polikistik over?

ya doğru dior aslında eşin ama iyi güzel firmalarda var açıkçası bende aslında fazla olmadı kayseriye geleli şuan toplamda 3 ay oldu ankaradaydık eşimle ama ankara maddi olarak b,izi kastırdı :) :) :)

walla eşin haklı canım benimkide bana devlet memuru olmasan çalıştırmam diyo özel sektörde cidden kayseri,nevşehir erkekleri garip bizimkiler hariç tabikide

Korkma polikstik over bende de var tedaviside var ve çocuğun olur merak etme :)

Beggyy

ya doğru dior aslında eşin ama iyi güzel firmalarda var açıkçası bende aslında fazla olmadı kayseriye geleli şuan toplamda 3 ay oldu ankaradaydık eşimle ama ankara maddi olarak b,izi kastırdı :) :) :)

aynen büyk şehir olunca burası çok acayip bnm için bnde istanbuldan geldim buraya :)

katılıyorum nerde çalışıyon peki

ben bankada çalışıyorum eşimde bankacı allah sağlık versin herşey yoluna giriyor ya geçen benim dr um da aynen şu cümleyi kurdu şimdi dedi o kadar zor ki bayanalrın hamile kalması dedi yediğimizdenmidir içtiğimizdenmidir bilmiyorum ama dedi eskiden bu kadar bilinmezdi dedi kolayca hamile kalınırdı dedi ama harbiden de öyle hepimizde bir sorun war

aynen annem bni 42 yaşnda doğurmuş bizde nerdeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…