polikistik over?

hemen bakıyorum tatlım küre ve bugün akşam başlıyorum yarında kontrole gitmem lazım aslında adetliyken ama işden izin alıp nasıl gidicem bilmiyorum
slm adetlıyken gıdersen daha net sonuc alırsın umut belkıde vardır ıyı bişiler bnce gıtmeye calıs canım

canım benım ınsallah kendılıgınden kalırsın ama genede gıt ıstersen bunda korkacak bişi yok ılk denemesınde hamıle kalanlar var bı de ılk 6 ay falan kendılıgınden de olabılır

ya aslında ben bu ay hata yaptım kızlar... adet sirkülasyonunu 30 gün olarak düşündüm ve 35. günde test yaptım gebelik var mı diye negatif çıktı ve baya bi moralim bozuldu. sonra hemen yumurtlama oldu bende çünkü göğüslerim falan şişti. ama malesef eşimle birlikte olmadık o günlerde moralim bozulduğu için birlikte olmak istemedim.dolayısıyla galiba yumurtlama günümü geçirdim ve adet oldum :S

sende bu ayki siklusu kaçırma ozaman inşallah fazla uğraşmadan kalırsın hamile

inşallah canım kızlar malum mübarek günler içindeyiz salat-ı tefriciye okuyalımmı 4444 defa duyuru yaparız okumak isteyenlere sayıyla paylaştıralım herkes okusun evinde dua edelim ne diyosunuz??

Son düzenleme:
az once de ona bakıyodum ben topık acmıs kızlar paylastırıyolar kulun kula duası daha makbulmus

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Ben kendimi bildim bileli polikistik overliyim ve adetlerimde sürekli problem yaşıyorum. Ama hamile kalmamı etkilemedi polikistik over iki çocuğuma da kolay hamile kaldım. Ne yazıkki ikinciyi 21+2 de kayebettin rahim ağzı yetmezliğinden. Ağustos 2011 de kaybettim, adetlerim ondan sonra düzenliydi geçem aralığa kadar aralıktan marta kadar regl olamadım. Dr söktürücü verdi ve oldum sonrasında cyclo prognova verdi düzenlesin diye, tamam düzenli oluyorum ama çoook az oluyorum 2,5-3 günde bitiyor. Son adetimi cumartesi oldum, ama nerdeyse bir gün sürdü bitti gibi birşey. Sözümona bugün 3.gün ama iki gündür birşey yok. Canım çok sıkılıyo, niye az adet oluyorum. Yine yapışıklık mı oldu yada Allah korusun menepoz mu var, yada polikistik overin cilvelerimi bilmem. Başına gelen varmı böyle birşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biliyorum öyle ama bacaklarımda genitalde falan çıksa bu kadar sorun etmeyecem ama göğüs aramda çıkamaya başladı oraya ne lazer yapılır ne ağda yapılır o yüzden bunu düşündükçe psikolojim bozuldu.şu an ilça kullanıyorum doktor tüylenme sorununu çözer dedi ama ilaç içicem de etki edicekte tüylenmeyi azaltacak ohhoooo kim bilir daha ne kadar sürer ki bu süre içinde kim bilir daha ne kadar tüylerim çıkar bide siyah siyah çıkıyo sinir oluyorum
senin eşin gene anlayışla karşılamış ama benim evleneceğim kişi belki tiksinecek benden onu bile bilmiyorum ki hadi onu geçtim herkesin içinde ne doğru düzgün tshirt giyebilecem ne başka bişi tam üst kısımda belli olacak yerde

slm bende de bazen dedıgın gıbı oluyo menepoz degılsındır buyuk bı ıhtımalle onun ıcın 4 5 ay hıc adet gormemen gerekıyo yumurta ıcın onemlı olan adet baslangıcı

hımmm üzülme canım ya tshirt giymeni etkiliycek kadar çok değildir canım bence sana fazla geliyodur bak canım 11/05/2013 yani bundan 1 yıl önce bana doğuştan kalbim delikmiş teşhis konuldu ve 3 cm olmuş düşün artık hiçbir belirti vermeden onca yıl yaşamışım neyse patlak verince doktor dirk amelyat dedi ben olmak istemedim tabi bana zararımı var delik kalsın dedim ama neticede işin ciddiyetini anlayınca amelyat oldum ilerde organ nakline kadar gider dedi ankara gatada amelyt oldum ve şuan benim çenemin altından başlayan ve mideme kadar uzanan 25 cm lik bir kesi var ama yani sadece etim değil kemiklerimde kesildi benim ameliyatta ve telle bağladılar kaburgalarımı ve sen tshirt giyemiycem diye üzülüyosun ama ben ne giyersem giyeyim mutlaka görünüyo amelyat izim ama asla takmıyorum ölümden döndüm ben canım bunu anlattım sana kıllanmayı kafana takma beterin beterini düşün herzaman lütfen şükret ben hep şükrettim tatlım şuan çok mutluyum elhamdülillah Allah daha büyük dert vermesin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…