polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

ARKADAŞLAR MERYEM ANA ELİ OTU GİTTİGİDİYOR SANAL PAZAR VE SAHİBİNDEN . COM DA SATILIYOR. İNDİRİMDEYDİ BEN GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. AKTARLARDA VE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BULDUKLARIM DA HEM DAHA PAHALI HEMDE AÇIK HİJYENİK OLMAYAN ÜRÜNLERDİ. 19.99 TL YE ALDIM.
Merhaba o otomobil ne ıse yarıyor

mrhaba kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük :) rabbim herkese tez zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
ahh kuzum hayırlı olsn sn hamilemisin uzun zamandr grmediğime haberm yoktu çk sevdnm allah kucağına almayı nasip etsn bizede dua et olrmu

Merhaba, bende pkoluyum. Merak ediyorum nasıl tedavi gördünüz. Benim adetlerim düzenli ve kilom normal. Sizce ne gibi tedavi uygular. Ben bu hastalıkta yolun en başındayim. Ne yapacağımı, neye dikkat edeceğimi bilmiyorum ve moralim cok bozuk.

mrhaba kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük :) rabbim herkese tez zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amannnn suskunuuumm maşallah canım benim çok çok çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder inşallah ..İnşallah herşey gönlünce olur :) :)

Arkadaşlar size bi sorum olucak bende pko ım, evleneli 2 yıl oldu .
Evliliğimin ikinci ayı düşük yaptım ve bir daha bebek düşünmediğimiz için korunduk.
şimdi bebek istiyoruz ama 2 aydır olmuyor :(
adetlerimde düzensizlikte var. bu aralar biraz yorgunve bitkin hallerimden dolayı bi kantahlili verdim vermişken betahcg de baktırdım ve 1.20 çıktı, bu ilişkinin 8. günü yapılan bi kan tahlili, sizce bu değer yükselir mi gebe oma olsılıgım var mı :(

Merhaba, bende pkoluyum. Merak ediyorum nasıl tedavi gördünüz. Benim adetlerim düzenli ve kilom normal. Sizce ne gibi tedavi uygular. Ben bu hastalıkta yolun en başındayim. Ne yapacağımı, neye dikkat edeceğimi bilmiyorum ve moralim cok bozuk.
doktora gittinmi canım hiç?herhangi bi tedavi yöntemi önerdimi yada kullandığın herhangi bi ilaç varmı bu rahatsızlıkla ilgili?

Canım bende çok sevindim Rabbim sonunda yüzünü güldürdü herşey gönlünce olsun inş Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin

doktora gittinmi canım hiç?herhangi bi tedavi yöntemi önerdimi yada kullandığın herhangi bi ilaç varmı bu rahatsızlıkla ilgili?

İlgilendiğin için teşekkür ederim. Benim sorunum hem hamilelik hem de akıntı. 4 tane doktora gittim.
İlk gittiğimde pkolu olduğumu bilmiyordum. Zaten doktorum test istedi ve çalıştığımdan yapamadım.
İkinci doktorum hormon bozukluğun olabilir dedi ve ilgilenmedi.
Üçüncü doktorum da ultrasonla baktı ve yumurtlama tembelliğin olabilir dedi ve kan verdim. Kan sonuçlarında prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi ve pko ile alakalı bir şey demedi. Prolaktinim düşünce pkolu olduğumu söylediğini hatırlattım ve bana o önemli değil hamile kalabilirsin deyip beni başından savdı.

Ve şuan yeni gittiğim doktorum ultrasonla baktı ben anormal bir şey göremedim yine de test yapalım erkeklik hormonuna bakalım dedi. Endometrium 7 cm dedi. Birde rahim filmi istedi. Dün sonuçlarını aldım ama doktor yıllık izne çıkmış. Test sonucunu ben pek anlamadım. Yalnız internette lh'ın fsh dan düşük olması gerektiği yazıyor. Benimki ise fsh 6.40 lh 7.18. Anlayacağın daha hamileliğe neyin engel olduğunu ve pkonun hangi evresinde olduğumu bilmiyorum. 7 aydır neyim olduğunu öğrenemedim. :((

İlgilendiğin için teşekkür ederim. Benim sorunum hem hamilelik hem de akıntı. 4 tane doktora gittim.
İlk gittiğimde pkolu olduğumu bilmiyordum. Zaten doktorum test istedi ve çalıştığımdan yapamadım.
İkinci doktorum hormon bozukluğun olabilir dedi ve ilgilenmedi.
Üçüncü doktorum da ultrasonla baktı ve yumurtlama tembelliğin olabilir dedi ve kan verdim. Kan sonuçlarında prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi ve pko ile alakalı bir şey demedi. Prolaktinim düşünce pkolu olduğumu söylediğini hatırlattım ve bana o önemli değil hamile kalabilirsin deyip beni başından savdı.

Ve şuan yeni gittiğim doktorum ultrasonla baktı ben anormal bir şey göremedim yine de test yapalım erkeklik hormonuna bakalım dedi. Endometrium 7 cm dedi. Birde rahim filmi istedi. Dün sonuçlarını aldım ama doktor yıllık izne çıkmış. Test sonucunu ben pek anlamadım. Yalnız internette lh'ın fsh dan düşük olması gerektiği yazıyor. Benimki ise fsh 6.40 lh 7.18. Anlayacağın daha hamileliğe neyin engel olduğunu ve pkonun hangi evresinde olduğumu bilmiyorum. 7 aydır neyim olduğunu öğrenemedim. :KK43:(
canım senin doktorlar zaten bi dünya kafanı karıştırmış şuyun var diyen olmamış o kötü olmuş ben kendimden örnek vereyim adet düzensizliğim başlamıştı bnm onun için doktora gittim oda benden şeker yüklemesi ve hormon tahlili istedi orda pco olduğum ortaya çıktı 5 ay falan ilaç tedavisi gördüm daha sonra akışına bıraktım o arada bitkisel kür falan uyguladım öylelikle hamile kaldım.Bu arada pco bende başlangıç aşamasındaydı erkeklik hormonu baskın geliyo öyle bi durumda adet olamıyosun yada tüylenme sorunları oluyo göbek bölgesinde kilo oluyo bunlar gözle görülebilen şeyler tabi herkeste görülcek diye bi kaide yok ama senin ilgili ve işinin ehli bi doktora ihtiyacın var

Back