- Konu Sahibi esmaaa0202
-
iiyim canım bende napayım bugun adet olmam gerkıo ama tık yok yıne haftaya pazartesı doktora gıdıcem ilaç verecek adet olacagım sonra baslıcaz inş tedavıye bakalım.esma senn facebook hesabın varmı varsa eklıyım senı
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın..
facebook hesabım var canım ekleyelim
mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bayadır takip ediyorum sizi çok hoşuma gidiyordu,birbirinizin üzüntülerine,sevinçlerine ortak oluyosunuz ne kadar güzel,bu yüzden bende katılmak istedim aranıza ve malesef benimde çocuğum olmuyor ve çok üzülüyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm.....
mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bayadır takip ediyorum sizi çok hoşuma gidiyordu,birbirinizin üzüntülerine,sevinçlerine ortak oluyosunuz ne kadar güzel,bu yüzden bende katılmak istedim aranıza ve malesef benimde çocuğum olmuyor ve çok üzülüyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm.....
ben bugun sogan kurune basladım kızlar ama tadı cok kotu acaba limon sıkıp içsem olurmu yapan varmı aranızda
mrb kızlar nasılsınız özledim hepinizi.size ikinci haberi vereyim dün doktora gittim kalbini dinlemek için.doktor iiler güzeller gayet sağlıklılar dedi önce algılayamadım ne demek istediğini sonra ikiz dedi ve ben ikinci sürprizle karşılaşmış oldum :))) çok şükür allahma.allah nasip etsin bana onları inş.sizde dua edin.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşim ok sevindi.çok şaşırdı.biraz belki zorlancam ama olsun allahtan istiorum onları.bu arada bulantım dün itibariyle başladı.sabaha kadar uyuyamadım kustum.bugün nerdeyse bişey yiyemedim korktuğumdan.hepinizi öpüyorum.
mrb kızlar nasılsınız özledim hepinizi.size ikinci haberi vereyim dün doktora gittim kalbini dinlemek için.doktor iiler güzeller gayet sağlıklılar dedi önce algılayamadım ne demek istediğini sonra ikiz dedi ve ben ikinci sürprizle karşılaşmış oldum :))) çok şükür allahma.allah nasip etsin bana onları inş.sizde dua edin.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşim ok sevindi.çok şaşırdı.biraz belki zorlancam ama olsun allahtan istiorum onları.bu arada bulantım dün itibariyle başladı.sabaha kadar uyuyamadım kustum.bugün nerdeyse bişey yiyemedim korktuğumdan.hepinizi öpüyorum.
ben bugun sogan kurune basladım kızlar ama tadı cok kotu acaba limon sıkıp içsem olurmu yapan varmı aranızda
ayyyyyycanım benımmm maşşşşşaaallaahhhh rabbım nazarlardan korusunçok sevındım valla okuyunca yuzumde güller açtı senın adına çok sevındım saglıcakla dogsunlar inşallah darısıda bana dua et canım hamılelerın duaları kabul olurmuş benımde bugun adet gunum ama olmıcak bılıorum baklaım haftaya pzrtesı gıdıcem doktora inşllah hayırlıysa bende senn gıbı bi şok haber alırım bakalım canım hayırlısı burayda ihmal etme haberdar et bızı optum kocaman
ayyy nasıl sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ben tam tanımadıgım için sormak istiiyorum herhangi bir tedaviylemi oldu bu bebecikler tup bebek asılama falan allahım bizede nasip eder inşallahmrb kızlar nasılsınız özledim hepinizi.size ikinci haberi vereyim dün doktora gittim kalbini dinlemek için.doktor iiler güzeller gayet sağlıklılar dedi önce algılayamadım ne demek istediğini sonra ikiz dedi ve ben ikinci sürprizle karşılaşmış oldum :))) çok şükür allahma.allah nasip etsin bana onları inş.sizde dua edin.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşim ok sevindi.çok şaşırdı.biraz belki zorlancam ama olsun allahtan istiorum onları.bu arada bulantım dün itibariyle başladı.sabaha kadar uyuyamadım kustum.bugün nerdeyse bişey yiyemedim korktuğumdan.hepinizi öpüyorum.
valla dun içtim ama midem cok kotu oldu cıkarcak gib oldum ama aklımam bebek istegi gelince gözumu kapatıp içtimay ben bir ara denemeye kalktım da ikinci gün içemedim çok kötüydü tadı... zaten ben pek içemem böyle şeyleri... limon sıkabilirsin canım neden olmasınki olabilir bence
hayır olmuo hiç bi katkı maddesı olmyacakmış ılık şekılde burnunu kapat bi dikişte iç sonra dşini fırçala bıde nanelı sakız at agzına pek kotu olmuosun ben ole yaptım
Merhaba arkadaşlar bende de pcos var malesefbiraz uğraştırıcı bir rahatsızlık ama napalım umarım bu topikteki herkesin hamile haberlerini alır seviniriz
evet canım yaaa bebek için neler yapmadıkki bunu da yapmadık demiyelimayyy nasıl sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ben tam tanımadıgım için sormak istiiyorum herhangi bir tedaviylemi oldu bu bebecikler tup bebek asılama falan allahım bizede nasip eder inşallah
valla dun içtim ama midem cok kotu oldu cıkarcak gib oldum ama aklımam bebek istegi gelince gözumu kapatıp içtim
saol cvanım tavsiyen için bende tereddutte kaldım acaba limon bozarmı diye sıkmıyım bari bende sogan suyunu içtim hemen agzıma cıkolata attım ama diş fırcalamak daha ii sanırım sşzlerde uyguluyormusunuz
esma sonunda buldum senı facebookta yanlız canım senden rıcam benım bu rahatsızlıkla yada tedavı surcımlı ılgılı soru yada buna banzer bişi yazamazsan sevınırım cevremden kımse bılmıo cunkubılmesını de istemıorum malum benım bu durumuma sevınecek cok cevremde yanlış anlama benı olurmu canımm
merhaba arkadaşlar
bugün adertimin 10.günü olduğundan neden bu kadar uzun sürdü herzaman gittiğim doktoruma gittim...polikistikover teşhisi kondu...çarşamba günü boyalırahim filmi çekilecek...doktorum öyle dedi...ben acaba rahim filmi çok acıtıyomu diye araştırırken hastalığımın ciddiyetinin farkında değilmişim...tedavi sürecinin bu kadar meşakatli olacağını düşünmemiştim...daha yapılacak çok şey çekecek çok sıkıntım varmış meğer...moralim sıfır şu anda...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?