Sevgili arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben 1buçuk senedir evliyim evlendiğimizden beri gebelik beklentimiz var ama olmadı. 4 aylık evliyken bir doktora gittim yumurta tembelliğin var 1 sene dene olmazsa tedavi yapılır dedi ve açıklayıcı konuşmadı sorularıma yanıt alamadım. Sonra başlka bir doktora gittim hormonlarım ve ultrasonuma baktı. Polikistik over var sende dedi. Aslında şöyle hormon değerlerim normal , adet döngüm 28 gün fakat bazen bir haftaya kadar gecikiyor. Kilo vermen lazım dedi insülin direnci için bir ilaç verdi fakat kullanamadım o ilacı çünkü çok rahatsızlaştırdı beni ve doktor kontrolünde bıraktım. Kendin kilo vermeye çalış dedi fakat ve re mi yo ruuum Bir türlü veremiyorum. Hareketli bir hayatım var çalışıyorum yani sürekli oturup yemek yiyen bir tip de değilim. Yaşadığım şehir imkan bakımından çok eksik ve iş dolayısıyla başka şehire gitmem mümkün olmuyor. Bu durum beni çok üzüyor. Benim gibi şeyler yaşayıp bana yol gösterecek olan birileri var mı aramızda ? Neler yapabilirim gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi kalkıp herkes kilo ver diyecek eminim bunu bende biliyorum ama gerçekten vermekte çok zorlanıyorum , sabit bir kilodayım ne altına inebiliyorum ne üstüne çıkıyorum. Doktor ve diyetisyen randevum var ama 3 hafta sonrasına ara tatilde. Şuan adetim ve ovülasyon testi aldım adet bitimi kullanıp kendimi takip edeceğim. Hani bazen olur ya bazı yöntemler vardır çözüm olabilecek o tarz bilgileriniz varsa benimle paylaşabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim.