polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

sanada kolay gelsin canım :) hergün aynı şeyler demi ben sıkılıyorum ara ara
ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfff

ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfff
ayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)

ayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)
aynen ya bende öyle diyorum artk onlar gelsnle yok kız eşime diyorum o zaman bi hafta götürcn ertesi hafta almaya gelcen diyorum yandık zaten sen hamile kalınca dyoheralde yandı hamile olnca çeksn nazımı o bana az çektrmedi sevgiliyken

herşey sırayla canım benim :) o da bunu mantıklı karşılar umarım hamileyken insan hassas oluyo zaten yapsın o kadarcık güzellikler sana moralini yüksek tutsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…