• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

Merhaba Arkadaşlar;

Bende adet düzensizliği var 6-7 ay olmadığım yada hiç olmadığım oluyor.Kartalda Dr. Zeynep Gençlere gittin ilk gittiğimde bana kist olduğunu söyledi ve böyle devam edeceğini söyledi.Bende bu hamile kalmamı engeller mi dedim hayır dedi.2. gittiğimde ilaç verdi adet olmam için sonrada klomen verdi işe yaramadı yine sordum hamile kalmamı engeller mi bu durum dedim tabi engel olabilir dedi.Öyle dedikten sonra güven sorunu yaşadım ancak gitmeye devam ettim.1.klomende sonuç alamadım sonra bana diyor ki adet olmanı beklicez tekrar klomene başlıcaz bende dedim benim problemim o zaten ben şimdi 6-7 ay yada ne zaman olursa adet olmayı mı beklicem sonra adet olmam için başka bir ilaç verdi oldum ve yine klomene başladım ondanda bir sonuca varamadım ve her gitmemde 80 tl muayene ücreti alıyordu bende güven sorunu yaşadığım için tekrar gitmedim.Psikolojim çok bozuldu söylediklerinden dolayı hatta o kadar bozuldu ki kendimi en ufak bir belirtide hamile hissediyorum ve test yapıyorum sonuc negatif ve bende yine moral bozukluğu.Arkadaşımla paylaştım iyi bir doktor arıyorum bana ne var ne yok söylicek ve tedavisi budur diyecek bir doktor onada arkadaşı Dr. Tahir Tosyalı yı söylemiş.Bende araştırdım Delta Hospıtal daymış şimdi erkek olduğu için çekiniyorum ama yapacak birşey yok bir bebeğim olmasını istiyorsam mecburum.Şimdi yazılanları okudum ama benim durumumda olana rastlamadım benimle aynı sorunu yaşayıp ta bebek sahibi olanınız yada hamile kalanınız var mı acaba?Ciddi anlamda çok ihtiyacım var yardıma yoksa ihtimallerle kafayı yicem.Tabiki önce Rabbım kısmet etmişse olur ama napim çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir EVLAT!!!
Yardımlarınızı bekliyorum...:43:
mrb aslında dr.doğrum tedaviyi uyguluyomuş keşke bırakmasaydın yarım banada ilk başta öyle demişti dr.3 ay klomen kullandım cvp alamayınca da iğneye geçmiştik belki sanada bu aydan sonra iğne tedavisine geçicektir neyse tabi sen hangi dr daha çok güveniyosan ona gitmelisin tabiki inş.bir ar önce kavuşuruz bebişlerimize :emir_bebek:

pco hastasıyım klomene cvp vermedi iğneye geçti dr.2,5 yıllk evlyz korunmamamıza rağmen olmuyo bebeğimiz 5 gündür yapıyorum iğne bugün kontrol vardı gittim dr.hiç gelişme yok dedi büyümüyo yumurtalarm senin kadar dirençli hasta görmedim diyo hastnedn gelene kadar ağladm hala ağlıyorum çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum Allahım isyeten herkese versin emeklerimizi boşa çıkartmasın benim durumumda olan varmı yoksa sadece benmiyim bu hastalkla mücadele eden :( :( :(

Senin gene bir sebebin war benim oda yok olmadimi olmuyor dua etmekten başka yolumuz yok arkadasim uzuluyoruz elde değil anliorum ama o ol derse oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ilk özele gittim altdan muayne etdi ve altdan ultrasondan baktı polikistik over var sende dedi yani yumurtalıklarda kist bugünde dewlete gittim normal karnımın altından çekildim ultrason polikistk over yok sende dedi anlamadm valla bndee

İhmal etme canim birkaç doktora daha görün

mrb aslında dr.doğrum tedaviyi uyguluyomuş keşke bırakmasaydın yarım banada ilk başta öyle demişti dr.3 ay klomen kullandım cvp alamayınca da iğneye geçmiştik belki sanada bu aydan sonra iğne tedavisine geçicektir neyse tabi sen hangi dr daha çok güveniyosan ona gitmelisin tabiki inş.bir ar önce kavuşuruz bebişlerimize :emir_bebek:

Amin canım ya inşallah yazılanları okuyorum bir umutlanıyorum bir umudumu yitiriyorum:(İğneyi yumurta geliştikten sonra verecekti ama benim daha tahammülüm kalmadı ilaç ilaç olmuyor rahatsız olmaya başladım ilaçlardan kilo almaya başladım bu defa kilodan dolayı problem çıkıcak diye korkuyorum
Anlayacağın hep ya olmazsa korkusuyla yaşıyorum:(

Senin gene bir sebebin war benim oda yok olmadimi olmuyor dua etmekten başka yolumuz yok arkadasim uzuluyoruz elde değil anliorum ama o ol derse oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

çok haklısın canım isyan etmek istemiyorum ama öyle anlar geliyoki çok bunalıyorum rabbim en iyisini bilir hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde

çook teşekkür ederim moral oldun bana evt haklısın rabbim isterse onun ol demesi yeter ama işte 2 yıldır uğraşıyorum ilaçtı iğneydi çok yoruldum artık gerçekten :( üstelik kadın doğum hastanesinde ebeyim ben günde kaçtane bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı oluyorum ama benim olmuyo işte :43: pco ile kist farklı şeyler pco yumurtalar kiste dönüşüyo ve gebeliğe engel olabiliyo seninkisi farklı bi durum demekki dr.engel deil dediğine göre ne güzel çok şanslısın inş. biran önce :49: oluruz

Ne kadr güzel bi meslegın var canım ya :) Kımbılır ne ımkanszlkları sen zaten gözunle gormussundur bızım anlatmamıza gerek yok. Sadce pes etme olacagına ınan yetr. Bebeklerımz bugun olmazsa yarın mutlaka olucak ben buna ınanıyorum.

Amin canım ya inşallah yazılanları okuyorum bir umutlanıyorum bir umudumu yitiriyorum:(İğneyi yumurta geliştikten sonra verecekti ama benim daha tahammülüm kalmadı ilaç ilaç olmuyor rahatsız olmaya başladım ilaçlardan kilo almaya başladım bu defa kilodan dolayı problem çıkıcak diye korkuyorum
Anlayacağın hep ya olmazsa korkusuyla yaşıyorum:(

kötü düşünme canım iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim görüyo inşallah daha fazla uğraşmadan olur bebişlerimiz :34: kilo problem oluyo evt gebelikte dikkat edersen bişeycik olmaz inşallah

Ne kadr güzel bi meslegın var canım ya :) Kımbılır ne ımkanszlkları sen zaten gözunle gormussundur bızım anlatmamıza gerek yok. Sadce pes etme olacagına ınan yetr. Bebeklerımz bugun olmazsa yarın mutlaka olucak ben buna ınanıyorum.

sabah nöbeten çıktm uyuyamadm bile üzülmekten siteye girdim hemen evt dr.ların bile gebe kalamazsın dedikleri hastalar kendiliğnden kalabiliyo ama üzülüyoruz insanız neticede dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

kötü düşünme canım iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim görüyo inşallah daha fazla uğraşmadan olur bebişlerimiz :34: kilo problem oluyo evt gebelikte dikkat edersen bişeycik olmaz inşallah

İnşallah canım inşallah 27.07.2014 de tam 1 senelik evli olacağız ve hiç korunmadık herşeyin hayırlısı artık napalım üzülsen bir dert üzülmesen başka bir dert Allah'a sığınıp beklicez artık

sabah nöbeten çıktm uyuyamadm bile üzülmekten siteye girdim hemen evt dr.ların bile gebe kalamazsın dedikleri hastalar kendiliğnden kalabiliyo ama üzülüyoruz insanız neticede dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Uzulmememız ıcın kalbımızın olmaması gerek zaten. Bende bırnın hamıle oldugunu duydugumda ılk sevınıyom hemen arıyorum hamıle olan kısıyı mutlu mutlu konusyrz ama tel kapandgı an ıcımde bı garıplık oluyor Keske ben onun yerınde olsaydım dıyorum. Tatlm ctesı soyle bı durum yasadım sen bılırsın belkı doktrm altan ultrasyana baktı ve bır anda gebelık kesesı gordum hamıle olabılrsn dedı ama kan tahlılı aldı benden ( reglıme 2 gun kala) hcg 1,20 negtv cıktı snra gebe degılsn o gordgm su bırıkntsı dedı ama benm 3 gun reglım gecıkmıs durumda kan testlerı dogru sonuc verır dıye bılıyrm ama genede regl olmaman benı kuskulandırıyr. Kı benm kıstım olmasına ragmn reglm hıc sasmazdı hep gununde gelırdı.

Canım sakın ol lutfen Allahım yetr kı ıstesın ne pko ne baska hıcbsey engel olamaz. Benmde 2 yumurtalgmda kıst var hatta bı tane kıstım ıcı kan doluymus daha yenı ögrendm. Ama doktrm gebelıge engel degl dedı. Dayım ve yengem 15 yıldr evlıler ve tum degerler mukemml pko yok tupler acık ama bak hala yok olmuyr bebeklerı 3 yada 4 kez tup bebek denediler olmadı . yakın bı arkadsmnda tek yumurtlgı var ve hamıle kaldı suan saglklı bı bebegı var. yanı hersey nasıp kısmet sen umutunu hıc kaybetme. emınım olucaktır bebegın. Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın ısteyen herkese versın. buarda kıst ve pko aynı sey dımı

Amin canım inşallah ama ben bende ne olduğunu da bilmiyorum biri kist var diyor ikisi yok diyor kafam çok karışık anlayacağınız dediğin gibi Allah yeter ki ol desin.Dualarım hepinizle Allahım gönlünüze göre versin...

Uzulmememız ıcın kalbımızın olmaması gerek zaten. Bende bırnın hamıle oldugunu duydugumda ılk sevınıyom hemen arıyorum hamıle olan kısıyı mutlu mutlu konusyrz ama tel kapandgı an ıcımde bı garıplık oluyor Keske ben onun yerınde olsaydım dıyorum. Tatlm ctesı soyle bı durum yasadım sen bılırsın belkı doktrm altan ultrasyana baktı ve bır anda gebelık kesesı gordum hamıle olabılrsn dedı ama kan tahlılı aldı benden ( reglıme 2 gun kala) hcg 1,20 negtv cıktı snra gebe degılsn o gordgm su bırıkntsı dedı ama benm 3 gun reglım gecıkmıs durumda kan testlerı dogru sonuc verır dıye bılıyrm ama genede regl olmaman benı kuskulandırıyr. Kı benm kıstım olmasına ragmn reglm hıc sasmazdı hep gununde gelırdı.

normalde doktorlar kanda beta baktırılar daha sonra keseye bakarlar seninkisi tam tersi olmuş evt canım kan testleri yanlış sonuç vermez doğru biliyosun yani inşallah hamilesindir henüz 3 gün geçmiş ama kistte engelliyo olabilir regl olmanı

Amin canım inşallah ama ben bende ne olduğunu da bilmiyorum biri kist var diyor ikisi yok diyor kafam çok karışık anlayacağınız dediğin gibi Allah yeter ki ol desin.Dualarım hepinizle Allahım gönlünüze göre versin...

Allah hepimzn yardmcısı olsun saglıklı evlatlar versın ınş

normalde doktorlar kanda beta baktırılar daha sonra keseye bakarlar seninkisi tam tersi olmuş evt canım kan testleri yanlış sonuç vermez doğru biliyosun yani inşallah hamilesindir henüz 3 gün geçmiş ama kistte engelliyo olabilir regl olmanı

Ben bebek baktırmaya gitmemiştim doktara cocuk ıstyrm test falan ne yapabılrz durumum nedır dıye ogrenmeye gıttım doktrda yumrtlklarma bakarken gebelk kesesı gordgnu soyledı ama kesn sonuc ıcın kan testı yaptralm dedı snra 1,20 cıkınca hamıle deglsn dedı. Oyle emın gbıydıkı doktr onun gebelk kesesı oldgna cok kucuk ama bı kac gunluk dedı hatta ben ctesi gıttım araya tatl gırdı dıye pazrtsye kadr yedgne ıctgne dıkkt et sakn ılac kullanma falanda dedı. Kısacası ben o gecen 2 gunde bebegmle ılgılı mılyonlrca hayal kurdm ve sonu husran :(

estf.niye ayıp olsun ki :) 25 yaşındayım

Aaa bende 25 yasındayım :) Yasımızın kucuk olması artı bısey ama onumuzde uzun zaman var. Bazen kendıme kızıyrm tıp artık yuz naklı bıle yapıyorken benm yumurtalgm ve eşim spermlerı varken bızım neden cocgmz olmasın kı. Olmaması ıcın hıc bır sebebımz yok sadce zamanımz gelmedı dıye dusunuyrum

İhmal etme canim birkaç doktora daha görün

öle yapıcam zaten bütn sonuçları başka bi dktra. göstercem ben 7 aydır olmuyom diye ınofolıc ve glucophage verdi 20 gündr içiyorum yine olmadım

Back