polikistik over?

allah herkese versin inş.

amin
bizim bi komşunn gelini var 4 senelik falan ewli olmadı bebekleri kayın validesi haram diomuş aşılamaya tüp bebeğede yaptrmıyorlar o yüzden onlarda onada bazen dua ediyorum allah olmayanların hepsine ewlat sewgisini tatdırsın kimseyi ewlatsız bırakmasın

geçen sene annem hastanede yattı yannda kaldım bnde karşımzda yatan bi teyze vardı hiç çocuğu yokmuş çok üzülmüştüm yiğenleri bakıodu allahtan

evt pco kilo aldırıyo bende pcoluyum ama kilom yok şükür sende işlerini rahatlatınca tedavine tam teşekküllü başlarsın ozaman ben çalıştığım hastnede muayene oluyorum sıkıntı olmuyo oyüzden bu arada yarında nöbetciyim ( iş streside etkiliyo gerçekten bugün vakit evde negüzel geçti ya keşke ev hanımı olsaydım

böyle canlı örnekleri görünce nekadar üzülüyo insan ya çok zor gerçekten o komşunun gelinin haram demeside cehaletten başka birşey değil yani sonuçta kendi kocasından nesi harammış allah allah ne garip insanlar var yaa

ya bende o kadar çok sitiyorum ki evde oturmayı ama maddi durumlar el vermiyor o nedenle önce iş :) geliyor :) bebeişde bu arada bizleri zorlamadan anne ben geldim derse çok iyi olacak :) :) :) senin eşin ne iş yapıyor ?

Allah bizlere yokluğunu göstermesin ya

ya bende o kadar çok sitiyorum ki evde oturmayı ama maddi durumlar el vermiyor o nedenle önce iş :) geliyor :) bebeişde bu arada bizleri zorlamadan anne ben geldim derse çok iyi olacak :) :) :) senin eşin ne iş yapıyor ?

benim eşim nüfusta memur,bende memurum

ya aslında bankacılarnda maaşları güzel eşinde sende bankacıymışsın maddi sıkıntı olmaması lazım yani

benim bankam düşük verenlerden ama işde düğün kredisi mobilya taksidi derken bizi aşıyor malesef eşimin ailesinden de yardım gelmeyince malesef geçim zor

evt haklısın çok haklısın geçim zor eşinde nevşehirliymiş gelsenize buraya arkadaş oluruz hem walla eş tarafı yardım etmez daha bizden bekliyo bizimkilerde ama kuruş koklatmıyorz ohh olsun eşimde beni dinler saolsun

ya benim eşim daha toy anlamıyor neyin ne olduğunu anası bi ağlıyor iki zırlıyor sonra ben kötü oluyorum :) :) bizde benim ailemin ayrdımıyla ayaktayız ama artık inan birşey diyemiyorum desemde kimse anlamıyor saldım çayıra senin anlıyacağın ya daha 19 mayıs haftası nevşehirdeydik :) bilseydim daha öncesinde güzel olurdu görüşürdük :)

inşallah bigün olursun :)

oda kötü cnm ya eşin destekcin olmazsa bnmkide aynı anası ağlasın zırlasın tamm herşeyini verr

neyse oluruna bırak bakalım insanın kendi ailesi gibi varmı ya annemin babamın yerini tutamaz valla kimse eşinde anlar zamanla inşallah bak 7 aydır ben gitmiyorum kaynvalidemlere eşimde gitmiyo benimle beraber ben gitme falan demiyorum inan ama adam ben neyaparsam arkasında maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…