- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.941
merhaba cnm kilo ve adet düzensizliği var klomen kullandım 3 defa büyümedi yumurta serophen kullandım 3 defa gene gelişmedi hala hamile diğilim cnmHanımlar birşey sorabilirmiyim? bende de pko var fakat kilo adet düzensizliği vs yok.Sizde kendiliğinizden yumurtlama oluyor mu yada klomen gibi yumurtlama ilaçlarına cevap veriyor mu yumurtalığınız ? ilaçla da olsa yumurtanız büyüdüğü ve çatladığı halde mi bebek olmuyor?
doktorun söymedimi cnm bnmde bir bilgim yokgünaydın kılar bana yardımcı olur musunuz bugün sonuçlar çıktı ama hiçbir şey anlamadım
UTERUS: AV, BOYUTLARI NORMAL, MYOMETRİUM HOMOJEN
ENDO : 11.9
SOL OVER: 31*22 BAF: 10-12
SAĞ OVER:34*25* BAF: 7-8
bunlar ne demek oluyor lütfen cvp verin
merhaba cnm kilo ve adet düzensizliği var klomen kullandım 3 defa büyümedi yumurta serophen kullandım 3 defa gene gelişmedi hala hamile diğilim cnm
inş cnm geçen ay rahim filmi çekildim bu ay başka bir tedaviye geçicez inşEn kısa zamanda cevap alırsın tedavinden inşallah canım
doktorun söymedimi cnm bnmde bir bilgim yok
hımm bilemedim ki cnm bnmde bilgim yokk yardımcı olamadımmalesef cnm bilgilendirme olmadı çok merak ediyorum ne anlama geldiğini
tedaviye başladığım ilk yıllarda klomenle ve çatlatma iğnesiyle 6-7 ay denedik ve bu süreçte klomenle hep 1 veya 2 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi de yapıldı ama sonuç hep negatif işte bende bunu anlayamıyorum yumurta oluşuyor büyüyor çatlıyor gene bebek olmuyor sizde de mi pko varHanımlar birşey sorabilirmiyim? bende de pko var fakat kilo adet düzensizliği vs yok.Sizde kendiliğinizden yumurtlama oluyor mu yada klomen gibi yumurtlama ilaçlarına cevap veriyor mu yumurtalığınız ? ilaçla da olsa yumurtanız büyüdüğü ve çatladığı halde mi bebek olmuyor?
merhaba cnm git ihmal etme bnde pco luyum ve menegon iğnelere başladım dktor dün çok az büyüme olmuş ddi ve günde 2 doz vurulmaya başlıycktım ki iğneyi yanlış vurdu hemşire tozları kullanmadan sadece çözelti olan fiziyolejik serumları vurdu boştan yere vurulmuş oldum akşam tekrar iğne olacağımbenimde bir gebeliğim oldu ozamanda zorolur demişti dr ama kolayca hamile kaldım ama şimdi kızım 3 yaşında ben pco lu yum en son 19 aralıkta adet oldum ve halen olmadım 17.02.2015 tam iki ay oldu napcam bilmiyorum perşembe kadın doğum doktoruma gitcem adet söktürücü ile adet oluyorum ama böyle devam etsin istemiyorum
benim ilk gebeliğim kendiliğimden hamile kaldım iki ay önce dr gittim dediki daha yumurtalara olgunlaşmamış bile sonra adet söktürücü tarlusal kullandım 19 aralık adet oldum ayın 18.02.2015 halen olmadım bu yüzden zayıflayamıyorumda ama ben evlenmeden önce hep düzenli adet olurdum ama şuan hep sıkıntı stres naqpcam ben şişlikte var bir taraftan bunun başka yolu yok sanırım çocuk istediğimden değil ama olursa hayır demem bir tane var zaten ama sanırım ikinci gebeliğim tedavi ile olcak sanırım bunu gösteriyor bumerhaba cnm git ihmal etme bnde pco luyum ve menegon iğneler e başladım dktor dün çok az büyüme olmuş ddi ve günde 2 doz vurulmaya başlıycktım ki iğneyi yanlış vurdu hemşire tozları kullanmadan sadece çözelti olan fiziyolejik serumları vurdu boştan yere vurulmuş oldum akşam tekrar iğne olacağım
benimde evlenmeden önce adetlerim düzenliydi ama şimdi diğil test yptın mı cnm birde kendine stres yapma sıkıntı stres çok etkiliyor sen genede bir doktora görün ne olur ne olmazbenim ilk gebeliğim kendiliğimden hamile kaldım iki ay önce dr gittim dediki daha yumurtalara olgunlaşmamış bile sonra adet söktürücü tarlusal kullandım 19 aralık adet oldum ayın 18.02.2015 halen olmadım bu yüzden zayıflayamıyorumda ama ben evlenmeden önce hep düzenli adet olurdum ama şuan hep sıkıntı stres naqpcam ben şişlikte var bir taraftan bunun başka yolu yok sanırım çocuk istediğimden değil ama olursa hayır demem bir tane var zaten ama sanırım ikinci gebeliğim tedavi ile olcak sanırım bunu gösteriyor bu
evet idrar testi yaptım ama çıkmadı bişey zatern illa çocuk istemiyom şuan olursa hayır demem ama öle bi plan yapmadık benim amacım düzeli adet olablmekbenimde evlenmeden önce adetlerim düzenliydi ama şimdi diğil test yptın mı cnm birde kendine stres yapma sıkıntı stres çok etkiliyor sen genede bir doktora görün ne olur ne olmaz
cnm bunun için doğum knt. hapları kullanman lazım düzene birtek o sokuyor cnmevet idrar testi yaptım ama çıkmadı bişey zatern illa çocuk istemiyom şuan olursa hayır demem ama öle bi plan yapmadık benim amacım düzeli adet olablmek
hoş geldin aminn cnm bn varım 3 klomen ve 3 serophen tedavisi gördüm toplm 6 ay bu ay menogon iğnelere başladım doktorum dozu yükseltti yarın kntrlm var inş büyümüştür bnde 1.5 yıllık evliyimSelamun aleyküm kızlar araniza yeni katiliyorum bende pko hastasıyım bir buçuk yıllık evliyim Bebis olmuyor geçen ay klomen kullandım kontrole gittim gelişen yumurtam yoktu bu ay yine kullanıyorum bitince kontrole gidcem inşallah bu ay büyür benim gibi klomen kullanıp ilk ay yumurtası büyümeye n var mı cevaplarınizi bekliyorum gerçekten sıkıntılı bir donem Allahımhepimizin yardımcısı olsun
bnde 1.5 yıl oldu bndede bişe yok cnmMerhaba kızlar bende polikistikoverim9. Ayımdayım hala bişi yok
Offf ogfff çok bunalıom yabnde 1.5 yıl oldu bndede bişe yok cnm
hoş geldin aminn cnm bn varım 3 klomen ve 3 serophen tedavisi gördüm toplm 6 ay bu ay menogon iğnelere başladım doktorum dozu yükseltti yarın kntrlm var inş büyümüştür bnde 1.5 yıllık evliyim
hoş geldin aminn cnm bn varım 3 klomen ve 3 serophen tedavisi gördüm toplm 6 ay bu ay menogon iğnelere başladım doktorum dozu yükseltti yarın kntrlm var inş büyümüştür bnde 1.5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?