polikistik over?

tesadüfende olsa öğrenmişsin pco olduğunu ama merak ettiğim hiç kilo alımın,kıllanma,adet düzensizliğin olmamışmıydı :44::44: birde sen bebek istediğin haldemi dr.sana diane 35 verdi yani bu tür hastalara doktorlar bekarlara doğm kontrol hapı veriyo bebek isteyenlere diğer tedaviyi uyguluyo pco iyi huylu kistler daha kötüsü de olabilirdi hep halimize şükretmeliyiz benim kuzenim çikolata kisti 3 oldu amelyt olduğu kesilmediği yeri kalmadı

acıbadem has. turgut aydın hatta tv programlarına çıkıyomuş ve sadece pkosla ilgileniyomuş istnbldan gelmiş süper diyolar bnde ona gitmeye karar verdim

sadece pco ile ilgileniyo olurmu bebeim :) doktorun yan dalı infertilite uzmanlığını onun üzerine yapmış adam bütün infertil hastalarla ilgileniyo

Allah yardimcisi olsun canim bana dogum kontrol hapini vermesinin sebebi erkeklik hormonumun biraz yuksek cikmasi hap hormonu bastiriyomus matofin de kan sekerinin hemen yukselmesini onluyor hemen aciktirmiyo ben evlenmeden evvel adetlerimde vardi bi duzensizlik ama son aylar da bu daha cok artmisti kilo artislarim olmamisti 68 kiloydum cok da zayif sayilmazdim evlendikten sonra 76.6 oldum simdi 71 im hala kilom var killanmam olmadi oyle asiri siyah dr goguslere kadar bakti belime bakti gobegime falan tabiki tuylerim var ama siyah kil seklinde degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm bende glukofen ve folidoce kullanıyorum aynı zaman da soğan kürü yapıyorum kilomda yok ama pco luyum

banada onları verdiler ama adet söktürücü vermedi doktorum bunlarla adet olursn dedi 1.5 ay oldu içiyorum olmadım daha bnde 1 aya kalmaz dediğim doktora gidicem

folic asit yani birçok ismi var

Anladım folik asit hapları genelde foli ile baslıyor zaten bende folbiol kullanmıstım sen kullandıgın ılacların faydasını goruyo musun peki bide dogum k hapi kullanirken sogan kuru yapilabiliyo mu acaba bende bunu merak ediyorum sen sogan yaptiktan sonra bi etkisi oldu mu vucudunda bi degisim falan?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım benm yaptğmdan beri çok afedersin vajinal akıntım arttı temizliyo sanırım zaten saraçoğlunun sitesinden aldım orda da öyle yazıyodu 2 gün kullanımdan sonra akıntınız gelebilir korkmayın diye ben şuan haplarımıda kullanıyorum soğan kürüde yapıyorum incirde aldım adetten sonra incir kürüde yapcam şifanın nerden geleceği belli olmaz sonuçta ama doğum kontrol hapıyla beraber soğan kürü yapılıyomu bilmiyorum ama ben haplarımın faydasını gördüm zaten dediğim gibi kilom yoktu ama zayıfladım biraz daha yani hapı aldıktan sonra canım bişy istemiyoki tokluk hissi yaratıyo doğal olarak yemek yemiyosun

banada onları verdiler ama adet söktürücü vermedi doktorum bunlarla adet olursn dedi 1.5 ay oldu içiyorum olmadım daha bnde 1 aya kalmaz dediğim doktora gidicem

walla canım benimde yarın biticek dr un dediği ilaç bittikden 10 kadar bekle adet olursun adet olunca da tekrar yanıma gel dedi

o ilaç söktürüyor adeti ama diğerleri bişey yapmadı bna

Bence sen dr unubdeğiştirdiğinde düzene girecek vücudun bende bakalım bitsin 10gün beklicem neler olucak ben ilk defa kullanıyorum tarlusal ı tabi diğer verdiği inofolic i de

inş. işe yarar emeklerimz boşa gitmez

Kızlar merhaba en sonunda 2 ay 4gün sonunda adet olabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…