çok merak ediyorum banada dua edermisin canım

cnm pcolu olup hemen hamile kalanıda duydum yitirme umudunu elbette sanada çok dua ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm bnm

canım eşimin de her seferde farklı çıktı sayı 20 milyonun altında değilse ve en en en önemlisi spermler sağlıklı ve hareketliyse sorun olmaz zaten doktorumuz da söyledi farklı olur dedi bizden üç kere istedi ilkinde 69 milyon ikincide 25 milyon üçüncüde de 40 milyon çıktı doktorunuz sorun yok dediyse yoktur canım çok takmayın yani zaten 1 tanesi yetiyo:))

inanılmaz gibi ama gerçek:) hayırlı olsun canım ne güzel pkolulara umut olmaya devam ediyoruz

inşallah büyümüşlerdir canım yarın güzel haberlerle gelirsin hadi bakalım hayırlısı:)

selam esma nasılsın daha öncede yazmıştım sana bende pko var aşılama yaptıracaz diğer haftaya çok heyecanlıyım pkolularda %20 gibi filan sansım varmış sanırım inş. olur bu ay

evet ya lutfen bızede dua edın sastım kaldım ne yapacagımı tıın senın tup bebekmı cocuklar masallah rabbım esırgesın ne olur benı aydnlatın

oh maşallah hayırlı olsun canım bebegın çok şeker küçük bi melek gelıo topıgımızede maşallah hamişlermız çagalıo.bıde ben ogrenseydım hayırlısıyla cınsıyetını

oh maşallah hayırlı olsun canım bebegın çok şeker küçük bi melek gelıo topıgımızede maşallah hamişlermız çagalıo.bıde ben ogrenseydım hayırlısıyla cınsıyetını

çok teşekkür ederim cnm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah valla benimki 20 haftalığa kadar göstermedi cinsiyetini seni çok iyi anlıyorum meraktan ölmüştüm bende :)) inşallah sen o kadar beklemezsin..

evet ya lutfen bızede dua edın sastım kaldım ne yapacagımı tıın senın tup bebekmı cocuklar masallah rabbım esırgesın ne olur benı aydnlatın

mrb.nasilsin.yok benmkisi tup bebek degil tedavi ile oldu igne tedavisi ile.evt insan boyle bi durumda sasip kaliyor.allahtan baskasida care olmuyor.tedavini ol dua et bizde ederiz ins.umudunu hic bi zaman yitirme allaha sigindigin muddetce o yardimini esrgemeyecektir.ins allah sanada nasip etsin en kisa zamanda cnm.

Merhabalar kısaca hikayemden bahsedeyim bende 13 yaşımdan beri pco mücadele veriyorum şuan 25 yaşında ve iki yıllık evliyim hiç korunmadım rahatsızlığı bildiğim için; yılda sadece 2-3 ay da regl olurdum evlendim düzene girer diye düşündüm malesef düzene girmedi hiç regl olmamaya başladım söktürücülerle regl oluyordum kilo ver denildi 10 kilo kadar verdim yine yok ilk olarak 4 ay metformin(insülin direnci olduğu için şeker ilacı) farlutal(söktürücü) klomen(yumurtlama ilacı) pregnly(çatlatıcı iğne) folikül takibi yok bebiş olmadı rahim filmi hormonlara bakıldı yine birşey yok temiz olmadı olmadı adet olmuyordum herşeyi bıraktım ilaçlar bitirdi beni her günüm gözyaşı içinde geçti 2011 ocak ayında Ankara Gata da tedaviye başladım endokrin bölümünde aşırı karın şişliği pco ve şeker hepsine birden bakıldı neden adet göremediğimi bulamadılar stres kilo dediler 5-6 kilo verdim bu seferde yasmin metformin kullandım 3 ay içtim ve artık daha fazla beklemek istemedim Prof Dr.Timur GÜRGAN ın kliniğine gittim duymuşsunuzdur.Oradada bir dizi tahlil operasyon ( ofis histeroskopi) falan oldum temizdi herşey eşimde de çok şükür bir sorun çıkmadı nisandan hazirana kadar kendim ilaçsız regli gördüm folükül takibi de iyi gidiyordu taki ofishisteroskopi olana kadar o ay yumurta gelişmedi akabilde regl olmadım bu temmuz ortalarında aşılamam olcaktı ama regli olmadığım için şuanda söktürücü kullanıyorum rabbimden umut kesilmez inşallah takiblerim iyi giderde aşılamadan bebiş gelir ne olur bana dua edin ben ben ve benim gibi olanlara Allahın izniyla hergün dua ediyorum herkeze kucak dolusu sevgiler Allaha Emanet Olun

Selam kızlar kendime yeni bir doktor buldum yarın gidicem kısmetse
sil baştan başlıycam düşündükçe diğer doktorlarıma sinir oluyorum 5 ayımı boşuna geçirdim
neyse vardır bundada bir hayır :97:

nihayet yeni doktoruma gittim ve cok memnun kaldım cok pozitif biri inanılmaz rahatladım ve çok relaxım şuan
yarın tahlillerim yapılacak ve haftaya rahim filmi çekilecek sonuçlara görede tedavi programımızı belirlicez artık :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…