- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
1 ay daha içiymde olmazsam adet tekrardan doktora gidicem bu sefer doktorumu değiştrcem ama 20 gün önce özelde altdan ultrasonla bakıldı pco var dendi dünde dewletde baktrdım normal ultrasonla göbek altından pco yok dedi sende anlamadm valla bnde bişey
niye böyle düşündün anlamadım
valla ben iyice bunaldm artık 20 gün önceki ultrasnda pkoslusn ddi özelin doktoru dünde dewletde çekildm ultrason pkos yok dedi sende sewinemedim bile çünki kafam karıştı eşim üzülüyn mu bu duruma diyo hangine inanıcamı bilemedim ki sewiniyim
canım senin kafan çok karışmış bence o gittiğin iki dr.haricinde bir dr.a daha git o ne derse ona göre tedavine başlarsın belkide pco falan deilsindir inşallahhh iyi haberlerinide ver bize
yani şıp diye hamile kalan kalıyo walla bizde sürekli çalışıyoruz ama olmuyo işte
Tatlım pek bılmıom pkos ne ama nette okudgum ve kesın karar verdgım sey alttan ultrasyn daha dogru ve daha erken tanı verıyormus. Ve yanında raht huzurlu oldgm doktru seç. Ben yaşadgım sehre gelın geldm hıc oyle doktrumda yok iş arkdslrmdan duydum bırının adını ona gıttım ıyı gbı ama bakalm
çewre baskısı yüznden hadi yapın çock artık bak kaç yaşndasın ben senn yaşındayken 2 tane vardı falan
Tatlım pek bılmıom pkos ne ama nette okudgum ve kesın karar verdgım sey alttan ultrasyn daha dogru ve daha erken tanı verıyormus. Ve yanında raht huzurlu oldgm doktru seç. Ben yaşadgım sehre gelın geldm hıc oyle doktrumda yok iş arkdslrmdan duydum bırının adını ona gıttım ıyı gbı ama bakalm
a.s inşallah öledir 3 senedir uğraşıyz ama
cemrekara hangi şehirdesin canım
En yakın arkdslrm bıle bılmıyr bebek ıstedgımı ya olmazsa arkamdan konusr dıye ınsanlr bız daha dusunmuyruz dıyıp gecıyrm .Eşimede dedim o da herkese oyle soyluyr saolsun... İşyernde 2 arkdsm var laf arasnda ılk denemedı hamıle kaldk dedıler kendımı becerıksızın tekı olark gordum valla
bnde yaşadığım şehre gelin değilim uzak yere gelin gittim ama geçen bi ablayla tanıştım hastanede 8 yıl bebeği olmamış son bi doktora gtmiş aşılamayla olmuş adresini aldm hastanenn ve doktorn adını ona gitmeyi düşünüyorm ama aşılamnında ilaç ve doktr parası 2 milyar tutrmiş
cemrekara hangi şehirdesin canım
ahh kuzum ya çok zor ama bazen duymamazlıktan geleceksin yapacak bişey yok
bak bana dr senin kesinlikle olmaz dedi dr söyleyiş şekli hiç gözümün önünden gitmiyor
bende polikistik over vardı eşimde canlı sperm yok dediler ama noldu hamileyim ben şimdi
o kadar sıkıntımın içinde dediğin gibi bi de çevreden baskı gelince kendimi her an patlayacak bir bomba gibi hissediyordum
sen bol bol dua et nerden biliyorsun Rabbim seni sınıyor belki de asla isyan etme
ama duanı hiç eksik etme
eşini de seviyorsan ve bir sorununuz yoksa asla evlendiğine pişman olma
aynenn canım benim valla bizde öyle eşim pek laf ettirmez kimseye kestirir atar henüz düşünmüyoruz diye benmde kayınvalidemler allahım yettiler canıma çocuk yapın diye diye vakti geldiğinde olucak allahın izniyle bebeklerimiz
Canım benim de vardı ve suan hamileyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşimle problemimiz yok çewre sadece eşim olmazsa olmasında diyo beni üzgün görmesn diye dua sürekli ediyorm belki sınıyo diyorum bizleri
Aydına gelın geldım canım. Oyyyy bıraz malıyetlıymıs ya
hakkında hayırlısı olsun cnm dilerim an önce muradına erersin
çok fazla da stres yapma dr bana stresin gbeliği bozacağını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?