• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

bende yarın sabah gidicem ultrason çekdircem endokrin doktoru istemişti
sabredemiyorum ki bide kadın doğum kilo ver dedi offffffffff yani :43:

Aynisini bugün banada söyledi doktor kilo wer dedi ;) senin cokmu kilo wermen gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohooo senin neyin war be arkadaş bu doktorlarda kafayi yemiş yani herkes 40 kilo mu hamile kaliyo ben 117 kiloydum şuan 100 kiloyum 17 kilo verdim dahada devam bende kilo ver dediler deyince 150 falan sandim seni biz ölelim ozmn

Ohooo senin neyin war be arkadaş bu doktorlarda kafayi yemiş yani herkes 40 kilo mu hamile kaliyo ben 117 kiloydum şuan 100 kiloyum 17 kilo verdim dahada devam bende kilo ver dediler deyince 150 falan sandim seni biz ölelim ozmn

ne biliyim ki kilo ver diyo bnde bi 9 kilo veriyim bakim ne olucak bakalım yok cnm ben 150 kilo olsam kocam beni boşar :) :) :)

Ben 120 idim beni bosamadi senide bosamaz merak etme :)

bendede polikisk over vardı arkadaşlar gerçekten kilo verince kalıyosun düzene giriyo yumurtalar üzülmeyin zayıflamaya çalışın benim şimdi üçüncü bebeğim yolda diyetisyene gittim tm güzel zayıfladım derken hamile kaldım şimdi geri alıyorum.
:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vala 120 lerdeykende kalamiyordum simdi 17 kilo verdim gene olmuyor boyum uzun bu arada 1:72 öyle yusyuvarlak sanmayin:) ben İzmirde özel Cinarli hastanesinde dr ahmet gülerde tedavimi oluyorum kendisi İzmirde sayili doktorlardan bana söylediği senin hamile kalamayacak kadar kilon yok..vermek istiyorsan sagligin için ver dedi.Rabbim ol derse oluyor stop ;)

bendede polikisk over vardı arkadaşlar gerçekten kilo verince kalıyosun düzene giriyo yumurtalar üzülmeyin zayıflamaya çalışın benim şimdi üçüncü bebeğim yolda diyetisyene gittim tm güzel zayıfladım derken hamile kaldım şimdi geri alıyorum.
:))

ben de pkoluyum ama zayıfım ve çocuğum hala olmadı 2 yıldır tedavi göryrm:43:

evt canım bazen istisnalar olabilio ama tedavisiz bile deil korkma olur inş dua et

Ben 120 idim beni bosamadi senide bosamaz merak etme :)

o işin şakası :)

ama bugün epey kafam karıştı ben özele gidiyodum özelde geçen hafta ultrason çektrdm pkos var dedi doktorm bugünde devletde çekildm pkos yok dedi senin anlamadm kafam iyice karıştı benm valla :(( napcaqm ben kime inancm:43:

Evet bazen öyle oluyor hepsi ayri şey söylüyor ayni hastanenin başka bir hekimini dene bakalim oda pko war derse wardir.

o işin şakası :)

ama bugün epey kafam karıştı ben özele gidiyodum özelde geçen hafta ultrason çektrdm pkos var dedi doktorm bugünde devletde çekildm pkos yok dedi senin anlamadm kafam iyice karıştı benm valla :(( napcaqm ben kime inancm:43:

Canim bisey soylicem simdi biraz bu pkos u arastrdim vajinal muayenede mi anlasilio pko sende nasil anladilar

Canim bisey soylicem simdi biraz bu pkos u arastrdim vajinal muayenede mi anlasilio pko sende nasil anladilar

ben ilk özele gittim altdan muayne etdi ve altdan ultrasondan baktı polikistik over var sende dedi yani yumurtalıklarda kist bugünde dewlete gittim normal karnımın altından çekildim ultrason polikistk over yok sende dedi anlamadm valla bndee

pco hastasıyım klomene cvp vermedi iğneye geçti dr.2,5 yıllk evlyz korunmamamıza rağmen olmuyo bebeğimiz 5 gündür yapıyorum iğne bugün kontrol vardı gittim dr.hiç gelişme yok dedi büyümüyo yumurtalarm senin kadar dirençli hasta görmedim diyo hastnedn gelene kadar ağladm hala ağlıyorum çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum Allahım isyeten herkese versin emeklerimizi boşa çıkartmasın benim durumumda olan varmı yoksa sadece benmiyim bu hastalkla mücadele eden :( :( :(

pco hastasıyım klomene cvp vermedi iğneye geçti dr.2,5 yıllk evlyz korunmamamıza rağmen olmuyo bebeğimiz 5 gündür yapıyorum iğne bugün kontrol vardı gittim dr.hiç gelişme yok dedi büyümüyo yumurtalarm senin kadar dirençli hasta görmedim diyo hastnedn gelene kadar ağladm hala ağlıyorum çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum Allahım isyeten herkese versin emeklerimizi boşa çıkartmasın benim durumumda olan varmı yoksa sadece benmiyim bu hastalkla mücadele eden :( :( :(

Canım sakın ol lutfen Allahım yetr kı ıstesın ne pko ne baska hıcbsey engel olamaz. Benmde 2 yumurtalgmda kıst var hatta bı tane kıstım ıcı kan doluymus daha yenı ögrendm. Ama doktrm gebelıge engel degl dedı. Dayım ve yengem 15 yıldr evlıler ve tum degerler mukemml pko yok tupler acık ama bak hala yok olmuyr bebeklerı 3 yada 4 kez tup bebek denediler olmadı . yakın bı arkadsmnda tek yumurtlgı var ve hamıle kaldı suan saglklı bı bebegı var. yanı hersey nasıp kısmet sen umutunu hıc kaybetme. emınım olucaktır bebegın. Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın ısteyen herkese versın. buarda kıst ve pko aynı sey dımı

Canım sakın ol lutfen Allahım yetr kı ıstesın ne pko ne baska hıcbsey engel olamaz. Benmde 2 yumurtalgmda kıst var hatta bı tane kıstım ıcı kan doluymus daha yenı ögrendm. Ama doktrm gebelıge engel degl dedı. Dayım ve yengem 15 yıldr evlıler ve tum degerler mukemml pko yok tupler acık ama bak hala yok olmuyr bebeklerı 3 yada 4 kez tup bebek denediler olmadı . yakın bı arkadsmnda tek yumurtlgı var ve hamıle kaldı suan saglklı bı bebegı var. yanı hersey nasıp kısmet sen umutunu hıc kaybetme. emınım olucaktır bebegın. Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın ısteyen herkese versın. buarda kıst ve pko aynı sey dımı

çook teşekkür ederim moral oldun bana evt haklısın rabbim isterse onun ol demesi yeter ama işte 2 yıldır uğraşıyorum ilaçtı iğneydi çok yoruldum artık gerçekten :( üstelik kadın doğum hastanesinde ebeyim ben günde kaçtane bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı oluyorum ama benim olmuyo işte :43: pco ile kist farklı şeyler pco yumurtalar kiste dönüşüyo ve gebeliğe engel olabiliyo seninkisi farklı bi durum demekki dr.engel deil dediğine göre ne güzel çok şanslısın inş. biran önce :49: oluruz

Merhaba Arkadaşlar;

Bende adet düzensizliği var 6-7 ay olmadığım yada hiç olmadığım oluyor.Kartalda Dr. Zeynep Gençlere gittin ilk gittiğimde bana kist olduğunu söyledi ve böyle devam edeceğini söyledi.Bende bu hamile kalmamı engeller mi dedim hayır dedi.2. gittiğimde ilaç verdi adet olmam için sonrada klomen verdi işe yaramadı yine sordum hamile kalmamı engeller mi bu durum dedim tabi engel olabilir dedi.Öyle dedikten sonra güven sorunu yaşadım ancak gitmeye devam ettim.1.klomende sonuç alamadım sonra bana diyor ki adet olmanı beklicez tekrar klomene başlıcaz bende dedim benim problemim o zaten ben şimdi 6-7 ay yada ne zaman olursa adet olmayı mı beklicem sonra adet olmam için başka bir ilaç verdi oldum ve yine klomene başladım ondanda bir sonuca varamadım ve her gitmemde 80 tl muayene ücreti alıyordu bende güven sorunu yaşadığım için tekrar gitmedim.Psikolojim çok bozuldu söylediklerinden dolayı hatta o kadar bozuldu ki kendimi en ufak bir belirtide hamile hissediyorum ve test yapıyorum sonuc negatif ve bende yine moral bozukluğu.Arkadaşımla paylaştım iyi bir doktor arıyorum bana ne var ne yok söylicek ve tedavisi budur diyecek bir doktor onada arkadaşı Dr. Tahir Tosyalı yı söylemiş.Bende araştırdım Delta Hospıtal daymış şimdi erkek olduğu için çekiniyorum ama yapacak birşey yok bir bebeğim olmasını istiyorsam mecburum.Şimdi yazılanları okudum ama benim durumumda olana rastlamadım benimle aynı sorunu yaşayıp ta bebek sahibi olanınız yada hamile kalanınız var mı acaba?Ciddi anlamda çok ihtiyacım var yardıma yoksa ihtimallerle kafayı yicem.Tabiki önce Rabbım kısmet etmişse olur ama napim çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir EVLAT!!!
Yardımlarınızı bekliyorum...:43:

Back