- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
Aaa bende 25 yasındayım :) Yasımızın kucuk olması artı bısey ama onumuzde uzun zaman var. Bazen kendıme kızıyrm tıp artık yuz naklı bıle yapıyorken benm yumurtalgm ve eşim spermlerı varken bızım neden cocgmz olmasın kı. Olmaması ıcın hıc bır sebebımz yok sadce zamanımz gelmedı dıye dusunuyrum
İhmal etme canim birkaç doktora daha görün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa bende 25 yasındayım :) Yasımızın kucuk olması artı bısey ama onumuzde uzun zaman var. Bazen kendıme kızıyrm tıp artık yuz naklı bıle yapıyorken benm yumurtalgm ve eşim spermlerı varken bızım neden cocgmz olmasın kı. Olmaması ıcın hıc bır sebebımz yok sadce zamanımz gelmedı dıye dusunuyrum
slm kızlar
öncelikle sayfanın tam içeriğini bilmiyorum.ana sayfadan dikkatimi çekti
polikistik over bende de vardı ama inanın hiçbirşeye sorun değil
öle yapıcam zaten bütn sonuçları başka bi dktra. göstercem ben 7 aydır olmuyom diye ınofolıc ve glucophage verdi 20 gündr içiyorum yine olmadım
doğru düşünüyosun canım benimde küçükte değiliz hani artıkın:) benmde acele etmemin sebebi yani belirli bi yaştan sonra vücudun fonksiyonları düşüyo ya haliyle o bakımdan yaniumut kalmaz falan diye korkuyorum
senin kullandığın ilaçlarn aynısını bende kullanıyorum 1,5 aydır falan 850 mg mı alıyosun bana günde bir verdi ve kendimi bildim bileli düzenli adet olmadım ben
inşallah herkesin olur rabbim herkese verir düşün düşün artık kafayı bozucaz yakında
Amın canım inş. Eşim benm pskljımn yerınde olmadıgnı soyluyr zaten takıntı yapmısım oyle dıyor galıba bende haklı oldugunu dusunuyorum
aynen bende düzenli adet olmazdım ewlendim kilo aldım şimdi 7 aydırda olmuyorum doktrda bu ilaçları verdi ve kilo ver dedi ewet 850mg kullanıyorum 71dim 69 oldum 20 günde 20 gündrde içiyorum adet olamadm daha senn adetini düzenledilermi
a.s inşallah öledir 3 senedir uğraşıyz ama
Tamam pekte mınık degılız ama olsun genede öyle demeyelim biz :) genciz daha :) En ıyısını yapıyosun tatlım pes etmeyecegız tabıkı .
bnmde iyi değil piskolojm herkese kızıp bağırmaya başladm kendi annemlern yanına gitmek istiyorm 1 aylına biraz kafamı topluyum diye
ben bir dönem daha kullanmıştım bu şeker ilacını ozaman hiç gününü bile şaşmamıştı adetim düzenliyo yani ilacın fayası olmuştu bana bu son 1,5 aydır da pek düzenli içemedim açıkcası 1 hafta içtim 10 gün içmedim öyle yani oyüzden düzenlemedi yani ama sen devam et ilaçlara kesinlikle etkisi oluyo sanırım sende pco lusun bizim vücudumuzda insülin direnci yüksek olduğu için glukofen bunu düzenlemeye ve kilo vermemize yardımcı oluyo gerçi benm öyle fazla kilom yok ama kilo almamak önemli bu hastalkta yani inanırmısın okadar çok ararştırıyorum ki pco yu inan ihtisas yaptım artık hastalık üzerinde
evt canım evt tabiki genciz :)) pes etmek yokk mücadeleye devam
bana anlatılanları bi anlatsam size şaşr kalırsınız
dr ları anlamak bazen çok güç gerçekten hepsi farklı bişey söyleyebiliyorlar
Aslında böyle dusunerek surecı uzatıyruz bılıyrum ama kendıme engel olamıyorum eşim saolsun hergun konusup sakınlestırıyor benı tamam harıkayım ben ertesı gun eskı ben.
Ayyy ne aptalmısım eskıden sanardım kı şıp dıye hamıle kalıyorsun. Hemen yapıyorsun oluyor :) Şimdi o halıme guluyorum bebegım oldugunda da bu ya olmazsa dıye korkan halıme gulcem :)
aynen bazen ewlenmeseydm diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?