polikistik over?

Beni yanls anlama eger boyle syler varsa stres olur demek istedm ben canim ben 94 kiloyla hamile kaldim ki herkes kilolusun olmaz derken herkes sok oldu 6 kilo verdim bulantilardan ama elhamdullillah Rabbime saglikliyiz bebislerimle sen stres yapma akisina birak ole hic veremessm belki stres tetklio herseyi sende sakin.ol derim ben ne kilolular var dogum yapan ooooooo bak yine zayfsn bana gore sen kafana takma kiloyu her doktorun dedigi kilo ver banada dedi ama hic takmadm desm yeridir yuceler yucesi Rabbim.ol dedikten sonra hersey olur

ayyyyy içime su serptin wallaaaaaaaa şimdi en azından kafamda biraz daha netleşti bazı şeyler çok teşekkür ederim inşaallah allahım bizede ol der de biran önce olur ama tabi hayırlısıylaaaa

ayyyyy içime su serptin wallaaaaaaaa şimdi en azından kafamda biraz daha netleşti bazı şeyler çok teşekkür ederim inşaallah allahım bizede ol der de biran önce olur ama tabi hayırlısıylaaaa

Aynen canim herseyin hayirlisini isteyelim Rabbimden ben astim yuzunden 50 kilodn bu kiloya geldm ama simdi diorum ki yuceler yucesi Rabbim ne buyuk herseyin sebebi var 50 kilo olsam ikiz bebislerimi nasil tasirdim beslerdm ama simdi iri yariyim rahatlikla kuzularimi tasiyabilecrk bedene sahibim o yuzden hep halimize sukurler olsun herseyin hayirlisini versin Rabbim strestende uzak dur artik bak.nasil duzene gircek hersey

allahım hayırlısıyla sen de kavuş bebişlerine zaten heralde insan onları hissedince bütün herşeyi unutur sanırım bütün stresini hayatındaki olumsuzluklarını ne kadar güsel ya düşündükçe walla benim bile içime huzur doluyor ...

inşallah bizlerde stresimizi yeneriz

Allah razi olsun canim darisi sizlerin basina o zaman dertlern streslern bebis uzerine oluo baska hic birsey gelmior aklina insllah hersey gonlunce olur insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim yenersiniz stresleri merak etme relax canim

Allah razi olsun canim darisi sizlerin basina o zaman dertlern streslern bebis uzerine oluo baska hic birsey gelmior aklina insllah hersey gonlunce olur insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim yenersiniz stresleri merak etme relax canim :)

Allah razi olsun canim darisi sizlerin basina o zaman dertlern streslern bebis uzerine oluo baska hic birsey gelmior aklina insllah hersey gonlunce olur insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim yenersiniz stresleri merak etme relax canim :)w

Allah razi olsun canim darisi sizlerin basina o zaman dertlern streslern bebis uzerine oluo baska hic birsey gelmior aklina insllah hersey gonlunce olur insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim yenersiniz stresleri merak etme relax canim :)w

amin canım çok tşk ederim

acıbadem has. turgut aydın hatta tv programlarına çıkıyomuş ve sadece pkosla ilgileniyomuş istnbldan gelmiş süper diyolar bnde ona gitmeye karar verdim

O zaman sen bi git bakalım hangimiz de çözüm erken olursa ona göre değiştiririz 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamm abla bnde ona gidiyim :)
sana naptı peki doktr ne dedi:?

Anla deme ya ben kardeşlerime bile dedirtmiyorum biliosun 30yaş sendromu 😃 ben şimdilik bihterin vrdiğii ilaçları kullanıyorum adetim düzene girsin diye

peki canan :)
ne verdi peki sanaki

Arkadaşlar merhaba yeni foruma katıldım katılma sebeplerimden biri bu hastalık.ben mayis 2013 de evlendim evlenmeden bi kac ay evvel adetlerim duzensizlesmeye basladi balayinda kulagim su toplamisti dr antibiyotik vermisti bana vajinal kasinti yapmisti ve ilk defa alttan muayene olmustum ve pko oldugumu ogrenmistim tamamen tesaduf ve adini ilk defa duydugum bi hastalikti.. Evlendigimde 68 kiloydum ozel hastaneye gitmistim tedaviye baslarken dr hic bi test yapmadan beni klomene baslatti iki kere klomen tedavisi gordum yumurtalarim buyuyo catlatma ignesi oluyodum fakat hamile kalamiyodum dr esime de bakilmasini soyledi esim urologa gitti varikosel cikti kuzeni capada dr du baska dr a gosterdik o da varikosel dedi ocak ayinda ameliyat oldu dr u ya buyuk oranda iyilesme gosterir ya da hic bi duzelme gostermeyebilir dedi biz sansimizi denedik gerisini Allah'a biraktik henuz spermiogram testi olmadi sonuclari bilmiyoruz sonuc olarak ikimizde de sorun cikmisti..sonrasinda ben dr umu degistirdim benimle ayni hastalikta olan arkadasim vardi seni nasil test yapmadan klomene baslatti dedi hakliydi bende bi prof un muayenehanesine gittim test yapti cok sukur insulin direnci seker vs bisey cikmadi sadece erkeklik hormonum biraz yuksek cikti oyle tuylenmem de yok evlendikten sonra kilo da almistim dr a gittigimde 76.6 idim bana zayifla dedi matofin diye bi ilac verdi ve diane diye dogum k hapi bana 4 ay hamile kalmayi unut bu ilaclari duzenli kullan ve kilo verip gel bana dedi bende gidicem henuz iki ay oldu az kilo verdim bu hastalik biraz zor verdiriyor isin ozu bence kimse umutsuzluga kapilmasin ben cok insan taniyorum bu hastalikta olup hamile kalan sadece Allah ol derse oluyor stres edip neden benim cocugum olmuyor diye kafaya takmamak lazim eslerinizle aranizi iyi tutun evinizde huzur olsun hic ummadiginiz bi gun olucaktir ben hep dua ediyorum suan olmamasin da bi hayir vardir diyorum cunku onun bir zamani vardir bu hastaligimi bile tesaduf ogrendim cok sukur ne dertleri olanlar var diyorum nacizane tavsiyem bu Allah hepimizin yardimcisi olsun

peki canan :)
ne verdi peki sanaki

Günaydın canım Tarlusal ve inofolic verdi onun yanı sıra dahiliye dr u da metafon diye şeker direnci ve kilo vermeye yönelik ilaç verdi bakalım içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…