polikistik over?

yok canım ben öyle tshirt giyemicem diye üzülmüyorum erkek gibi duruyo diye üzülüyorum biliyorum benden daha da kötüleri var bugün dışarı çıktım b yolsa gene kendi kendime söyleniyordum canım sıkıldı sonra bi baktım 16 yaşında bi kız işitme engelli çok üzüldüm sonra baktım kendime halime şükrettim her zaman başkalarını da düşünür teselli ederim kendimi ama insan gene de kendini düşünüp üzülüyo daha da ilerlemesini istemiyor.sen de çok şey yaşamışsın canım Rabbim ne güzel sana da mutluluğu vermiş inşallah ben de sorunumu çözebilirim canım dediğin gibi Rabbim başka büyük dert vermesin

şimdiki derdimde pco işte onunla mücadele ediyorum ortak derdimiz yani cnm benm : )

slm bende de bazen dedıgın gıbı oluyo menepoz degılsındır buyuk bı ıhtımalle onun ıcın 4 5 ay hıc adet gormemen gerekıyo yumurta ıcın onemlı olan adet baslangıcı

herhalde polikistik overin cilveleri, daha evvel hormon testleri yaptırmıştım menapoz yoktu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar benim yarın adetimin 3.günü aslında bugün bitti sayılır ama ben yarın 1saatliğine izin alabildim ancak dr um adetliyken gel demişti gidicem bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.canım nasılsın iyimisin tatlımm?

slm adetlıyken gıdersen daha net sonuc alırsın umut belkıde vardır ıyı bişiler bnce gıtmeye calıs canım

Yarın izin aldım adetimin son günü aslında bitti diyebilirim ama yinede gidicem bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…