- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Korkma cnm ya tedaviyle hamile kalınıyor bn çatlama ignesi ile hamile kaldım klomen ile hamile kalan çok içini rahat tut hamile kalabilirsin çok şükür büyük bişey deilMerhabalar. 2senelik evliyim bebis hala yok. Pko çok büyük engel mi. Adetim son 6aydir düzende. İçimdeki kuruntulardan kurtarın beni nolur
İğne tedavisi nasıl bisey nekadar sonra hamile kaldin canım. Alllhim analı babalı büyütsün inşKorkma cnm ya tedaviyle hamile kalınıyor bn çatlama ignesi ile hamile kaldım klomen ile hamile kalan çok içini rahat tut hamile kalabilirsin çok şükür büyük bişey deil
Saol cnm ama düşük yaptım BN bu ay tekrar çatlama iğnesi yaptık tedaviye adetin ikinci günü günde iki kez beş gün boyunca hap tedavisi gördüm sonra adetin 11. Günü doktora gittim yumurta oluşmuş bir tane iğne yaptı ve yumurtayi çatlattı bir gün sonra ilişki önerdi o ay hamile kaldım beş haftalıkken düşük oldu bu ay igne vurundum hatta bir hafta olucak bu ay inşanlah hamile kalırım allahım hepimize nasip etsinİğne tedavisi nasıl bisey nekadar sonra hamile kaldin canım. Alllhim analı babalı büyütsün inş
Saol cnm ama düşük yaptım BN bu ay tekrar çatlama iğnesi yaptık tedaviye adetin ikinci günü günde iki kez beş gün boyunca hap tedavisi gördüm sonra adetin 11. Günü doktora gittim yumurta oluşmuş bir tane iğne yaptı ve yumurtayi çatlattı bir gün sonra ilişki önerdi o ay hamile kaldım beş haftalıkken düşük oldu bu ay igne vurundum hatta bir hafta olucak bu ay inşanlah hamile kalırım allahım hepimize nasip etsin
Rica ederim cnm ilaç tedaviside mi yapmadı çünkü ilk aşamada klomen veriyorlar eğer olmazsa iğneye filan geçiş oluyor iğne de 6 ay uyguluyorlar bnmki ilk ayımda hamile kaldım bu ikinci ayım eğer 6 ay igneyle olmazsa daha değişik tedaviler var yani bizde iki buçuk senedir bekliyoruz ama bekledik olmadı senin gibi bekledim bu doktora rastgeldim hamile bıraktı beni düzenli olarak tedavi görünce oluyor inşanlah seninkinde olur sıkma canınıaminnn canım. Ya bilmiyorum hani herhangi bir tedavi yapmadı doktor bana bekle kendiliğinden olucak dedi 6 ay bekle dedi olmadı 10 gün sonra randevumum var bu sefer ne diycek nasıl bi yöntem uygulayacak bilmiyorum. İnsalllh olumsuz bisey demez zor bi durum isteyip de olmuyo ya allahım en özel günü bekliyo vermek için ona sukur diyorum tesekkur ederim sanada
Ben adet olamiyodum bana sadece CRY diye başlayan bi ilaç verdi başka bi ilaç vermiycem bunyen alismasin ilca kendiliğinden olucak dedi doktorum 21 gün kullandım ilacı adetim düzene girdi başka bi ilaç tedavisi yok sadece 2@ gün adetim düzene girsin diye ilaç kullandım okadar. 6aya kadar olmazsa bebek gel dedi olmadı tabiki stesler üzüntüler takıntılar çoğaldı tabiki. Klomen vereceklerdir belki de bu sefer.Rica ederim cnm ilaç tedaviside mi yapmadı çünkü ilk aşamada klomen veriyorlar eğer olmazsa iğneye filan geçiş oluyor iğne de 6 ay uyguluyorlar bnmki ilk ayımda hamile kaldım bu ikinci ayım eğer 6 ay igneyle olmazsa daha değişik tedaviler var yani bizde iki buçuk senedir bekliyoruz ama bekledik olmadı senin gibi bekledim bu doktora rastgeldim hamile bıraktı beni düzenli olarak tedavi görünce oluyor inşanlah seninkinde olur sıkma canını
Evet cnm yüksek ihtimalle klomendir klomen ile hamile kalanda çok yani bnde işe yaramadı amaBen adet olamiyodum bana sadece CRY diye başlayan bi ilaç verdi başka bi ilaç vermiycem bunyen alismasin ilca kendiliğinden olucak dedi doktorum 21 gün kullandım ilacı adetim düzene girdi başka bi ilaç tedavisi yok sadece 2@ gün adetim düzene girsin diye ilaç kullandım okadar. 6aya kadar olmazsa bebek gel dedi olmadı tabiki stesler üzüntüler takıntılar çoğaldı tabiki. Klomen vereceklerdir belki de bu sefer.
Evet cnm yüksek ihtimalle klomendir klomen ile hamile kalanda çok yani bnde işe yaramadı ama
Rica ederim cnm burda birbirimize destek olmak için varız allahım hepimizin sesini duysun:/ tesekkur ederim canım
Bende pikoluyum hamile oldugumu bugun ogrendim 1.cocugum 2yasinda adet duzensizligi yoksa hemen 5gunluk bi ilacla kaliniyo
Aynen cnm banada Dedi doktor Bnm zaten iki sene olmamiş bana diyor sadece folik asit altı ay kullan olmazsa gel zaten bu Zamana kadar klomen filan kullanmıştım hiç dinlemedim özele gittim bnde direk çatlama iğnesi tedavisi verdi ilk iğnemde hamile kaldım beş haftalıkken düştü ikinci de bu ay denedik ama olmadı bugün 4. Günü adetimin 11. Günü 3. İğnemi olucam adetlerim düzensizdi ama çok deil 10 gün 20 gün geçiktigi olurdu en uzun 22 gün geçikmişti bu gittiğim özel doktor sayesinde bana düzenli beslenme ve spor önerdi çok kilom yok insülin yüksekliği için ve adetlerin düzene girer Dedi gerçekten de düZeldi 28 günde bir oluyorum artık erken geliyolar hatta çok şükür allahım sanada sagsaglım kucağına almayı nasip etsin cnm Bnm isteyen herkesede hepimize nasip etsin inşanlahPko teşhisi konmuş ve 3-5 ayda bir anca adet olan bir hastaya "git 6 ay dene olmazsa gel tedaviye başlarız" diyen doktordan kaçın arkadaşlar!
Bakırköy Acıbadem gibi bir hastanede şimdi adını verip rencide etmek istemediğim bir doktor yüzünden bir senem bu zihniyetle boşa gitti. Sonrasında Klomen tedavisi uyguladık, ilk ay gebelik olmadı ikinci aysa yumurtam çatlamadı ve Nur topu gibi bir kistim oluştu. Klomenin kist yapma riski çok yüksek.
Yetti canıma diyip aşılama tedavisini direk es geçip tüp bebek yaptırdım, maalesef negatif.. Histeroskopi diye direttim ve rahmime bakılmasını istedim. Meğer polip varmış alındı. Rahim duvarlarında Enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi yapıldı. Çok şükür ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım.
Eğer kendinizi bildiniz bileli adet düzensizliğiniz varsa, pko teşhisi konmuşsa ve yaşınızda alıp başını gidiyorsa mutlaka tedavilerden en hafifi ile yola başlayın ve kademe kademe ilerletin. İsteyen herkese inşallah rabbim evlat nasip eder.
Canım düşüğüne üzüldüm ama çok şükür ki en azından hamile kalabiliyorsun. Ben 2.tüpe kadar hiç hamile kalamadım ve hiç kalamıycam diye çok korkuyordum. Adetinin düzene girmiş olması da çok çok iyi. Mutlu sona az kalmış sanki :) bu işin ucunu hiç bırakma ara verdin mi sonra hep başa dönüyor insan. En kısa zaman da hayırlı haberler alırsın inşAynen cnm banada Dedi doktor Bnm zaten iki sene olmamiş bana diyor sadece folik asit altı ay kullan olmazsa gel zaten bu Zamana kadar klomen filan kullanmıştım hiç dinlemedim özele gittim bnde direk çatlama iğnesi tedavisi verdi ilk iğnemde hamile kaldım beş haftalıkken düştü ikinci de bu ay denedik ama olmadı bugün 4. Günü adetimin 11. Günü 3. İğnemi olucam adetlerim düzensizdi ama çok deil 10 gün 20 gün geçiktigi olurdu en uzun 22 gün geçikmişti bu gittiğim özel doktor sayesinde bana düzenli beslenme ve spor önerdi çok kilom yok insülin yüksekliği için ve adetlerin düzene girer Dedi gerçekten de düZeldi 28 günde bir oluyorum artık erken geliyolar hatta çok şükür allahım sanada sagsaglım kucağına almayı nasip etsin cnm Bnm isteyen herkesede hepimize nasip etsin inşanlah
Amin cnm çok saol bnde öyle diyorum en azından bi kere oldu bi daha olur hamile kalmadan önce hiç bu kadar umudum yoktu şimdi olacağına inanıyorum ve sabrediyorum allahım en hayırlı Zaman'da hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşanlahCanım düşüğüne üzüldüm ama çok şükür ki en azından hamile kalabiliyorsun. Ben 2.tüpe kadar hiç hamile kalamadım ve hiç kalamıycam diye çok korkuyordum. Adetinin düzene girmiş olması da çok çok iyi. Mutlu sona az kalmış sanki :) bu işin ucunu hiç bırakma ara verdin mi sonra hep başa dönüyor insan. En kısa zaman da hayırlı haberler alırsın inş
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinBende 2.cocuguma hamileyim cnm uzulme kilona dikkat et sadece belli basli ilaclar la hamile kaliniyo :)
Ben pkoluyum sapasaglam bi evladim var digerinede hamileyim :) uzulme ben incir kurude denedim yumurtaliklari arttiriyomus bilmiyorum ilacta kullaniyodum ama onunda etkisi olmustur diye dusunuyorum dene istersen yarim litre kaynayan suya kuru inciri yikayip atiyosun kapagini kapatip.15 dk oyle kaynatip ilinan suyu iciyosun ben sabah aksam ictim ayriyetten bu suya 1tanede havuc at catlama sagliyomus denesek bisey kaybetmeyiz dmi:)Merhabalar. 2senelik evliyim bebis hala yok. Pko çok büyük engel mi. Adetim son 6aydir düzende. İçimdeki kuruntulardan kurtarın beni nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?