korkmana gerek yok canım. pko lu bir çok insan var bu forumda ben de onlardan biriyim çoğu aylık 5 gün kullanılan bir hapla hamile kalıyor. olmayanlar aşılamayla. ama kısır değiliz sonuçta. hamile olabiliyoruz biraz zor sadece mwrak etme tedvinw devam et.20 yaşındayım bugün doktora gittim ultrasondan baktı inci tanesi büyüklüğünde kistlerm olduğunu söyledi adetimin 5. Günu olduğu için test yaptırmadan gelecek ay 2. Gününde gideceğim kızlar LH fsh gibi birsürü test yaptıracağim kızlar çok korkuyorum adet düzensizliğim yok cik şükür aşırı Tüylenme var ileride çocuğum olur değil mi
korkmana gerek yok canım. pko lu bir çok insan var bu forumda ben de onlardan biriyim çoğu aylık 5 gün kullanılan bir hapla hamile kalıyor. olmayanlar aşılamayla. ama kısır değiliz sonuçta. hamile olabiliyoruz biraz zor sadece mwrak etme tedvinw devam et.
Bence kendi kendine sorun yaratıyorsun. uzun süreli tedavi görmüş kişiler evlendiğinde hemen sonuç alıyorlar.Insallah ya ama bu sekilde nasil evlenirim ki karsimdaki ne haksizlik olmaz mi hayatim hep bi belirsizlik uzerine olacak
Bence kendi kendine sorun yaratıyorsun. uzun süreli tedavi görmüş kişiler evlendiğinde hemen sonuç alıyorlar.
kısır değilsin sonuçta böyle düşünmeni gerektirecek birşey yok. Ayrıca Allah nasip etmedikçe olmayacağını da bilmelisin , herşey düZGün olsa bile...
Canım ben senden bir yaş buyugum ve 7 aylık evliyim ve hamileyim bende çok korkuyodum hatta eşime nisanlanmadan bi hafta evvel durumumu anlattım ilk ilaç kullandgim ay hamile kaldim bunu kafana takma en önemlisi snir stres bide senin adetlerin duzenliymis ben 50-60 günde bir adet oluyordum20 yaşındayım bugün doktora gittim ultrasondan baktı inci tanesi büyüklüğünde kistlerm olduğunu söyledi adetimin 5. Günu olduğu için test yaptırmadan gelecek ay 2. Gününde gideceğim kızlar LH fsh gibi birsürü test yaptıracağim kızlar çok korkuyorum adet düzensizliğim yok cik şükür aşırı Tüylenme var ileride çocuğum olur değil mi
Canım ben senden bir yaş buyugum ve 7 aylık evliyim ve hamileyim bende çok korkuyodum hatta eşime nisanlanmadan bi hafta evvel durumumu anlattım ilk ilaç kullandgim ay hamile kaldim bunu kafana takma en önemlisi snir stres bide senin adetlerin duzenliymis ben 50-60 günde bir adet oluyordum
Amin canım ben çok çektiğim için biliyorum doktorlara da fazla bakma benim gozumu onlar korkuttular olmaz çocuğun dedilerRabbim insallah sagsaglim dogumunu buyuyusunu gosterir bebisinin cooook sevindim Allah razi olsun cok sagol.Cok erdemli bi davranis esine bunu aciklaman cok sevindim senin adina :)
mrb cnm bende 1,5 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz pko luyum ve adetim seniin gibi epeyce gecikmeli.dr tüp bebek dedi moral sıfır.klomen kullandım iğne oldum ve sonuç hüsranCanım ben senden bir yaş buyugum ve 7 aylık evliyim ve hamileyim bende çok korkuyodum hatta eşime nisanlanmadan bi hafta evvel durumumu anlattım ilk ilaç kullandgim ay hamile kaldim bunu kafana takma en önemlisi snir stres bide senin adetlerin duzenliymis ben 50-60 günde bir adet oluyordum
Amin canım ben çok çektiğim için biliyorum doktorlara da fazla bakma benim gozumu onlar korkuttular olmaz çocuğun dediler
Pko okadar ağır bir hastalık değil canım panik yapmamalısın yani boş yere kendini üzme.
Şekil A ben de pko var ama tedavimin 2. ayı hamile kaldım.
canım sen niye boyle konusuyorsun bende de var hamıle kaldımInsallah ya ama bu sekilde nasil evlenirim ki karsimdaki ne haksizlik olmaz mi hayatim hep bi belirsizlik uzerine olacak
Bende pikoluyum hamile oldugumu bugun ogrendim 1.cocugum 2yasinda adet duzensizligi yoksa hemen 5gunluk bi ilacla kaliniyokorkmana gerek yok canım. pko lu bir çok insan var bu forumda ben de onlardan biriyim çoğu aylık 5 gün kullanılan bir hapla hamile kalıyor. olmayanlar aşılamayla. ama kısır değiliz sonuçta. hamile olabiliyoruz biraz zor sadece mwrak etme tedvinw devam et.
Ay yok cnm ya bnmki 24 mm oldu dkktorum çatlama ignesini yeni yaptı geçen ay da 22 mm dikızlar merhaba bende de hafif polikistizm gördü doktor. ancak ben çok araştırdım ve pco olanların yumurtaları 2 ila 8 mm de kalıyormus daha yukarıya cıkamadıgı ıcınde catlayamayıp kıst oluusturuyormus. benım 22 ye kadar cıkıyor yumurtam bu nasıl ıstır anlamadım yardımcı olabılecek olanlar var mı
Bende 2.cocuguma hamileyim cnm uzulme kilona dikkat et sadece belli basli ilaclar la hamile kaliniyo :)Masallah ya boyle seyler duyunca cok mutlu oluyorum.Insallah sagsaglim dogar hayirli bir evlat olur size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?