polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

evet klomen kullandım ayın 30 regl tarihim inşallah gebe kalırım dua et

hımm anlıyorum cnm ama bncede kullan en azından kontrollerini yaptır devamlı derim tabi önemli olan senin kararın eşin neden çekiniyor ki hani sonuçta utanılck bişi diğil bu
benim eşimde çok çekingendi erkekler genelde öyle ya canm ben bide küçük yerde yaşıyorum daha zor aman kmse blmesn duymasınmillet çnkü abartarak anlatıyo
kısmet canm sen gt doktora bi bakmışsın oluvermiş

Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

Hamile kalamayıp düşük yapan kişiler için , Meryem suresinin 5-15. ayetleri yazılıp zemzem suyuna konulur, yazılar o suda silininceye kadar bekletilir ve o sudan bu ayetler okunarak içilirse Bi-iznillah murad gerçekleşir.

günaydın bende geldim ewde net olmadığı için akşamları giremiyorum iş yerindede ara ara baktığım için olayları kaçırabiliyorum güzel haberleri olan arkadaşlar var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…