- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
- 123
- Konu Sahibi susgun peri
Dogru dıyosun cnm bide kilolu oldugum için hamilelikten korkuyorumda aslında saglıksız bi gebelık yasamak ıstemıyorumdaaynen cnm sıkma canını hayırlısı allahtan cnm ol der oluverir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru dıyosun cnm bide kilolu oldugum için hamilelikten korkuyorumda aslında saglıksız bi gebelık yasamak ıstemıyorumdaaynen cnm sıkma canını hayırlısı allahtan cnm ol der oluverir
Dogru dıyosun cnm bide kilolu oldugum için hamilelikten korkuyorumda aslında saglıksız bi gebelık yasamak ıstemıyorumda
evet klomen kullandım ayın 30 regl tarihim inşallah gebe kalırım dua etaynı şey canm bizede doktor 1 yıl dolmadan olmuyor dedi bz doktor değiştrdk zaten o doktoru beğenmemiştim iyi oldu tedaviye başladık klomen mi kullanıyordun adetn ne zaman inş. bebek haberini alırsın bu ay çok beklemezsn
benim eşimde çok çekingendi erkekler genelde öyle ya canm ben bide küçük yerde yaşıyorum daha zor aman kmse blmesn duymasınmillet çnkü abartarak anlatıyohımm anlıyorum cnm ama bncede kullan en azından kontrollerini yaptır devamlı derim tabi önemli olan senin kararın eşin neden çekiniyor ki hani sonuçta utanılck bişi diğil bu
kısmet canm sen gt doktora bi bakmışsın oluvermişaynen zaten kiloluyum bide yan etkileri olunca korktum dedıgım gibi panik atakta var bende bılmıorum valla gene gıdıcem doktora degıstrsın ılacı artık bıde spor salonuna yazılayım dıyorum zayıflayayım eşim suan hazır hıssetmıyorum dıyor 2015ın sonlarında baslarız dıyor bıraz planlı yasamayı sever kendısı =) herseyın hayırlısı yaa
ayy inş canm dua edicem az kalmış hadi güzel haberlerini bkliyoruzevet klomen kullandım ayın 30 regl tarihim inşallah gebe kalırım dua et
DAHA HİÇ BİR BELİRTİ YOOOK AMAayy inş canm dua edicem az kalmış hadi güzel haberlerini bkliyoruz
daha vr cnm ama ollmaz adet gününü sag salim gecirrsen tammdır:9DAHA HİÇ BİR BELİRTİ YOOOK AMA![]()
selaaam kıslarrrr
kimse yok sanırım herkes uyudumu yaaa
günaydın bende geldim ewde net olmadığı için akşamları giremiyorum iş yerindede ara ara baktığım için olayları kaçırabiliyorum güzel haberleri olan arkadaşlar var mı ?