hımmm gördüm :)
bizimde maddi sıkıntımz var ama kayseride çalışılmaz diyo eşim çok abaza var burda diyo bnde ewde oturuyom bütn gün tanıdımda yok o yüzden ewdeyim sürekli arkadaş falan olsa iyi olurda
evt farkettim :)) önemli deil canım bihteremi gitsem birde onumu denesem acaba bilmemedim bihter ziyagil
mrb 4 ay öncesine kadar bende çetin arıka gidiyodum ama bıraktım daha iyi dr.mu var erciyeste omadı ona gideyim belki olur bebişim
hımmm gördüm :)
bizimde maddi sıkıntımz var ama kayseride çalışılmaz diyo eşim çok abaza var burda diyo bnde ewde oturuyom bütn gün tanıdımda yok o yüzden ewdeyim sürekli arkadaş falan olsa iyi olurda
kızlar allah askına bana yardım edin cıldırıcamadet düzensızlıgım avrdı ekımden berı oluyorum her ay arada 1-2 günn oynama oluyor neyse martta dokora gıtım tahlıllerım guze odlugunu söledı kılo verırsen kalırsn dedı pko değilsn dedi ılk defa 10 gün günüm gectı bel agrısı bulantı fln cektım hamıleyım dedım doktora gıttım ozele sadec tahlıl ıcn 1.8 cıktı negatıf bır sonrakı gun devlet hastanesıne gıttım 0.100 cıktı anlamadım gıttı:/ degrler farklı doktor baska kan tahlılı yapmadı dedıkı sen polikistik over hastasısın dedım ekımden berı duzenlıyım bu hastalık böle bi düzene girer bi bozulur ddi ya bana yardım eedın nasıl oluyo bu dönem bana neyı öenrırsınız tedavıyede baslamdı tayınımız cıkana kadar beklıcem lutfen yarımcı olun
ben de çalışmayı hiç istemiyorum hele de evlenince :) bekarken iyi oluyordu da :)
ya doğru dior aslında eşin ama iyi güzel firmalarda var açıkçası bende aslında fazla olmadı kayseriye geleli şuan toplamda 3 ay oldu ankaradaydık eşimle ama ankara maddi olarak b,izi kastırdı :) :) :)
çetin arık çok ilgili bir dr fakat sonuç odaklı değil
katılıyorum nerde çalışıyon peki
evt ilgilendi ama biz il dışı geldiğimiz içn sıkıntı oldu bizim için 2 güne bir çağırıyordu izin almamız problem oluyodu oyüzden bırakmak zorunda kaldık
walla eşin haklı canım benimkide bana devlet memuru olmasan çalıştırmam diyo özel sektörde cidden kayseri,nevşehir erkekleri garip bizimkiler hariç tabikide
aynen büyk şehir olunca burası çok acayip bnm için bnde istanbuldan geldim buraya :)
ben bankada çalışıyorum eşimde bankacı allah sağlık versin herşey yoluna giriyor ya geçen benim dr um da aynen şu cümleyi kurdu şimdi dedi o kadar zor ki bayanalrın hamile kalması dedi yediğimizdenmidir içtiğimizdenmidir bilmiyorum ama dedi eskiden bu kadar bilinmezdi dedi kolayca hamile kalınırdı dedi ama harbiden de öyle hepimizde bir sorun war
aynen ama ewdede otur otur cnm sıkılıo bir iki arkadaş olsa
ama işde doğduğun değil doyduğun yer demişler :) ): :)
ayy keşke yakın olsak oturur kalkarıs :) komşularn falan yokmu eşin kayserili akrabalarıdaçoktur sıkılmazsın aslında
aslında doğru bir karar vermişsin ben sonuç alamadım hiç evlenmeden önce ki gittiğim adet düzensizliği zamanlarımda
eşimin akrabarı var çok varda yaşları bna uygun değil baya büykler apartmanda tuaf zaten kimse kimseyi tanımıyor
sen nerde oturuyon ki
biz nevşehirdeyiz canm eşim kayserili sık geliriz ama işimizden dolayı nevşehirdeyz
anladım cnm :)
sağlık olsun bizde doktora gidip gelrken görüşürz allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?