- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.961
amin cnm bnm yok hiçç gelişmedi bnmBu gördüğün tedavilerde hiç yumurtaların büyümedi mi canım bende suan klomen kullaniyorum cumartesi kontrolum var hayirli haberini bekliyorum aşağı yukarı aynı zamanda evlenmisiz inşallah en kisa zamanda hayırlısıyla hamiş kalırız
bunalma cnm kalbini ferah tutOfff ogfff çok bunalıom ya
amin cnm bnm yok hiçç gelişmedi bnm
tmm cnmÜzülme canım onunda vardır elbet bi vakti kontrolden sonra yazarsın bana merak ederim
canm hoşgeldn aramıza bende 4 aydr klomen kullanıyorum ilk ay gnde 2 doz 5 gn kullandm ooooo 2 yumurtm oldu ama doktor umutlanmayn dedi 2. ay gnde 3 doz 5 gn kullandm yne afferm 3 yumurtam oldu ama yne ümitlenmeyn sonra doktor değiştrdm yne günde 3 defa 5 gn kullandm ve yumurtm olşmadı snra doktorum şöyle yorumladı bu zamana kdr bu dozlarda yumurtan gelişmemiş ve diğer doktor o yzden umutlanmayn demiş ve bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm 3 yumurtam olştu fakat 1 tanesi istediğimz büyüklükte umarm bu ay olr snde üzülme skıntı stres yapma olmayabilir ona göre dozajı arttırıyolrSelamun aleyküm kızlar araniza yeni katiliyorum bende pko hastasıyım bir buçuk yıllık evliyim Bebis olmuyor geçen ay klomen kullandım kontrole gittim gelişen yumurtam yoktu bu ay yine kullanıyorum bitince kontrole gidcem inşallah bu ay büyür benim gibi klomen kullanıp ilk ay yumurtası büyümeye n var mı cevaplarınizi bekliyorum gerçekten sıkıntılı bir donem Allahımhepimizin yardımcısı olsun
canm hoşgeldn aramıza bende 4 aydr klomen kullanıyorum ilk ay gnde 2 doz 5 gn kullandm ooooo 2 yumurtm oldu ama doktor umutlanmayn dedi 2. ay gnde 3 doz 5 gn kullandm yne afferm 3 yumurtam oldu ama yne ümitlenmeyn sonra doktor değiştrdm yne günde 3 defa 5 gn kullandm ve yumurtm olşmadı snra doktorum şöyle yorumladı bu zamana kdr bu dozlarda yumurtan gelişmemiş ve diğer doktor o yzden umutlanmayn demiş ve bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm 3 yumurtam olştu fakat 1 tanesi istediğimz büyüklükte umarm bu ay olr snde üzülme skıntı stres yapma olmayabilir ona göre dozajı arttırıyolr
canm hoşgeldn aramıza bende 4 aydr klomen kullanıyorum ilk ay gnde 2 doz 5 gn kullandm ooooo 2 yumurtm oldu ama doktor umutlanmayn dedi 2. ay gnde 3 doz 5 gn kullandm yne afferm 3 yumurtam oldu ama yne ümitlenmeyn sonra doktor değiştrdm yne günde 3 defa 5 gn kullandm ve yumurtm olşmadı snra doktorum şöyle yorumladı bu zamana kdr bu dozlarda yumurtan gelişmemiş ve diğer doktor o yzden umutlanmayn demiş ve bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm 3 yumurtam olştu fakat 1 tanesi istediğimz büyüklükte umarm bu ay olr snde üzülme skıntı stres yapma olmayabilir ona göre dozajı arttırıyolr
inş canm sıkıntı stres yapmamaya çalış o da çk etkiliyor benm bu ay hç umrumda diil gerçi bu süreci yakalamak çk zor 1 sene sonra kabullendm ama kısmet yani herşey bu ay olmazsa bdahaki ay inş::)Cevabin
Hoşbuldum canım inşallah bu ay bebisin sıkıca tutunur sana ben ilk ay günde üç tane kullandım şimdi yine günde üç tane kullanıyorum cumartesi kontrolum var inşallah büyümüş tür dua ediyorum hepimiz için en hayirlisini versin ALLAHIM
inş canm sıkıntı stres yapmamaya çalış o da çk etkiliyor benm bu ay hç umrumda diil gerçi bu süreci yakalamak çk zor 1 sene sonra kabullendm ama kısmet yani herşey bu ay olmazsa bdahaki ay inş::)
slm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracamÜzülme canım onunda vardır elbet bi vakti kontrolden sonra yazarsın bana merak ederim
canm.senn asilama mi bu sefer anlamadmslm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracam
slm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracam
canmslm cnm gittim geldim dktra gene gelişme yok günde 3 e çkardık iğneleri birazdan vurduracam
canm üzülme benmde 3 ay gelşmedi yumurtam bu ay 7 gn kullanınca gelişti kısmet herşey bliyorum çk kötü oluyo insan ve bana doktor geçen ay tüp bebek dedi snra ben bu ayda kullanmak istediğimi syledm tmm dedi ve 7 gn kullndm 3 yumurtam oluştu 1i gelişti istediğimz bykluğe geldi ve çatladı rabbm ne zaman nasip ederse o zaman olck skma canınıDogru diyosun canım yer gök dua üzerine biz duamizi ediyoruz takdir Allahın herseyin hayirlisi
inş cnm bnm peki hangi ilacı kullandın tatlısım bnada tüp bebek ddicanm
canm üzülme benmde 3 ay gelşmedi yumurtam bu ay 7 gn kullanınca gelişti kısmet herşey bliyorum çk kötü oluyo insan ve bana doktor geçen ay tüp bebek dedi snra ben bu ayda kullanmak istediğimi syledm tmm dedi ve 7 gn kullndm 3 yumurtam oluştu 1i gelişti istediğimz bykluğe geldi ve çatladı rabbm ne zaman nasip ederse o zaman olck skma canını
inş cnm bnm dktor imkansız dio mutlaka gelişmesi lazımdı diyo en yüksek dozunu kullanoyorumAleyküm selam canım üzülme biliyorum elinde değil ama birgun Allahım dualarımizi kabul edecek güzel şeyler düşün benimde klomen de ikinci ayim kontrolde 10 mm olmus dedi tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olur inşallah doktor bişe diyo mu
yumurta gelişseydi evet ama hiç büyümedicanm.senn asilama mi bu sefer anlamadm
canm
canm üzülme benmde 3 ay gelşmedi yumurtam bu ay 7 gn kullanınca gelişti kısmet herşey bliyorum çk kötü oluyo insan ve bana doktor geçen ay tüp bebek dedi snra ben bu ayda kullanmak istediğimi syledm tmm dedi ve 7 gn kullndm 3 yumurtam oluştu 1i gelişti istediğimz bykluğe geldi ve çatladı rabbm ne zaman nasip ederse o zaman olck skma canını
inş cnm bnm dktor imkansız dio mutlaka gelişmesi lazımdı diyo en yüksek dozunu kullanoyorum
aminnn cnm inşallahSabır canım sabır Allahım bu sabirlarimizi en güzel rahmetyle mukafatlandiracak inşallah inşallah
klomen kullandm kuzum ilk ay 5. gün başladm adetimn gnde 2 kullandm gelişmediinş cnm bnm peki hangi ilacı kullandın tatlısım bnada tüp bebek ddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?