polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

ahh ahh nasıl yeneceğiz ki keşke kurtulma imkanı olsa pko dan ama yapıştı mı bırakmıyor ki illet hastalık üstüne bir de haşimato tiroidim var benim

a member: 551858"]ahh ahh nasıl yeneceğiz ki keşke kurtulma imkanı olsa pko dan ama yapıştı mı bırakmıyor ki illet hastalık üstüne bir de haşimato tiroidim var benim [/QUOTE]
ahh ahh nasıl yeneceğiz ki keşke kurtulma imkanı olsa pko dan ama yapıştı mı bırakmıyor ki illet hastalık üstüne bir de haşimato tiroidim var benim
Napalim bzde bununla yasamayi ogrencez canm alistk artk

Napalim bzde bununla yasamayi ogrencez canm alistk artk[/QUOTE]
alışıyo da insan mesele bebek olunca ve üstüste hüsranla karşılaşınca umutsuzluğa kapılıyosun işte ama her ay yeni umutlarla yeniden başlıyorsun böyle garip durumlar işte

slm kızlarr bişi sorcm ovulasyon testi aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım yumurtlama günü olarak 30- 1-2 sini gösteriyor ama emin diğilim napıyım sizce ?

slm kızlarr bişi sorcm ovulasyon testi aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım yumurtlama günü olarak 30- 1-2 sini gösteriyor ama emin diğilim napıyım sizce ?
canım ovulasyon testi yumurtlama gününü tespit etmede yardımcı bence kullan bu ay adetimi bekliyorum bitince ben de başlamayı düşünüyorum test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…