polikistik over?

canım senin kafan çok karışmış bence o gittiğin iki dr.haricinde bir dr.a daha git o ne derse ona göre tedavine başlarsın belkide pco falan deilsindir inşallahhh iyi haberlerinide ver bize

Tatlım pek bılmıom pkos ne ama nette okudgum ve kesın karar verdgım sey alttan ultrasyn daha dogru ve daha erken tanı verıyormus. Ve yanında raht huzurlu oldgm doktru seç. Ben yaşadgım sehre gelın geldm hıc oyle doktrumda yok iş arkdslrmdan duydum bırının adını ona gıttım ıyı gbı ama bakalm

canım senin kafan çok karışmış bence o gittiğin iki dr.haricinde bir dr.a daha git o ne derse ona göre tedavine başlarsın belkide pco falan deilsindir inşallahhh iyi haberlerinide ver bize

amin inşallah değilimdir geçen hastanede bi kadınla tanıştım 8 yıl çocuğu olmamış en son bi doktora gittim aşılama ile oldu dedi adresinide verdi doktorn adınıda ona giderm olmazsa

yani şıp diye hamile kalan kalıyo walla bizde sürekli çalışıyoruz ama olmuyo işte

En yakın arkdslrm bıle bılmıyr bebek ıstedgımı ya olmazsa arkamdan konusr dıye ınsanlr bız daha dusunmuyruz dıyıp gecıyrm .Eşimede dedim o da herkese oyle soyluyr saolsun... İşyernde 2 arkdsm var laf arasnda ılk denemedı hamıle kaldk dedıler kendımı becerıksızın tekı olark gordum valla

cemrekara hangi şehirdesin canım

Merhaba arkadaşlar görünce yazmak istedim umut olurum belki size....ergenlik çagim hep sivilceli geçti sivilce ilaclari üzerine tez yazabilirim en sonunda i igrenç sivilce ilacini kullandim bütün derim soyuldu çok kötüydü neyse bu ilactan sonra bi 6 ay sivilcelerum geçti ama daha sonra yine basladi kıllanmamda vardi cikdiye doktorym hormonal olabikir bi kadin doguma gidin dedi ve 16 yasindaydim gittik ultrasyon tahliller felan derken mis gibi pkolu oldugumu ögremdim zaten bundan sonra adet düzensizligim basladi bi ara 6 ay hic durmadan adet oldym yasmin diane 35 ve birsürü buna benzer ilac ve tabiki kilo almaya başladim doktorum yasli bi doktordu ve bana hep evlenince gecer diyordu..20 yasima kadar hep düzensiz oldum daha sonra kendiliginden düzene girdi 30 günde olmaya basladim....bu arada konu sahibi doktorun kistin var demesine gerek yok pko zaten kist hastaligi yumurtan catliyamadigi icin kist üretiyo....evlendigimde korkuyordum bebegim olmuyacak diye pko hastaligi tüp bebege kadar götürüyor çünkü...eskişehir acibadem hastanesinde hulusi bey var ben onun hastasiydim ilk gittim bakti evet pkolusun dedi bir tarafin tamamiyle kist bir tarafin temiz dedi düzenli adet görmemin nedenide bu benim yumurtam olusuyordu ve catliyordu yani neyse bana dedi 1 yil deneyeceksiniz 1 yil hicbir tedavi yapamayiz dedi tamam dedik ciktik ben sogan kürü uyguladim faydasini gördüm tavsiye ederim..ovülasyon testi aldim kendim takip ettim yumurtlama günümü yakaladim ve o gün ilişki oldu ve kuzucugum canim oglum Deniz Berkime hamile kaldim hemde ilk aydan ..hulusi beyin ilk aydan beni gòrdügünde yüzundeki o şasirma ifadesini unutamiyorum :) ogluşum 6 aylik oldu Allahim sizede nasip etsin bu arada hamilelikte gebelik şekerinizin cikmasi cok büyük ihtimal onuda söyleyeyim ....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çewre baskısı yüznden hadi yapın çock artık bak kaç yaşndasın ben senn yaşındayken 2 tane vardı falan

ahh kuzum ya çok zor ama bazen duymamazlıktan geleceksin yapacak bişey yok
bak bana dr senin kesinlikle olmaz dedi dr söyleyiş şekli hiç gözümün önünden gitmiyor
bende polikistik over vardı eşimde canlı sperm yok dediler ama noldu hamileyim ben şimdi
o kadar sıkıntımın içinde dediğin gibi bi de çevreden baskı gelince kendimi her an patlayacak bir bomba gibi hissediyordum
sen bol bol dua et nerden biliyorsun Rabbim seni sınıyor belki de asla isyan etme
ama duanı hiç eksik etme
eşini de seviyorsan ve bir sorununuz yoksa asla evlendiğine pişman olma

bnde yaşadığım şehre gelin değilim uzak yere gelin gittim ama geçen bi ablayla tanıştım hastanede 8 yıl bebeği olmamış son bi doktora gtmiş aşılamayla olmuş adresini aldm hastanenn ve doktorn adını ona gitmeyi düşünüyorm ama aşılamnında ilaç ve doktr parası 2 milyar tutrmiş

aynenn canım benim valla bizde öyle eşim pek laf ettirmez kimseye kestirir atar henüz düşünmüyoruz diye benmde kayınvalidemler allahım yettiler canıma çocuk yapın diye diye vakti geldiğinde olucak allahın izniyle bebeklerimiz

Aydına gelın geldım canım. Oyyyy bıraz malıyetlıymıs ya

eşimle problemimiz yok çewre sadece eşim olmazsa olmasında diyo beni üzgün görmesn diye dua sürekli ediyorm belki sınıyo diyorum bizleri

Ayy cok sukur kaynana dırdırım yok hos ben cekememde zaten cevabını verırım sustururum. Kımsenın lafının altında kalmam. Önemlı olan eşim ve ben sizin ıcınde oyle onemlı olan ıkınız. Sanslıyız kı eşlerımz anlayıslı

eşimle problemimiz yok çewre sadece eşim olmazsa olmasında diyo beni üzgün görmesn diye dua sürekli ediyorm belki sınıyo diyorum bizleri

hakkında hayırlısı olsun cnm dilerim an önce muradına erersin
çok fazla da stres yapma dr bana stresin gbeliği bozacağını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…