bende yarın sabah gidicem ultrason çekdircem endokrin doktoru istemişti
sabredemiyorum ki bide kadın doğum kilo ver dedi offffffffff yani
zaten yeterince stresli bi durum bide kilo derdi Allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten yeterince stresli bi durum bide kilo derdi Allah yardımcın olsun
Aynisini bugün banada söyledi doktor kilo wer dedi senin cokmu kilo wermen gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohooo senin neyin war be arkadaş bu doktorlarda kafayi yemiş yani herkes 40 kilo mu hamile kaliyo ben 117 kiloydum şuan 100 kiloyum 17 kilo verdim dahada devam bende kilo ver dediler deyince 150 falan sandim seni biz ölelim ozmn
ben de pkoluyum ama zayıfım ve çocuğum hala olmadı 2 yıldır tedavi göryrmbendede polikisk over vardı arkadaşlar gerçekten kilo verince kalıyosun düzene giriyo yumurtalar üzülmeyin zayıflamaya çalışın benim şimdi üçüncü bebeğim yolda diyetisyene gittim tm güzel zayıfladım derken hamile kaldım şimdi geri alıyorum.
:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de pkoluyum ama zayıfım ve çocuğum hala olmadı 2 yıldır tedavi göryrm
Ben 120 idim beni bosamadi senide bosamaz merak etme :)
o işin şakası :)
ama bugün epey kafam karıştı ben özele gidiyodum özelde geçen hafta ultrason çektrdm pkos var dedi doktorm bugünde devletde çekildm pkos yok dedi senin anlamadm kafam iyice karıştı benm valla ( napcaqm ben kime inancm
Canim bisey soylicem simdi biraz bu pkos u arastrdim vajinal muayenede mi anlasilio pko sende nasil anladilar
pco hastasıyım klomene cvp vermedi iğneye geçti dr.2,5 yıllk evlyz korunmamamıza rağmen olmuyo bebeğimiz 5 gündür yapıyorum iğne bugün kontrol vardı gittim dr.hiç gelişme yok dedi büyümüyo yumurtalarm senin kadar dirençli hasta görmedim diyo hastnedn gelene kadar ağladm hala ağlıyorum çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum Allahım isyeten herkese versin emeklerimizi boşa çıkartmasın benim durumumda olan varmı yoksa sadece benmiyim bu hastalkla mücadele eden
Canım sakın ol lutfen Allahım yetr kı ıstesın ne pko ne baska hıcbsey engel olamaz. Benmde 2 yumurtalgmda kıst var hatta bı tane kıstım ıcı kan doluymus daha yenı ögrendm. Ama doktrm gebelıge engel degl dedı. Dayım ve yengem 15 yıldr evlıler ve tum degerler mukemml pko yok tupler acık ama bak hala yok olmuyr bebeklerı 3 yada 4 kez tup bebek denediler olmadı . yakın bı arkadsmnda tek yumurtlgı var ve hamıle kaldı suan saglklı bı bebegı var. yanı hersey nasıp kısmet sen umutunu hıc kaybetme. emınım olucaktır bebegın. Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın ısteyen herkese versın. buarda kıst ve pko aynı sey dımı