polikistik over?

doğru düşünüyosun canım benimde küçükte değiliz hani artıkın:) benmde acele etmemin sebebi yani belirli bi yaştan sonra vücudun fonksiyonları düşüyo ya haliyle o bakımdan yani umut kalmaz falan diye korkuyorum

İhmal etme canim birkaç doktora daha görün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öle yapıcam zaten bütn sonuçları başka bi dktra. göstercem ben 7 aydır olmuyom diye ınofolıc ve glucophage verdi 20 gündr içiyorum yine olmadım

slm kızlar
öncelikle sayfanın tam içeriğini bilmiyorum.ana sayfadan dikkatimi çekti
polikistik over bende de vardı ama inanın hiçbirşeye sorun değil

inşallah herkesin olur rabbim herkese verir düşün düşün artık kafayı bozucaz yakında

öle yapıcam zaten bütn sonuçları başka bi dktra. göstercem ben 7 aydır olmuyom diye ınofolıc ve glucophage verdi 20 gündr içiyorum yine olmadım

senin kullandığın ilaçlarn aynısını bende kullanıyorum 1,5 aydır falan 850 mg mı alıyosun bana günde bir verdi ve kendimi bildim bileli düzenli adet olmadım ben

Tamam pekte mınık degılız ama olsun genede öyle demeyelim biz :) genciz daha :) En ıyısını yapıyosun tatlım pes etmeyecegız tabıkı .

senin kullandığın ilaçlarn aynısını bende kullanıyorum 1,5 aydır falan 850 mg mı alıyosun bana günde bir verdi ve kendimi bildim bileli düzenli adet olmadım ben

aynen bende düzenli adet olmazdım ewlendim kilo aldım şimdi 7 aydırda olmuyorum doktrda bu ilaçları verdi ve kilo ver dedi ewet 850mg kullanıyorum 71dim 69 oldum 20 günde 20 gündrde içiyorum adet olamadm daha senn adetini düzenledilermi

inşallah herkesin olur rabbim herkese verir düşün düşün artık kafayı bozucaz yakında

Amın canım inş. Eşim benm pskljımn yerınde olmadıgnı soyluyr zaten takıntı yapmısım oyle dıyor galıba bende haklı oldugunu dusunuyorum

Amın canım inş. Eşim benm pskljımn yerınde olmadıgnı soyluyr zaten takıntı yapmısım oyle dıyor galıba bende haklı oldugunu dusunuyorum

bnmde iyi değil piskolojm herkese kızıp bağırmaya başladm kendi annemlern yanına gitmek istiyorm 1 aylına biraz kafamı topluyum diye

ben bir dönem daha kullanmıştım bu şeker ilacını ozaman hiç gününü bile şaşmamıştı adetim düzenliyo yani ilacın fayası olmuştu bana bu son 1,5 aydır da pek düzenli içemedim açıkcası 1 hafta içtim 10 gün içmedim öyle yani oyüzden düzenlemedi yani ama sen devam et ilaçlara kesinlikle etkisi oluyo sanırım sende pco lusun bizim vücudumuzda insülin direnci yüksek olduğu için glukofen bunu düzenlemeye ve kilo vermemize yardımcı oluyo gerçi benm öyle fazla kilom yok ama kilo almamak önemli bu hastalkta yani inanırmısın okadar çok ararştırıyorum ki pco yu inan ihtisas yaptım artık hastalık üzerinde

bnmde iyi değil piskolojm herkese kızıp bağırmaya başladm kendi annemlern yanına gitmek istiyorm 1 aylına biraz kafamı topluyum diye

Aslında böyle dusunerek surecı uzatıyruz bılıyrum ama kendıme engel olamıyorum eşim saolsun hergun konusup sakınlestırıyor benı tamam harıkayım ben ertesı gun eskı ben.

1 ay daha içiymde olmazsam adet tekrardan doktora gidicem bu sefer doktorumu değiştrcem ama 20 gün önce özelde altdan ultrasonla bakıldı pco var dendi dünde dewletde baktrdım normal ultrasonla göbek altından pco yok dedi sende anlamadm valla bnde bişey

Aslında böyle dusunerek surecı uzatıyruz bılıyrum ama kendıme engel olamıyorum eşim saolsun hergun konusup sakınlestırıyor benı tamam harıkayım ben ertesı gun eskı ben.

valla ben iyice bunaldm artık 20 gün önceki ultrasnda pkoslusn ddi özelin doktoru dünde dewletde çekildm ultrason pkos yok dedi sende sewinemedim bile çünki kafam karıştı eşim üzülüyn mu bu duruma diyo hangine inanıcamı bilemedim ki sewiniyim

Ayyy ne aptalmısım eskıden sanardım kı şıp dıye hamıle kalıyorsun. Hemen yapıyorsun oluyor :) Şimdi o halıme guluyorum bebegım oldugunda da bu ya olmazsa dıye korkan halıme gulcem :)

yani şıp diye hamile kalan kalıyo walla bizde sürekli çalışıyoruz ama olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…