- 28 Temmuz 2020
- 80
- 35
- 3
- 25
- Konu Sahibi tarcinlipasta
-
Evet canım 2 gün sonra bir daha yaparsan dahada köyü görürsün beta HCG katlanıyor çünkü.Yaaa gerçekten mii inşallah hamileyimdir çok istiyorum cidden. Siz testi ne zaman yapmıştınız peki ben acaba erken mi yaptım diye tereddütte kaldım sonradan yanlış çıkıp üzülmek de istemiyorum ama 2 testte de silik çıktığı için kalbim kıpır kıpır önce en ucuz testi yaptım bugun de bunu yaptım ikisi de silik çizgi. İlki o kadar belli değildi dikkatli bakınca incecik bir çizgi vardı ama bunda baya belirginleşti umarım hamileyimdirr
Sağlık ocağına git bence en temiziYaaa inşallahhh hamileyimdir sadece çok mu erken test yaptım diye düşündüm ama malum bu hafta bayram ve cuma gününden itibaren tatilde olacağım o yüzden ertelemek de istemiyorum şu kan verme konusunu bakalımm hemen gitmeyi deneyeceğimm
Amin canım Allah razı olsun bence bugün gitmelisin kesin var gebelik çünküAllah evlatlarında uzun sağlıklı ömürler versin canım inşallah hamileyimdir çokk istiyorum. Sizce bi test daha alıp perşembe sabahı tekrarlayıp öyle mi doktora gitsem yada bugun gitsem mi
Daha ne kadar hamile olabilirsiniz kiArkadaşlar kan testi verdim sonuç 81.63 regl gününe 1 hafta var yani bu durumda hamile miyimmm ?????
Hamilesin canım regl günü gidip keseni görebilirsin hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsinArkadaşlar kan testi verdim sonuç 81.63 regl gününe 1 hafta var yani bu durumda hamile miyimmm ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?