• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

aynen öyle canım ama doktr bile umutluyken ben nasıl umutlanmam diyorum tabiki tevekkül ve kendini rahatlatmak çok önemli psikoloji de çok etkiliyo çünkü

oyle kısmet bende 25 yasındayım yasın maalesef bı onemı yok:( uc seneder istanbuldayım ozluyorum orayı

oyle kısmet bende 25 yasındayım yasın maalesef bı onemı yok:( uc seneder istanbuldayım ozluyorum orayı

öyle canım rabbim istedikten verdikten sonra yaş kilo hastalık vs hiç farketmiyo oldumu oluyo özlem konusuna gelince gurbet olayını hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum zordur muhakkak

öyle canım rabbim istedikten verdikten sonra yaş kilo hastalık vs hiç farketmiyo oldumu oluyo özlem konusuna gelince gurbet olayını hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum zordur muhakkak

bencede ıletısımı koparmayalım :16::16:maalesef zor bı de ustune bunlar gelınce :ssz::43:

bencede ıletısımı koparmayalım :16::16:maalesef zor bı de ustune bunlar gelınce :ssz::43:

kendini rahatlatmaya çalış canım rabbim bu durumu kaldırabileceğini düşünmüş ki vermiş sana inşallah alışırsın biran önce oraya benim görümcem de istanbulda oda kayseriyi çok sever ama buraya gelince de duramıyo evini özlüyo insanoğlu herşeye alışıyo ama yaşamadığım için konuşmak kolay geliyo bi yerde seni ancak senin durumunda olan çok iyi anlayabilir ben sadece teselli verebilirim canım Allah kucağını doldursun hemen onunla uğraş özlemini falan unut inşallah :1:

inş. cnm rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tatdırsın inş.
tmm cnm koparmayalm

amınnnnnnnnn kımsenın kucagını ewlatsız bırakmasın hayırlı saglıklı hayırlı omruyle tez zamnda nasıb etsın rabbım onun gonlu bol kunfeyekun ol derse olur hersey

bitirim sende mi gurbettesin burda kıyamam yaa size belki anlayamam ama anlamaya çalışıyorum aynı dileklerim senin içinde geçerli bebişlere karışıp sıkıntılarınız hafiflesin inşallah :34:

bitirim sende mi gurbettesin burda kıyamam yaa size belki anlayamam ama anlamaya çalışıyorum aynı dileklerim senin içinde geçerli bebişlere karışıp sıkıntılarınız hafiflesin inşallah :34:

ewet cnm 1.5 yıl oldu ben ewleneli ailem istnbulda yaşıyor
çok zor bi durum bnce bn bide tek çocuğum devamlı onlarlaydım yanyana kötü oldu bnm içinde :43::43::43:

Back