POLİKİSTİK OVERLER BURAYA

sky_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
37
8
36
Selam herkese. Ben 17 yaşındayım, polikistik overliyim. Doğum kontrol hapı (diane 35) içmeden asla adet olamıyorum. Hatta 7-8 aydır adet olmadım. Moralim bozuluyor olamadıkça da. Biraz kilom da var doktorum zayıflamam için Metformin hapı vermişti zayıfladım çoğunu geri aldım. Nasıl motive olunur nası pco ile yaşanır nasıl adet olucam bilen biri yok mu :'(

Hytım peşini brakma tedvinin. Bak bnm şuan bebeğim olmuyo başta umursamadığmdan

Hytım peşini brakma tedvinin. Bak bnm şuan bebeğim olmuyo başta umursamadığmdan

teşekkür ederim yorumunuz için <3 Diyet bir iki gün yapiyim diyorum sonra gözüm dönüyo birden yemeklere saldırıyorum :'( Evdekileri de sağlıklı beslenmeye alıştıramam ki. Herkes yerken ben yiyemeyince agresifleşiyorum bu sadece bana mı oluyor gerçekten?? Daha 17 yaşında böyleysem ilerde nolcam :S kilolu görünmeyi de geçtim sağlık söz konusu. Bu arada size kaç yaşında kondu pco teşhisi??

Cnm bn 15yşmdaydım. Bnde kiloluyum. Bn de de bu yzden iyice sarpa sarıyo

Tatlim bende polikistigim ...
65 kilolada iken teshis kondu...
Doktorum hemen zatiflamalisin dedi ve su an 48 kiloyum ...
Adetlerim duzene girdi sukur...
Kilo verdiginde hersey daha guzel olacak ...
Olay sende bitiyor :)
6 tane kistim varken teshis kondu ve kistlerim 6 da kaldi...
Bu ay sogan kuru yaptim kistin birini adetle atmisim kaldi 5 tane :)

ya nasıl zayıfladınız 48 kiloya düsmek ne kadar iyi :O ben de insülin direnci de var tatlı yeme isteğimi bastırmak falan zorluyo beni :S bi de psikolojik yeme var tabi..

ya nasıl zayıfladınız 48 kiloya düsmek ne kadar iyi :O ben de insülin direnci de var tatlı yeme isteğimi bastırmak falan zorluyo beni :S bi de psikolojik yeme var tabi..
Tatlim benimde diyabete olan egilimim artmis...
Ya hemen vermeye baslarsin yada seker hastasi olursun dedi....
Az ama oz konustu korkuttu beni :)
Hemen verdim bende nasil verdim bilmiyorum :)

kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? benim bugün adetimin 3.günü lh 10.8 , fsh 7.05,prolaktin 12.9,estradiol 353 çıktı. kadın doğum doktorum bu değerlerin polikistik overla alakası olmadığını içimi rahat tutmam gerektiğini söyledı. bu ara adetlerim hep düzenlidir her ay 27.gün gelir ortalama. endokrinoloji doktorum polikistikten şüphelenince kafam çok karıştı. lütfen bilgilerinizi yazar mısınız?bebek istiyorum tüplerimde sorun var zaten bir de bu çıkarsa işim çok zorlaşacak

Estradıol çok yüksek sanki yinede doktor unuz en iyisini bilir bu kadar yuksek rakam kist şüphesi olunca çıkar ortaya.bide lh FSH dan yuksek PCO çıkıyor ortaya araştırın derim netten

Estradıol çok yüksek sanki yinede doktor unuz en iyisini bilir bu kadar yuksek rakam kist şüphesi olunca çıkar ortaya.bide lh FSH dan yuksek PCO çıkıyor ortaya araştırın derim netten
Doktorum sorun olmadigini soyledi. Estradiol biraz kafama takıldı

Soğan suyu ve aslan pençesi hayatımızdan eksik olmamalı bende PCO luym düzenli adet olurm ama bel cevrem kalın saclarm döküküyr tüylenme var allah yardımcımz olsn
Tuylenmeden kastınız nedir acaba benim göbekte var ama ben jilete vurdugum için oldu ?

Göbek göğüs boyun buyık erkeksi tüylenme oldu bende
Erkeksi mi yoksa ayva tuymu ayiramiyorum ben adet duzenszligi için gittim ultrasona peroferik dizilimlu folikul kist çıktı tsh prolaktin normal tarlusal verdi bu kadar pko demedi başka birşey de demedi olmazsam gel dedi oldum bende

Erkeksi mi yoksa ayva tuymu ayiramiyorum ben adet duzenszligi için gittim ultrasona peroferik dizilimlu folikul kist çıktı tsh prolaktin normal tarlusal verdi bu kadar pko demedi başka birşey de demedi olmazsam gel dedi oldum bende
İnş PCO değildir uğrastırıyor biraz pco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…