- Konu Sahibi susgun peri
-
- #2.001
merhaba cnm geçmiş olsun bn klomenin ne yan etkisini nede normal etkisini görmedim 3 ay kullandımMerhabalar kizlar ; ben yeniyim sitede biseyeler sormak istiyorum. Bugun ogrendigime gore sol yumurtam polikistik overmis benim boyum 1.67 kilom 56 yani kilolu degilim tuylenmem yok adet duzensizligi bir kere yasadim kimyasal gebelik gecirmistim 35. Gun regl oldum. Normalde 28 gunde bir mutlaka olurum. Bu ay yumurta takibi yapalim diger ay klomen baslariz dedi doktor. Ama ben hic bisey anlamadim. Klomeni forumlarda aratirdigima gore cok fazla yan etkisi oluyormus tecrubeli arkadaslar lutfen yardimmmm!!!
Gunaydin cnm klomen bazen kist yapabiliyormus sol yumurtam zatn islevini gormuyor su anda umudum sag yumurta ondada kist olusursa sansim tamamen azalacak gbi. Cuma gunu tekrar gidicem bakalim doktor ne diyecekmerhaba cnm geçmiş olsun bn klomenin ne yan etkisini nede normal etkisini görmedim 3 ay kullandım
günydın tatlım evet bende dumuştum onu ama çok nadir görülen bir rahatsızlık o yani hayırlısı olsun hakkımızda inşallahGunaydin cnm klomen bazen kist yapabiliyormus sol yumurtam zatn islevini gormuyor su anda umudum sag yumurta ondada kist olusursa sansim tamamen azalacak gbi. Cuma gunu tekrar gidicem bakalim doktor ne diyecek
Aminnnn canim insallah hayirlisi...günydın tatlım evet bende dumuştum onu ama çok nadir görülen bir rahatsızlık o yani hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
malesef cnm hiççç gtmiyckNasıl gecicek pco kızlar? ????
inş cnm bnm rabbim yardımcımız olsunArkadaşlar bende yeni öğrendim yaklaşık 10 gün oldu doktorum tarlusal verdi kullandım bitti adet olmayı bekliyorum.
burda uzun zaman bebeği olmayanları gordum inşaAllah çok uzun zaman beklemek zorunda kalmam
merhaba cnm bn 18 gün kullandım bnmde iğne işe yaramadı hiç etkisini görmedim olumlu ve olumsuz dktrum iğnede 2 defa kullanma hakkı olduğunu benim ilkini kullandığım ve sonç alamadığım için bnide tüp bebek merkezine yönlendirdi 3 defa klomen 3 defada serophen kullandım ama tık yok cnmgünaydın kızlar;
bende pko luyum. bu ay klomen kullandım ama dr um yumurtalarda gelişme olmadıgını söyledi. beni bebek merkezine yönlendirdi. iğne ile tedavi varmış. riskli oldugnu söyledi. aranızda iğne kullanan var mı?
Senin paylastigin karisimi bn yap im bir aydr esim hergun yiyor bnde bazen yiyorum bide dorktorun iliski dedigi gunler bakalm faydasi olckmimerhaba cnm bn 18 gün kullandım bnmde iğne işe yaramadı hiç etkisini görmedim olumlu ve olumsuz dktrum iğnede 2 defa kullanma hakkı olduğunu benim ilkini kullandığım ve sonç alamadığım için bnide tüp bebek merkezine yönlendirdi 3 defa klomen 3 defada serophen kullandım ama tık yok cnm
inş olur cnm bnm bnde denedim bugün son gün 5 gün ilşki bakalımSenin paylastigin karisimi bn yap im bir aydr esim hergun yiyor bnde bazen yiyorum bide dorktorun iliski dedigi gunler bakalm faydasi olckmi
merhaba cnm bnm de 1.5 yıl oldu öğreneli evliyim ve hala bebeğim yok bnde 60 günde adet olduğumu biliyorum bnmde 3 aydr düzenli oluyor bebek tedavisi gördüm çok kez ama sonuç negatifKızlar ben bu hastalıkla 7 yıldır uğraşıyorum daha doğrusu öğreneli 7 yıl oldu. ilaç kullanmadan ilk defa 3 aydır düzenli oluyorum ve ileride çocukla ilgili bir sorun yaşamaktan gerçekten çok korkuyorum. Bu kadar uzun süre bu sorunu yaşayıp çok rahat hamile kalanınız var mı?
Umarım bir an önce tedaviniz olumlu sonuç verir. İleride size danışacağım çok şey olacak. Teşekkürler...merhaba cnm bnm de 1.5 yıl oldu öğreneli evliyim ve hala bebeğim yok bnde 60 günde adet olduğumu biliyorum bnmde 3 aydr düzenli oluyor bebek tedavisi gördüm çok kez ama sonuç negatif
saol cnm inşallah bnmde bebeğim olurUmarım bir an önce tedaviniz olumlu sonuç verir. İleride size danışacağım çok şey olacak. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?