- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
mrb aslında dr.doğrum tedaviyi uyguluyomuş keşke bırakmasaydın yarım banada ilk başta öyle demişti dr.3 ay klomen kullandım cvp alamayınca da iğneye geçmiştik belki sanada bu aydan sonra iğne tedavisine geçicektir neyse tabi sen hangi dr daha çok güveniyosan ona gitmelisin tabiki inş.bir ar önce kavuşuruz bebişlerimizeMerhaba Arkadaşlar;
Bende adet düzensizliği var 6-7 ay olmadığım yada hiç olmadığım oluyor.Kartalda Dr. Zeynep Gençlere gittin ilk gittiğimde bana kist olduğunu söyledi ve böyle devam edeceğini söyledi.Bende bu hamile kalmamı engeller mi dedim hayır dedi.2. gittiğimde ilaç verdi adet olmam için sonrada klomen verdi işe yaramadı yine sordum hamile kalmamı engeller mi bu durum dedim tabi engel olabilir dedi.Öyle dedikten sonra güven sorunu yaşadım ancak gitmeye devam ettim.1.klomende sonuç alamadım sonra bana diyor ki adet olmanı beklicez tekrar klomene başlıcaz bende dedim benim problemim o zaten ben şimdi 6-7 ay yada ne zaman olursa adet olmayı mı beklicem sonra adet olmam için başka bir ilaç verdi oldum ve yine klomene başladım ondanda bir sonuca varamadım ve her gitmemde 80 tl muayene ücreti alıyordu bende güven sorunu yaşadığım için tekrar gitmedim.Psikolojim çok bozuldu söylediklerinden dolayı hatta o kadar bozuldu ki kendimi en ufak bir belirtide hamile hissediyorum ve test yapıyorum sonuc negatif ve bende yine moral bozukluğu.Arkadaşımla paylaştım iyi bir doktor arıyorum bana ne var ne yok söylicek ve tedavisi budur diyecek bir doktor onada arkadaşı Dr. Tahir Tosyalı yı söylemiş.Bende araştırdım Delta Hospıtal daymış şimdi erkek olduğu için çekiniyorum ama yapacak birşey yok bir bebeğim olmasını istiyorsam mecburum.Şimdi yazılanları okudum ama benim durumumda olana rastlamadım benimle aynı sorunu yaşayıp ta bebek sahibi olanınız yada hamile kalanınız var mı acaba?Ciddi anlamda çok ihtiyacım var yardıma yoksa ihtimallerle kafayı yicem.Tabiki önce Rabbım kısmet etmişse olur ama napim çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir EVLAT!!!
Yardımlarınızı bekliyorum...![]()
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)