polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bende yani öğrendim sayılır haziran ayında 2. düşüğümü yaptığım zaman anladı doktorlar hala daha uğraşıyorum bu ay benim iğne oldu beklemedeyim olmazsa aşılamaya geçiyoruz

hayırlısı olsun test yapıyordum pozitif çıkıyordu dün regl günümdü cumartesi akşamı çok hafif pembe bir akıntım oldu bugün test yptım negatif çıktı herhalde yok bu ayda olmadı bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim .

14 yıllık pıkoluyumtedavısı yok allaha sukur bır oğlum var ıkıncıde yolda sıkıntı etmeyın dogru tedavı ıle hamıle kalabılırsınız

inş vardır cnm bir kaçgün sonra tekrar yap bakalım

merhaba sen nasıl bir tedavi gördün

ılkınde sadecetroıd ilacı klomen dıyet ve seker ılacı ıle ıkıncısınde klomen seker ılacı troıd ılacı kortızon ıle ıkıncı ayımda hamıle kaldım gıttıgım doktorların hepsı asılamaya gecmeye kalkıstı ama allaha sukur oyle bı ıhtıyac olmadan kaldım bızdekı sıkıntı yumurtanın olgunlaşmayıp catlamaması eger dogru ılacları kullanırsan yumurtan cevap verıyor ayrıca yumurta takıbı yaptırman gerekıyor ıstanbuldaysan doktorumu onerebılırım ozel bıraz pahallı ama allah razı olsun dıyorum baska yere gıttım kanalın sısmıs dedı amelıyat edıp kanallarını alocaz tup bebek denıcez dedı maddıyattan dolayı gıtmemıstım buna sonra baktım mıllet abuk subuk konusuyor aynen doktoruma gıttım baktı sacmalamasın tupunde bıse yok dedı ılk ay ıkı yumurtam oldu ama ılıskının saatını tutturamadık ıkıncı ay tek yumurta oldu catladıktan 1 saat sonra beraber oldum sımdık bebısım gelecek hayırlısı ıle

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de rahim filmi çektim temiz çok şükür eşimdede bir problem yok bende çikolata kişsti var iki tane bekliyoruz

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de rahim filmi çektim temiz çok şükür eşimdede bir problem yok bende çikolata kişsti var iki tane bekliyoruz

anladım allahım en kısa zamanda sızede nasıp etsın cıkolata kıstıyle ılgılı hıc bılgım yok acıkcası

cnm bnmde oluşuyo ama gelişmiyo yumurtalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…