polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

cnm bn menogon iğne kullandım 5 kutu gelişme yok 9 şubattan beri kullanıyorum bn 6 ay klomifen strat tedavisi gördüm zaten hiç gelişmedi iğneylede gelişiyo ama büyümüyo tık yok yani dktor çok inacı çktı ddi imkansız mutlaka gelişmesi lazımdı ddi bkalım 3 gün daha kullancam büyümesse gene başka iğneye geçicek ama bn geçmeden biraz ara vermek istiyorum iğne yerlerim düzelsin biraz

kuzum ben bide bal kullandm onunda etkisi var dye tahmn ediyorum bi arkadaşn hamile olma olasılığı %2di o bursada bi bal yapıldı içinde 300 çesit baharat varmş ilk kullanmasnda hamile kaldı snra o balı bana verdi bende yedm allahm kısmet ednce olr gerçi ama ben onada bağlıyrm braz

hayırlısı olsun cnm ya inş bebeşin gelir

Kizlar gunaydin dun drmla konustum test sonuclarim cikmis Allaha sukur hepsi iyiymis sadece sag overde polikistikover ve lh hormonum sinira yakin bu ay inofolic kullandim ve sogan suyu kurunu denedim adetime 3 gun var ve bende sivilcelerim disinda bir belirti yok dr adetin gecikebilir demisti beklemedeyim suan adet olduktan sonra femara die bir ilaca basliycakmisiz bu ilaci kullanip sonuc alan var mi ?

hayırlısı olsun cnm bnm bn kullanmadım hiç kullananlar bilgi verecektir

Anladım cnm peki gebelik düşünüyor musun gebelik düşünüyorsan doktoruna glucophage ilacı sorsana belki iyi gelir kilo vermene ve adet düzenine

Anladım cnm peki gebelik düşünüyor musun gebelik düşünüyorsan doktoruna glucophage ilacı sorsana belki iyi gelir kilo vermene ve adet düzenine
düşünüyorum ama hiç bir şekilde yumurtam oluşmadı klomen menogon iğne kullandım glucophage de kullanıyorum cnm ama nafile

Cnm bak ben 18 kilo verdim glucophage kullaniyorum ortalama 3 buçuk aydir adetlerim 35 gunde geliyordu Şubat adetim hala gelmedi 12 gun gecikti o kadar sevindim ki gebeyim sandım bugün predictor gebelik testi yaptim ama tek çizgi çıktı oysa adet olmam gereken dönemde 2 defa pembemsi akinti gelmişti ama ilacın kilo vermede etkili olduğunu düşünüyorum

düşünüyorum ama hiç bir şekilde yumurtam oluşmadı klomen menogon iğne kullandım glucophage de kullanıyorum cnm ama nafile
Vqnim menogon igne dedigin. Nasil klomen gibi yumurtami olusturucu nasil kullandin ne kdr kullandn anlatabilirmisin ne ise yariyor

Vqnim menogon igne dedigin. Nasil klomen gibi yumurtami olusturucu nasil kullandin ne kdr kullandn anlatabilirmisin ne ise yariyor
yumurta oluşturuyor cnm klomen gibi kalçadan yapılıyor ben adetin 3. günü kullanmaya başladım 18 gün kulandım gnde 1 defadan başladım 3 defaya kadar gittim ama hiç tık yok

yumurta oluşturuyor cnm klomen gibi kalçadan yapılıyor ben adetin 3. günü kullanmaya başladım 18 gün kulandım gnde 1 defadan başladım 3 defaya kadar gittim ama hiç tık yok
Anladm canm bndede 3 ay daha klomn kullncz yoksa igneye gecicez dedi doktr insllh grk klm hepimz olur bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…