• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

ben polikistik olmayı geçtim aşırı derecede tüylenme sorunum oluyo ve psikolojim bozuldu resmen :43::43::43:
her an her saniye bunu düşünmketen helak oldum artıkm:25::25:

Çok tşk ederim canım ama onu nasıl yapıcam bilemedimmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin bişey yapmana gerek yokki tatlım adetin bitince yumurtanda doğal olarak gelişmeye başlıycak ve her gelişen yumurta senin için bir bebek demek hayatım ;))))

ben polikistik olmayı geçtim aşırı derecede tüylenme sorunum oluyo ve psikolojim bozuldu resmen :43::43::43:
her an her saniye bunu düşünmketen helak oldum artıkm:25::25:

walla bende de var tüylenme senin ne derece bilmiyorum ama belkide senden de fazladır geçtiğimiz zamanlarda bende öyleydim durmadan güzellik merkezi araştırıyodum iyi bir yer olsada lazer yaptırsam diye arkadaşlarm çok zararlı olduğunu söyledi o ışınların cilt kanseri vs.yapmayı tetikliyomuş vazgeçtim birde benim canım çok tatlıdır öyle kuaförde ağdaya falan dayanamam yani sonra eşim çok kızdı bana sen ne için uğraşıp duruyosun ben rahatsız değilim sana noluyo dedi ( canım kocam benim adam hala aşık bana :1::1::1:) sonra bende valla saldım çayıra :52: diyeceğim o ki çok fazla takma bu bir rahatsızlık yani pco vücutta erkeklik hormonlarını yükseltiyo östrojenin baskılanıyo doğal olarak bütün kilo alımları,kıllanma,cilt bozukluğu ve bebeğin olamamısı buna bağlı hayatım sonuçta kimse istemez böyle olmayı bunu sana yazıyorum yalnız olmadığını bil diye her 5 kadından biri pco lu malesefki okadar fazla yani bu hastalıkla mücadele eden ve herkeste farklı etki yaratıyo kimisinde kilo aldırıyo kıllanma yapmıyo kimisinde aldırmıyo (mesela ben ) ama kıllanması oluyo çocuğu olmuyo neyse fazla uzun tuttum kusura bakma canım :31::31:

Canım günaydın ovulasyon testi almıştım onu nasıl kullanıcam onu bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın tatlım valla ben hiç kullanmadım o dediğin testi çünki hiç yumurtlama olmadığı için :14::14: gerekte olmuyodu teste ama senin olur inşallah : )

aaaaaaaaaaaaaaaa bu hiç aklıma gelmemişti canım ya çok tşk ederim başlıyayım bugün o zaman

mutlaka başla ben bu ara kürlere sardım inan okadar çok faydasını gören olmuşki birisinin eşinin spermleri çok azmış olanlarda kalitesi düşükmüş keçi boynuzu kürü yapmış( özünü yani pekmezi) BİM de var bu arada :1::1: işte eşinin spermlerinde %98 artış olmuş yani senin eşinde sorun olmayabilir ama spermlerin kalitesi yükselir sende dediğim gibi hemen incir kürüne başla 21 gün yapıp bırakıcaksın 2.ayda 21 gün yapıcaksın (tabi inş.2.aya kalmadan bu ay hamiş oluverirsin inşalllaaahhhhh ;) ) toplamda 42 yapılcak daha fazlası zararlı 42 yapılıp bırakılacak canımm daha sonra gelsin bebişşlerr vee mutlu annişlerr :)) :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

mutlaka başla ben bu ara kürlere sardım inan okadar çok faydasını gören olmuşki birisinin eşinin spermleri çok azmış olanlarda kalitesi düşükmüş keçi boynuzu kürü yapmış( özünü yani pekmezi) BİM de var bu arada :1::1: işte eşinin spermlerinde %98 artış olmuş yani senin eşinde sorun olmayabilir ama spermlerin kalitesi yükselir sende dediğim gibi hemen incir kürüne başla 21 gün yapıp bırakıcaksın 2.ayda 21 gün yapıcaksın (tabi inş.2.aya kalmadan bu ay hamiş oluverirsin inşalllaaahhhhh ;) ) toplamda 42 yapılcak daha fazlası zararlı 42 yapılıp bırakılacak canımm daha sonra gelsin bebişşlerr vee mutlu annişlerr :)) :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

hemen bakıyorum tatlım küre ve bugün akşam başlıyorum yarında kontrole gitmem lazım aslında adetliyken ama işden izin alıp nasıl gidicem bilmiyorum :( :( :(

kızlar bende bir pko lu olarak aranıza yeni katıldım... 9 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz ama henüz bi gebelik yok... çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye:(

kızlar bende bir pko lu olarak aranıza yeni katıldım... 9 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz ama henüz bi gebelik yok... çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye:(

daha çok yenisin cnm 2 aydır korunmuyomuşsun ben 2,5 yıldır korunmuyorum olmuyo bişey falan kullandnmı pco içn doğum kontrol vs.şuan yumurtalklarının durumu nasılmış ?? birde en önemlisi dra gittinmi hiç

canım benımkıde ılk evlendıgım yıl cıktı onemlı olan saglam bı tane bıle yumurtan olması

canım ben genelde 45 günde bir adet olurum.... bekarken bir kez doktora gitmiştim pko demişlerdi. evlendikten sonra doktora gitmedim... gitmeyi ısrarlada erteliyorum:( kötü bişey demesinden ve bununla yüzleşmekten çok korkuyorum... acayip stres yapıyorum kendime :( var mı hiç burada da tedavi olmadan kendiliğinden hamiş kalanlar ???

Back