- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
inşallah canım senin ne zamandan beri var
bende 17 aylık evliyim bende yeni öğrendim canım yaaa
evet düzenli reglim çok ağrılı geçiyor rahmimde tersadetlerin düzenlimi peki cnm
evet düzenli reglim çok ağrılı geçiyor rahmimde ters
bende yani öğrendim sayılır haziran ayında 2. düşüğümü yaptığım zaman anladı doktorlar hala daha uğraşıyorum bu ay benim iğne oldu beklemedeyim olmazsa aşılamaya geçiyoruz
inşallah canım hepimizin bebişleri olur ümidim var
hayırlısı olsun test yapıyordum pozitif çıkıyordu dün regl günümdü cumartesi akşamı çok hafif pembe bir akıntım oldu bugün test yptım negatif çıktı herhalde yok bu ayda olmadı bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim .
14 yıllık pıkoluyumtedavısı yok allaha sukur bır oğlum var ıkıncıde yolda sıkıntı etmeyın dogru tedavı ıle hamıle kalabılırsınız
merhaba sen nasıl bir tedavi gördün14 yıllık pıkoluyumtedavısı yok allaha sukur bır oğlum var ıkıncıde yolda sıkıntı etmeyın dogru tedavı ıle hamıle kalabılırsınız
merhaba sen nasıl bir tedavi gördün
maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de rahim filmi çektim temiz çok şükür eşimdede bir problem yok bende çikolata kişsti var iki tane bekliyoruz
ılkınde sadecetroıd ilacı klomen dıyet ve seker ılacı ıle ıkıncısınde klomen seker ılacı troıd ılacı kortızon ıle ıkıncı ayımda hamıle kaldım gıttıgım doktorların hepsı asılamaya gecmeye kalkıstı ama allaha sukur oyle bı ıhtıyac olmadan kaldım bızdekı sıkıntı yumurtanın olgunlaşmayıp catlamaması eger dogru ılacları kullanırsan yumurtan cevap verıyor ayrıca yumurta takıbı yaptırman gerekıyor ıstanbuldaysan doktorumu onerebılırım ozel bıraz pahallı ama allah razı olsun dıyorum baska yere gıttım kanalın sısmıs dedı amelıyat edıp kanallarını alocaz tup bebek denıcez dedı maddıyattan dolayı gıtmemıstım buna sonra baktım mıllet abuk subuk konusuyor aynen doktoruma gıttım baktı sacmalamasın tupunde bıse yok dedı ılk ay ıkı yumurtam oldu ama ılıskının saatını tutturamadık ıkıncı ay tek yumurta oldu catladıktan 1 saat sonra beraber oldum sımdık bebısım gelecek hayırlısı ıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?