İlgilendiğin için teşekkür ederim. Benim sorunum hem hamilelik hem de akıntı. 4 tane doktora gittim.
İlk gittiğimde pkolu olduğumu bilmiyordum. Zaten doktorum test istedi ve çalıştığımdan yapamadım.
İkinci doktorum hormon bozukluğun olabilir dedi ve ilgilenmedi.
Üçüncü doktorum da ultrasonla baktı ve yumurtlama tembelliğin olabilir dedi ve kan verdim. Kan sonuçlarında prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi ve pko ile alakalı bir şey demedi. Prolaktinim düşünce pkolu olduğumu söylediğini hatırlattım ve bana o önemli değil hamile kalabilirsin deyip beni başından savdı.
Ve şuan yeni gittiğim doktorum ultrasonla baktı ben anormal bir şey göremedim yine de test yapalım erkeklik hormonuna bakalım dedi. Endometrium 7 cm dedi. Birde rahim filmi istedi. Dün sonuçlarını aldım ama doktor yıllık izne çıkmış. Test sonucunu ben pek anlamadım. Yalnız internette lh'ın fsh dan düşük olması gerektiği yazıyor. Benimki ise fsh 6.40 lh 7.18. Anlayacağın daha hamileliğe neyin engel olduğunu ve pkonun hangi evresinde olduğumu bilmiyorum. 7 aydır neyim olduğunu öğrenemedim.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(