- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
bihter hanımı sevgi de diye duymuştum ben erciyes e mi geçmiş bakalım şuan için sıkıntı yok doktorumdan
erciyese geçmiş :)
memnnsan sorn yok tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bihter hanımı sevgi de diye duymuştum ben erciyes e mi geçmiş bakalım şuan için sıkıntı yok doktorumdan
aynen öyle canım ama doktr bile umutluyken ben nasıl umutlanmam diyorum tabiki tevekkül ve kendini rahatlatmak çok önemli psikoloji de çok etkiliyo çünkü
oyle kısmet bende 25 yasındayım yasın maalesef bı onemı yok uc seneder istanbuldayım ozluyorum orayı
erciyese geçmiş :)
memnnsan sorn yok tabi
oyle kısmet bende 25 yasındayım yasın maalesef bı onemı yok uc seneder istanbuldayım ozluyorum orayı
var cnm olmaz mı 30 yaş üstü direk tüp bebeğe öneriyor
gel yine bu tarafa
öyle canım rabbim istedikten verdikten sonra yaş kilo hastalık vs hiç farketmiyo oldumu oluyo özlem konusuna gelince gurbet olayını hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum zordur muhakkak
iletişimi koparmayalım canım süreci paylaşalım hayırlı haberler bekliyorum inşallah
ınsallah kurulu duzen burda olunca gıdıp gelmenın harıcınde teellı zor gıbıb:2:gozukuyo
bencede ıletısımı koparmayalım maalesef zor bı de ustune bunlar gelınce
inş. cnm rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tatdırsın inş.
tmm cnm koparmayalm
amınnnnnnnnn kımsenın kucagını ewlatsız bırakmasın hayırlı saglıklı hayırlı omruyle tez zamnda nasıb etsın rabbım onun gonlu bol kunfeyekun ol derse olur hersey
inş. cnm umutla beklemedeyiz meleklerimizi
bitirim sende mi gurbettesin burda kıyamam yaa size belki anlayamam ama anlamaya çalışıyorum aynı dileklerim senin içinde geçerli bebişlere karışıp sıkıntılarınız hafiflesin inşallah
ınsallah
ewet cnm 1.5 yıl oldu ben ewleneli ailem istnbulda yaşıyor
çok zor bi durum bnce bn bide tek çocuğum devamlı onlarlaydım yanyana kötü oldu bnm içinde
Allah yardımcınız olsun canım bütün gurbet hasret çekenlerin
madem buraya sık geliyon bide acıbademe git turgut beye oda çok istnbula gidiyomuş hem burda olursn hem orda tedavini bnce
bıtırım gel yer degıselım nası guzel olurr:) olur dıger geldıgımde turgut beyede ugrarım bı