- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
hımmm üzülme canım ya tshirt giymeni etkiliycek kadar çok değildir canım bence sana fazla geliyodur bak canım 11/05/2013 yani bundan 1 yıl önce bana doğuştan kalbim delikmiş teşhis konuldu ve 3 cm olmuş düşün artık hiçbir belirti vermeden onca yıl yaşamışım neyse patlak verince doktor dirk amelyat dedi ben olmak istemedim tabi bana zararımı var delik kalsın dedim ama neticede işin ciddiyetini anlayınca amelyat oldum ilerde organ nakline kadar gider dedi ankara gatada amelyt oldum ve şuan benim çenemin altından başlayan ve mideme kadar uzanan 25 cm lik bir kesi var ama yani sadece etim değil kemiklerimde kesildi benim ameliyatta ve telle bağladılar kaburgalarımı ve sen tshirt giyemiycem diye üzülüyosun ama ben ne giyersem giyeyim mutlaka görünüyo amelyat izim ama asla takmıyorum ölümden döndüm ben canım bunu anlattım sana kıllanmayı kafana takma beterin beterini düşün herzaman lütfen şükret ben hep şükrettim tatlım şuan çok mutluyum elhamdülillah Allah daha büyük dert vermesin : )
yok canım ben öyle tshirt giyemicem diye üzülmüyorum erkek gibi duruyo diye üzülüyorum
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)