Olsun canim sor tabiki ben diane 35 kullandim aylarca sona iki ay ust uste hic adet olamadim korktum cok doktora gittm ama adet sokturucu verip dianeyi kesti divina verdi onu ictim uc ay sanirim adetlerm duzne girdi sonra hormon teslerm yapildi bir baktikki 25 30 olmasi gereken prolaktinim olmus 70 en ust sinirn cok ustu sonra dostinex divina kulllandim iki ay daha en sonunda biz 9 aylik evliyken doktorum artik prolaktn dustu gebelik calismalarina baslayalm vakit kaybetmeyelm dedi adetimin 5. Gunu baslamam icin klomen die bir yumurtlama ilaci verdi sabah aksam ictim 5 gun.sonra basladgm gunden bir hafta sonra gittim iki olgun yumurtam olusmustu ve hemen ertesi gun olmam icin catlatma ignesi verdi oldum ve ust uste uc gun iliski oldu kocamada ondan once keci boynuzu ozu yaptim ayrica unutmayaym ama ben ilk gun daha hissetm ama tabi kimse inanmadi bana biz uc gun devam ettik sonra bekle.bakalim adeti bekleyeblrmym tabi iki gun kala test yaptm silik cikti adet gunm silik ama daha bellydi sonra kan yaptrdm ve hamileyim doktorum dahil herkes sok oldu bana inanmayanlarda keza ole sonra ikiz olunca bir sok daha herkeste Rabbim en iyisini bilir sakin korkmayin evlatlarimiz hepimize gelicek yeterki inanin maneviyatinizida yuksek tutun cok uzun.oldu ama kusura bakmayin
ne güzel yaaa çok sewindimmmmmm