Polikistik over !

Esravolkankeskin

Dua Huzur Mutluluk
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
69
26
8
Öncelik le herkese merhaba.
Polikistik over nedir. Başına gelen varmı bu hastalıktan.
Belirtileri nedir bilgisi olan yorumlayabilir mi.?
Benim çenem de hiç gecmek bilmeyen cok agrılı cıkmayan şişen sivilce gibi bişey var. Bunun nedenini ararstırırken böyle bişeye denk geldim. Bu hastalıktan olabilirmiş. Bir diğer belirtısı de adet gecikmesi olabilirmiş. Bnm gecen ay 15 gün günüm gecti hamile olmayı beklerken 15. Gün hasta oldm evliyim bu arada. Bu ayda 6. Gün gecıyo inşallah hamileym dir diyorum korkuyorum da acaba bu hastalık da olabilirmı bu ayda günüm gecer de hasta olursam hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

Canım forumda hamilelik topiği var orda senin gibi onlarca kız var. Onlardan destek görebilirsin biraz incele istersen.

Yaklasik 12 yildir pco hastasiyim. Doktor doktor gezmekten gina gelip bir suredir bununla yasamayi kabullendim. Bir doktora gidip yumurtaliklarina ve hormonlarina baktirman lazim ama zaten 5 kadindan 3 unde olan cok yaygin bir durum, ve ne yazikki tedavisi olan bir hastalik degil onunla yasamayi ogrenmekten baska caresi yok. Cocuk istiyorsan bir an once doktora gitmeli ve teshis buysa gerekli tedaviye baslamalisin. Bazi pco hastalari hemen hamile kalabilirken bazilari yillarca kalamiyor, surec uzun. Ben pco olmama rahmen temmuz ayinda ustelik korunurken hamile kaldim, ama gecen hafta bebegimi kaybettim. Bugun tekrar kontrolum var, gittigimde nasil
surec yasayacagimi bebek icin ogrenicem bugun. Allah hepimize cocuk hasreti cekmeden nasip etsin insallah

Yaklasik 12 yildir pco hastasiyim. Doktor doktor gezmekten gina gelip bir suredir bununla yasamayi kabullendim. Bir doktora gidip yumurtaliklarina ve hormonlarina baktirman lazim ama zaten 5 kadindan 3 unde olan cok yaygin bir durum, ve ne yazikki tedavisi olan bir hastalik degil onunla yasamayi ogrenmekten baska caresi yok. Cocuk istiyorsan bir an once doktora gitmeli ve teshis buysa gerekli tedaviye baslamalisin. Bazi pco hastalari hemen hamile kalabilirken bazilari yillarca kalamiyor, surec uzun. Ben pco olmama rahmen temmuz ayinda ustelik korunurken hamile kaldim, ama gecen hafta bebegimi kaybettim. Bugun tekrar kontrolum var, gittigimde nasil
surec yasayacagimi bebek icin ogrenicem bugun. Allah hepimize cocuk hasreti cekmeden nasip etsin insallah

Cok gecmiş olsun gercekten. Sizin bu mesajınızdan sonra gidicm hiç zaman kaybetmeden bizde eşimle bebek istiyoruz korunmuyıruz gecen ay günüm gecti hasta oldm bu ayda gecıyo inşallah hamileyimdr diyorum ama bu hastalık süphesnden de kaçamıyorum korkuyorum da

Back