amaaann nasıl gitsin işte aynı tas aynı hamamhala fikir alış verişi yapıyoruz birbirimizle umut dünyası işte
slm adetlıyken gıdersen daha net sonuc alırsın umut belkıde vardır ıyı bişiler bnce gıtmeye calıs canımhemen bakıyorum tatlım küre ve bugün akşam başlıyorum yarında kontrole gitmem lazım aslında adetliyken ama işden izin alıp nasıl gidicem bilmiyorum
canım ben genelde 45 günde bir adet olurum.... bekarken bir kez doktora gitmiştim pko demişlerdi. evlendikten sonra doktora gitmedim... gitmeyi ısrarlada erteliyorumkötü bişey demesinden ve bununla yüzleşmekten çok korkuyorum... acayip stres yapıyorum kendime var mı hiç burada da tedavi olmadan kendiliğinden hamiş kalanlar ???
canım benım ınsallah kendılıgınden kalırsın ama genede gıt ıstersen bunda korkacak bişi yok ılk denemesınde hamıle kalanlar var bı de ılk 6 ay falan kendılıgınden de olabılır
ya aslında ben bu ay hata yaptım kızlar... adet sirkülasyonunu 30 gün olarak düşündüm ve 35. günde test yaptım gebelik var mı diye negatif çıktı ve baya bi moralim bozuldu. sonra hemen yumurtlama oldu bende çünkü göğüslerim falan şişti. ama malesef eşimle birlikte olmadık o günlerde moralim bozulduğu için birlikte olmak istemedim.dolayısıyla galiba yumurtlama günümü geçirdim ve adet oldum :S
sende bu ayki siklusu kaçırma ozaman inşallah fazla uğraşmadan kalırsın hamile
vermiyolarmı izin hastaneye gidicem desen :26:
bişzim banka çok sıkıntılı ya izin vermiyorlar yani ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım birşeyler yarım kalıyor
bişzim banka çok sıkıntılı ya izin vermiyorlar yani ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım birşeyler yarım kalıyor
walla bende de var tüylenme senin ne derece bilmiyorum ama belkide senden de fazladır geçtiğimiz zamanlarda bende öyleydim durmadan güzellik merkezi araştırıyodum iyi bir yer olsada lazer yaptırsam diye arkadaşlarm çok zararlı olduğunu söyledi o ışınların cilt kanseri vs.yapmayı tetikliyomuş vazgeçtim birde benim canım çok tatlıdır öyle kuaförde ağdaya falan dayanamam yani sonra eşim çok kızdı bana sen ne için uğraşıp duruyosun ben rahatsız değilim sana noluyo dedi ( canım kocam benim adam hala aşık bana) sonra bende valla saldım çayıra diyeceğim o ki çok fazla takma bu bir rahatsızlık yani pco vücutta erkeklik hormonlarını yükseltiyo östrojenin baskılanıyo doğal olarak bütün kilo alımları,kıllanma,cilt bozukluğu ve bebeğin olamamısı buna bağlı hayatım sonuçta kimse istemez böyle olmayı bunu sana yazıyorum yalnız olmadığını bil diye her 5 kadından biri pco lu malesefki okadar fazla yani bu hastalıkla mücadele eden ve herkeste farklı etki yaratıyo kimisinde kilo aldırıyo kıllanma yapmıyo kimisinde aldırmıyo (mesela ben ) ama kıllanması oluyo çocuğu olmuyo neyse fazla uzun tuttum kusura bakma canım
slm bende de bazen dedıgın gıbı oluyo menepoz degılsındır buyuk bı ıhtımalle onun ıcın 4 5 ay hıc adet gormemen gerekıyo yumurta ıcın onemlı olan adet baslangıcıBen kendimi bildim bileli polikistik overliyim ve adetlerimde sürekli problem yaşıyorum. Ama hamile kalmamı etkilemedi polikistik over iki çocuğuma da kolay hamile kaldım. Ne yazıkki ikinciyi 21+2 de kayebettin rahim ağzı yetmezliğinden. Ağustos 2011 de kaybettim, adetlerim ondan sonra düzenliydi geçem aralığa kadar aralıktan marta kadar regl olamadım. Dr söktürücü verdi ve oldum sonrasında cyclo prognova verdi düzenlesin diye, tamam düzenli oluyorum ama çoook az oluyorum 2,5-3 günde bitiyor. Son adetimi cumartesi oldum, ama nerdeyse bir gün sürdü bitti gibi birşey. Sözümona bugün 3.gün ama iki gündür birşey yok. Canım çok sıkılıyo, niye az adet oluyorum. Yine yapışıklık mı oldu yada Allah korusun menepoz mu var, yada polikistik overin cilvelerimi bilmem. Başına gelen varmı böyle birşey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım biliyorum öyle ama bacaklarımda genitalde falan çıksa bu kadar sorun etmeyecem ama göğüs aramda çıkamaya başladı oraya ne lazer yapılır ne ağda yapılır o yüzden bunu düşündükçe psikolojim bozuldu.şu an ilça kullanıyorum doktor tüylenme sorununu çözer dedi ama ilaç içicem de etki edicekte tüylenmeyi azaltacak ohhoooo kim bilir daha ne kadar sürer ki bu süre içinde kim bilir daha ne kadar tüylerim çıkar bide siyah siyah çıkıyo sinir oluyorum
senin eşin gene anlayışla karşılamış ama benim evleneceğim kişi belki tiksinecek benden onu bile bilmiyorum ki hadi onu geçtim herkesin içinde ne doğru düzgün tshirt giyebilecem ne başka bişi tam üst kısımda belli olacak yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?