polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

amin cnm bnm yok hiçç gelişmedi bnm

canm hoşgeldn aramıza bende 4 aydr klomen kullanıyorum ilk ay gnde 2 doz 5 gn kullandm ooooo 2 yumurtm oldu ama doktor umutlanmayn dedi 2. ay gnde 3 doz 5 gn kullandm yne afferm 3 yumurtam oldu ama yne ümitlenmeyn sonra doktor değiştrdm yne günde 3 defa 5 gn kullandm ve yumurtm olşmadı snra doktorum şöyle yorumladı bu zamana kdr bu dozlarda yumurtan gelişmemiş ve diğer doktor o yzden umutlanmayn demiş ve bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm 3 yumurtam olştu fakat 1 tanesi istediğimz büyüklükte umarm bu ay olr snde üzülme skıntı stres yapma olmayabilir ona göre dozajı arttırıyolr

Cevabin

Hoşbuldum canım inşallah bu ay bebisin sıkıca tutunur sana ben ilk ay günde üç tane kullandım şimdi yine günde üç tane kullanıyorum cumartesi kontrolum var inşallah büyümüş tür dua ediyorum hepimiz için en hayirlisini versin ALLAHIM

inş canm sıkıntı stres yapmamaya çalış o da çk etkiliyor benm bu ay hç umrumda diil gerçi bu süreci yakalamak çk zor 1 sene sonra kabullendm ama kısmet yani herşey bu ay olmazsa bdahaki ay inş::)

inş canm sıkıntı stres yapmamaya çalış o da çk etkiliyor benm bu ay hç umrumda diil gerçi bu süreci yakalamak çk zor 1 sene sonra kabullendm ama kısmet yani herşey bu ay olmazsa bdahaki ay inş::)

Dogru diyosun canım yer gök dua üzerine biz duamizi ediyoruz takdir Allahın herseyin hayirlisi

slm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracam

Aleyküm selam canım üzülme biliyorum elinde değil ama birgun Allahım dualarımizi kabul edecek güzel şeyler düşün benimde klomen de ikinci ayim kontrolde 10 mm olmus dedi tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olur inşallah doktor bişe diyo mu

slm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracam
canm
Dogru diyosun canım yer gök dua üzerine biz duamizi ediyoruz takdir Allahın herseyin hayirlisi
canm üzülme benmde 3 ay gelşmedi yumurtam bu ay 7 gn kullanınca gelişti kısmet herşey bliyorum çk kötü oluyo insan ve bana doktor geçen ay tüp bebek dedi snra ben bu ayda kullanmak istediğimi syledm tmm dedi ve 7 gn kullndm 3 yumurtam oluştu 1i gelişti istediğimz bykluğe geldi ve çatladı rabbm ne zaman nasip ederse o zaman olck skma canını

inş cnm bnm peki hangi ilacı kullandın tatlısım bnada tüp bebek ddi

inş cnm bnm dktor imkansız dio mutlaka gelişmesi lazımdı diyo en yüksek dozunu kullanoyorum

Allah razi olsun canım hepimizin gönlüne göre versin Allahım

inş cnm bnm peki hangi ilacı kullandın tatlısım bnada tüp bebek ddi
klomen kullandm kuzum ilk ay 5. gün başladm adetimn gnde 2 kullandm gelişmedi
2.ay yne 5.gün başladm 3e çıkardık yne gelişmedi
3. ay adetmn 3.gnü başladm gnde 3 defa yne gelişmeda
bu ay 3.gnü başladm 7 gn kullandm 3 tane oluştu 1 tanesi gelişti istediğimz boyutgeldişi
sakın üzülme banada tüp bebek demişti ki benm eşimdede bşey yk bendede sebepsiz inferlite ama aşılamaya para verene kdr tüp bebek dedi yolda minibste gelene kdr ağladm herkes bana baktı blirim çk zor ama ilaca devam etmek istediğini syle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…