polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

yemek saati canım kimseyi bulamazsın bende bir değişiklik olmadı uyguladığım ay çok şiddetli geçti reglim

yemek saati canım kimseyi bulamazsın bende bir değişiklik olmadı uyguladığım ay çok şiddetli geçti reglim[/QUOTE]
Mrb canm bende tam t
yemek saati canım kimseyi bulamazsın bende bir değişiklik olmadı uyguladığım ay çok şiddetli geçti reglim
canım mrb benm tam tersi olmuştu o ay hm aağrım olmamıştı bende 1.5 yıldır ewliyim 8 adr bebek istiyoruz hatta doktora gttiğimzde doktor pcolu hastalarda 8 aydan snra tedaviye başladıklarını söylemişlerdi bzde doktoru değiştirdik ona 9 aydr istiyoruz dedik ve hemen tedaviye başladık bu 2. ayım klomen kullanıyorum 3 adet yarn ymuurta takibine gidicem bakalım:)

Mrb canm bende tam t

canım mrb benm tam tersi olmuştu o ay hm aağrım olmamıştı bende 1.5 yıldır ewliyim 8 adr bebek istiyoruz hatta doktora gttiğimzde doktor pcolu hastalarda 8 aydan snra tedaviye başladıklarını söylemişlerdi bzde doktoru değiştirdik ona 9 aydr istiyoruz dedik ve hemen tedaviye başladık bu 2. ayım klomen kullanıyorum 3 adet yarn ymuurta takibine gidicem bakalım:)[/QUOTE]
inşallah bu kere olur hayırlısıyla ilk ay iğne kullandın mı bende de 3 yumurta vardı bende şuan bekliyorum dua et

inşallah bu kere olur hayırlısıyla ilk ay iğne kullandın mı bende de 3 yumurta vardı bende şuan bekliyorum dua et[/QUOTE]
kullandım canm ilk ay iğne geçen ay 2 yumurtam vardı ama doktor ümitlenmeyn demişti zaten bu ay kaç tane yumurtam olduğunu yarn öğrenicem doktora gidicem bakalım ne oldu senn kaçıncı ayın tedavide

merhaba arkadaslar bende 2 ay once doktora gıttım düzensizlik yüzünden banada pko dedı diana die ilac verdı duzenler bu dedı ama ılacı 5 gun kullandım sıddetlı bas donmesı mıde bulantısı yaptı bende bıraktımkı zaten panık atak var bende smdı hıc bsey kullanmıyorum 2015 ın sonlarına dogruda bebiş yapmak istiyoruz ama napsam ne etsem dıye dusunuyorum

bril tedavide ilk ayım daha önce bir yılın dolmasını bekledik rahim filmini çektim eşim tahlillerini yaptırdı ondan sonra klomene başldm

canım bence kullan derim çünkü ha deyince bebek olmuyor yani en azından bizim olmadı 8 aydr bebek istiyorz sn ilacı kullan doktordan ilacı değiştrmesini iste bence yan etkilerini söyle kullan bence anca düzene oturur ve ilk denemendede inş kalırsın hamile

hakkında hayırlısı olsun cnm ne kadarlık evlisin

bril tedavide ilk ayım daha önce bir yılın dolmasını bekledik rahim filmini çektim eşim tahlillerini yaptırdı ondan sonra klomene başldm
aynı şey canm bizede doktor 1 yıl dolmadan olmuyor dedi bz doktor değiştrdk zaten o doktoru beğenmemiştim iyi oldu tedaviye başladık klomen mi kullanıyordun adetn ne zaman inş. bebek haberini alırsın bu ay çok beklemezsn

hakkında hayırlısı olsun cnm ne kadarlık evlisin

1 bucuk senelık evlıyım daha ne bıleyım aslında ılacta kullanmak ıstemıyorum acıkcası Rabbim her isteyene hayırlısıyla saglıkla nasip etsin bebişleri ben cok istiyorum bebiş ama eşim biraz cekingen bu konuda

ah canm benmkide ilk başta öyleydi şmdi bilseydm bu kadar zor olduğunu hemen başlardık denemeye diyo valla bende ilaç istemiyodum zaten kiloluyum daha çok alırım dye hep ilaç mı kullancam dye ama mecburen bebek için kullanıyorum canm bence ilacını değiştirr doktorun bende 1.5 yıllık ewliyim canm ve eşimle ikimizde çokk çok istiyoruz çnkü çevremdeki herkes hamile ben bunalıma giriyorum hamileleri görünce

hımm anlıyorum cnm ama bncede kullan en azından kontrollerini yaptır devamlı derim tabi önemli olan senin kararın eşin neden çekiniyor ki hani sonuçta utanılck bişi diğil bu

hımm anlıyorum cnm ama bncede kullan en azından kontrollerini yaptır devamlı derim tabi önemli olan senin kararın eşin neden çekiniyor ki hani sonuçta utanılck bişi diğil bu
aynen zaten kiloluyum bide yan etkileri olunca korktum dedıgım gibi panik atakta var bende bılmıorum valla gene gıdıcem doktora degıstrsın ılacı artık bıde spor salonuna yazılayım dıyorum zayıflayayım eşim suan hazır hıssetmıyorum dıyor 2015ın sonlarında baslarız dıyor bıraz planlı yasamayı sever kendısı =) herseyın hayırlısı yaa

aynen cnm sıkma canını hayırlısı allahtan cnm ol der oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…