- 22 Temmuz 2013
- 282
- 115
- 123
olur :)
ama bnm eşimn işide burda
uğra çok iyi dr. diolar bu ay sonu bnde gidicm
işi istanbulda olunca olmuyo yoksa o da kayserılı wlla ıkınızle de karsılastıgıma cok sewındım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur :)
ama bnm eşimn işide burda
uğra çok iyi dr. diolar bu ay sonu bnde gidicm
işi istanbulda olunca olmuyo yoksa o da kayserılı wlla ıkınızle de karsılastıgıma cok sewındım
bnde cnm tanıştıma 2 nizlede memnn oldum inş. bebişlerde gelir artık.........
özel msjda cwpyazarsan
evet cnm arkadaslık ıstegı acık degılse sen senınkının ılkını gonder bana ozelden ben ekleyeyım suan ayarların bazılarını kapatmıstım tam hatırlamıyorum
ben anlamm o işlerden ki
benım sana ozelden gonderdıgım ılk adres var ya onun ustune tıkla sayfa gozukur
benım sana ozelden gonderdıgım ılk adres var ya onun ustune tıkla sayfa gozukur
canımmm cok sevındım ızın alabıldıgıne genede yararı olur hadı ınsallah hayırlı haberlerle
ben erciyesde zerrin avula gidiyodum 35 di o demk değişiyor
acıbademde turgut beye gidicem infertilite ile ilgileniyormuş sadece yani kısırlık ve pko oyla araştrdım bu dalda en iyi doktor ve baya yoğun 77tl muaynesi bağkrlular için araştrmacı bi doktormuş
bnmde kilo problemm vardı 71dim bnde şuan 68 düştüm biraz yediklerinden kısacksn birazda spor gidiyr kilolar
selam arkadaşlar sizlerde kayseridesiniz görünce yazmak istedim bende pko hastasıyım zerrin avul a gidiyodum ama şimdi değiştirdim memorıal da fatma hanıma gidiyorum tedavi süreçlerini ve doktorlarınızın durumunu paylaşabilirsek memnun olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba canım bende dr umu yeni değiştirdim erciyes de bihter hanım a gidiyorum bugün 2.görüşümüzdü klomen verdi haftaya yeniden çsğırdı ve inofolic kullandırıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın haftaya inofolic bende kullanıyorum bende şuan adet olmayı bekliyorum olursa iğnelere başlayacağım yarın kan vercem ona göre belli olacak herşey :18:
İnşallah sende olumlu sonuçlarla karşılarsın cnm allah yardımcımız olsun
Bizim bankada işler yoğun öğle tatilimiz yok kısa sürede ne yersen akşamda geç çıkınca sporda yapamıyorsun yani senin anlıcağın baya sıkıntı dr ücreti baya pahalıymış
evet sen zor zayıflarsın malesef cnm
iyi sonuç alırsan gözüne gözkmez bnce
Walla tek diyebilceğimiz hakkımızda hayırlısı
aynen öle cnm rabbim ol derse olur
Amin inşallahhhh
Amin inşallahhhh