hadi gözün aydın canımdarısı ovülasyon zamanına artık :)))))
Çok tşk ederim canım ama onu nasıl yapıcam bilemedimmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben polikistik olmayı geçtim aşırı derecede tüylenme sorunum oluyo ve psikolojim bozuldu resmen
her an her saniye bunu düşünmketen helak oldum artıkm
senin bişey yapmana gerek yokki tatlım adetin bitince yumurtanda doğal olarak gelişmeye başlıycak ve her gelişen yumurta senin için bir bebek demek hayatım)))
Canım günaydın ovulasyon testi almıştım onu nasıl kullanıcam onu bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın tatlım valla ben hiç kullanmadım o dediğin testi çünki hiç yumurtlama olmadığı içingerekte olmuyodu teste ama senin olur inşallah : )
inşallah tatlım ya
incir kürü yapsana ek olarak yumurtaları geliştiriyor ayetlerde de geçiyo zaten faydaları adetin birinci başlıyosun eşinede keçi boynuzu pekmezi yedir günde 1-2 kaşık
aaaaaaaaaaaaaaaa bu hiç aklıma gelmemişti canım ya çok tşk ederim başlıyayım bugün o zaman
mutlaka başla ben bu ara kürlere sardım inan okadar çok faydasını gören olmuşki birisinin eşinin spermleri çok azmış olanlarda kalitesi düşükmüş keçi boynuzu kürü yapmış( özünü yani pekmezi) BİM de var bu aradaişte eşinin spermlerinde %98 artış olmuş yani senin eşinde sorun olmayabilir ama spermlerin kalitesi yükselir sende dediğim gibi hemen incir kürüne başla 21 gün yapıp bırakıcaksın 2.ayda 21 gün yapıcaksın (tabi inş.2.aya kalmadan bu ay hamiş oluverirsin inşalllaaahhhhh ) toplamda 42 yapılcak daha fazlası zararlı 42 yapılıp bırakılacak canımm daha sonra gelsin bebişşlerr vee mutlu annişlerr :))
hemen bakıyorum tatlım küre ve bugün akşam başlıyorum yarında kontrole gitmem lazım aslında adetliyken ama işden izin alıp nasıl gidicem bilmiyorum
günaydııınnnn
kızlar bende bir pko lu olarak aranıza yeni katıldım... 9 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz ama henüz bi gebelik yok... çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye
bı haftadır gırmedım nası gııdıyo :)
kızlar bende bir pko lu olarak aranıza yeni katıldım... 9 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz ama henüz bi gebelik yok... çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?