- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #2.061
Aaaa çok sevindim canim bende tık yok sende canım busraa doğurdu dün kızımız oldu öykü koyduCanimmmmm naberrr.. aylardir girmiyorumm ozlemisimm.. ayy bu arada susgun peri hamileee nasil sevindimm.. sende varmi bi gelisme
Hoşgeldin canım sanırım hepimiz ilaçla oluyoruz üzülme aylar geçiyor ârtik ne zaman hangi ilacı kullanicagimi öğrendik valla kaç aydir istiysunuz bebek canmselam kizlar.ilk kez giriorum sanirim bu topige?nasilsiniz.bnde pkoyum.adet olamiorum ilacsiz.benim gbi olanlar warmi?????
Hoşgeldin canım sanırım hepimiz ilaçla oluyoruz üzülme aylar geçiyor ârtik ne zaman hangi ilacı kullanicagimi öğrendik valla kaç aydir istiysunuz bebek canm
Bende ilacsiz olamiyrm canm bizim 2sene oldu olmuyo bebis alistk artk 6 ay ilac tedavisi 1 asilamam var ama hiccc tutmadi kismet diyelm benmde kizligimdan beri adetlerm duzensiz pko var o yuzdensendemı olamıosun ılac almadan canım ???( hsbulduk bu arada cnm..subat ayından berı istıoz cnm.1 sene yasmın ıctım oncesınde o mu yaptı bılmem ya.kızlıgımdan berı adetlerım hep boyle ama .senın durum ne?
Ahhh canm benm hamileymissin hayirlsii olsn allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn kac ayliksinCanlarim Nasılsıniz özledim sizleri bayadir gorusemedik
Saol canım benim rabbimm bağışlarsa 6.ayın içindeyiz rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahAhhh canm benm hamileymissin hayirlsii olsn allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn kac ayliksin
Bende ilacsiz olamiyrm canm bizim 2sene oldu olmuyo bebis alistk artk 6 ay ilac tedavisi 1 asilamam var ama hiccc tutmadi kismet diyelm benmde kizligimdan beri adetlerm duzensiz pko var o yuzden
Yok canm pko gecmiyo omur boyu devam ediyo dye bliyrmKizlar pco da birden kaybolma gibi bi durum varmı yani ultrasonda gorulmeme gibi imkan varmı
Yok canm denemedm htta hastane buldk gtcektk ama birden vazgectk asilama yaptrdik kiamet deglmis demek onumuzdeki seneye duaunuyoruz cnku istanbulda yaptrcz biraz kendimizi toplayalm dyoruzaynen cnm bnde oyleyim.tup denedin mi peki?
Ya benim bir sorum olucak ben 2 doktora gittim biri pco dedi diğeri de mmlik kistlerin var dedi 7 8 ay önce 2 3 gün önce başka doktora gittim kist falan yok sen pco değilsin nerden çıkardın doktor bişey söylemek için söylemiş dedi kist olsa ultrasonda görurdu söylerdi değil miYok canm pko gecmiyo omur boyu devam ediyo dye bliyrm
Aynen canim ultrasynda belli oluyo banada gostermisti doktor pek anlam veremiysn ama benzetiyosun canm sen baska bi doktora daha gt o zaman emin olYa benim bir sorum olucak ben 2 doktora gittim biri pco dedi diğeri de mmlik kistlerin var dedi 7 8 ay önce 2 3 gün önce başka doktora gittim kist falan yok sen pco değilsin nerden çıkardın doktor bişey söylemek için söylemiş dedi kist olsa ultrasonda görurdu söylerdi değil mi
Tekrar tekrar sordum kistin yok dedi yumurtlamaya 2 gün kala gitmiştim yumurtamida gördüm kist falan görmedim valla sağ ve sol over e de baktiAynen canim ultrasynda belli oluyo banada gostermisti doktor pek anlam veremiysn ama benzetiyosun canm sen baska bi doktora daha gt o zaman emin ol
Canm kist olusmusmu dye bakiyolr tam yumurtlama doneminde ona yok demistr yumirtan gelisti dye belki pko varmi dye sorsaydn iyi olrdu ne bliym bilemedm bende canmTekrar tekrar sordum kistin yok dedi yumurtlamaya 2 gün kala gitmiştim yumurtamida gördüm kist falan görmedim valla sağ ve sol over e de bakti
Ben dedimki pco dediler bana guvenmedim dedim ben ıstenmeyen bir gebelik geçirdim kürtaj olmustum o doktora 1 yil sonra gittim pco dedi bi doktor diğeri de kist var dedi dedim pco değilsin kist gözükmüyor bi tane yumurta var yumurtlama günün yakın galiba dedi fsh 9.67 lh 8.55 dedim sonucun normal pco değil ki dedi o yüzden diyorum kist olsa söylerdi demi diyeCanm kist olusmusmu dye bakiyolr tam yumurtlama doneminde ona yok demistr yumirtan gelisti dye belki pko varmi dye sorsaydn iyi olrdu ne bliym bilemedm bende canm
Soylerdi canim kist var dye yok demekki sende pkoda kkstteBen dedimki pco dediler bana guvenmedim dedim ben ıstenmeyen bir gebelik geçirdim kürtaj olmustum o doktora 1 yil sonra gittim pco dedi bi doktor diğeri de kist var dedi dedim pco değilsin kist gözükmüyor bi tane yumurta var yumurtlama günün yakın galiba dedi fsh 9.67 lh 8.55 dedim sonucun normal pco değil ki dedi o yüzden diyorum kist olsa söylerdi demi diye
Inşallah oyledirSoylerdi canim kist var dye yok demekki sende pkoda kkstte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?