• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overe ilaçsız çözüm yok mu?

ayselgitbasimdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
104
1
96
Kırıkkale
dine 35 i daha önce de kullandım (hatta 10 ay falan) ama şimdi yeniden başladım 4. günüm ve acayip mide bulantısı yapıyo bende. Bıraktığımda da bütün sorunlarım aynen devam ediyo:43: şu an sırf sivilcelerden kurtulmak için başladım bu ilaca (adet de olamıyorum ama), bu ilaç beni gerçekten alt üst ediyo, birileri bana başka bi yol gösterebilir mi? Artık ilaç kullanmak istemiyorum:50:

sogan kuru denıyor herkes ben yapamadım ıcemıyorum ama sen dene ıstersen

aslında soğan kürü ve civanperçemini denedim ama sonuç alamadım, böyle bi durumda eski insanlar napıyodu acaba, ilaç falan hiç kullanmasam benim zararıma mı olur acaba, çok sıkıldım ilaç kullanmaktan ama kullanmayınca da cildim bozuluyo, adet de olamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım doğrusu:50: ilaçlar beni kötü etkiliyo üfff...

saracoglunun sıteısne bı gırmeyı denesen belkı baska seylerde bulabılırsın. eger alternatıf tıptan yararlanamayoran mutlaka ılaclarıan devam et . evlımısın

hayır evli değilim ama diane 35 i bırakmak benim için daha iyi olacak sanırım çünkü acayip mide bulantısı yaptı bende bu sefer:59: belki ilaç kullanmaya mecbur kalırsam dr a gidip daha hafif ve yan etkisi az olan bi ilaç önermesini isterim, yasmin bana daha iyi gelmişti ama o da gözlerimde sararma yapmıştı biraz:5: bu akşam içmiycem o ilacı:45:

Bende sanırım 1 ay kadar diane35 kullanmıştım ve sonrasında yasmin kullandım uzun bir süre.Kilo aldırdı baya.1 senedirde ne ilaç kullandım ne de doktora kontrole gittim.Korkuyorum gitmeye...

öncelikle canım geçmiş olsun ben soğan kürü içitim kurtulduum sende içebilirsen iç tabi fazla değil bende diane 35 kullandım bekarken 1 yıl ama bıraktığım gibi yine başladı en iyisi sen soğan kürü iç

soğanı soydum 5 dk kadar kaynattım (hatırladığım kadarıyla) ılıyınca içtim, sabah ve akşam yemeklerden önce. Her defasında taze hazırlanması önemli.

canım evet öyle ama hani günleri var onu diyorum hani bi ay adetten 7 gün sonra başlarsın 15 gün sonra adet olduktan sonra diğer adedine 10 kala yine 15 gün içiyorsun öyle yaptınmı

ben zaten adet olamadığım bi dönemde kullanmıştım, mesela 3 aydır falan adet olamamıştım soğan kürüne başladım 15 gün içtim ama söktürmemişti adetimi, sen nasıl kullandığını yazarsan çok işime yarar, bu kez de öyle denerim.

tatlım bende adet görmüyordum farlutal kullanıp adet oldum adetim bitti bi hafta sonra başladım 15 gün içtim sonra yine adet olmadım yine farlutal kullandım sonra yine hesapladım günümü diğer adedimden 10 önce başladım 15 gün kullandım soğan kürü bittikten bi gün sonra adet oldum 4 ay öyle yaptım 3 adedim işte düzene girmiş ama canım inşallh sende kurtulursun

hayır evli değilim ama diane 35 i bırakmak benim için daha iyi olacak sanırım çünkü acayip mide bulantısı yaptı bende bu sefer:59: belki ilaç kullanmaya mecbur kalırsam dr a gidip daha hafif ve yan etkisi az olan bi ilaç önermesini isterim, yasmin bana daha iyi gelmişti ama o da gözlerimde sararma yapmıştı biraz:5: bu akşam içmiycem o ilacı:45:

canım bende de mide bulantısı yaptı ama 15 gün sonra bünye alışıyor bulantı geçiyor vücut alısana kadar sabretmelisin. bende deli gibi de sinir oluyordu. zayıfladım ayrıca. ama 15 gün sonra toparladım. doğum kontrol hapı çok etkileyici. bırakırsan kistin büyüyebilir... bence bırakma derim. ben bile zar zor dayandım kurtuldum iki ayda şükür

ilaca daha fazla dayanamadım ve bıraktım ben, yeniden başlamayı da düşünmüyorum çünkü ilacı bıraktığım anda tüm sorunlarım devam ediyo mlsf, yani ilaç da çözüm olmuyo, bitkisel kürler falan deniycem, inş faydalı olur ama şu an ki öncelikli sorunum sivilceler:53: onlara da bi çözüm bulmam şart

aynı bende senin gibiyim bende yasminle başladım mide bulantısı halsizlik mahvetti beni ama kaç tane doktora gititm hepside polikistik over için belli bi süre doğum kontrol ilaçlarını kullanmam gerektiğini söyledi ben 2 senedir içiyorum daha yeni yeni alıştım ama hapa başladığım ilk gün mutlaka gece kusarım diane35 de kullandım şişkinlik yaptı bende tekrar yasmine döndüm soğan suyu civanperçemi macunlar herşeyi denedim sonuç 0 bu aralar endokrin uzmanına görüncem belki o daha değişik bi tedavi uygular en azından hormonlarımı düzenler inş. çünkü bu yasmin sadece adet görmemi sağlıyo başka hiç bi işe yaramıyo ne kıllanmam durdu ne saç dökülmem

Son düzenleme:
Bugün yasmin aldım, hatta bu akşam başladım kullanmaya, yasmini de daha önce kullanmıştım, dianeye göre çok daha hafif ve bana daha iyi gelmişti.Çok erken pes ettim biliyorum ama mecbur kaldım. Önümüzdeki günlerde mesleğime başlıycam hayırlısıyla ve bu yüzden de acilen sivilcelerimden kurtulmam gerekiyodu:43: İlerleyen zamanlarda soğan kürünü de yeniden denerim. Allah hepimize tez zamanda şifa verir inş.

Son düzenleme:
Back