Polikistik over :(

Serifeeeeeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
83
30
Polikistik overim var. Gebe kalamamaktan korkuyorum. Adetlerim genelde düzenliydi kilo aldıkça düzensizleşti. Doktorum glifor, folic asit ve vitamin yazdı. Bir kaç kilo verdim. Glifor kullanmaya başladığım ay adetim gayet düzenli oldu ve sonrasında ovülasyon testine başladım 15. Gün piki gördüm sonraki günler t çizgisi silikleşti. Polikistik over olup Ovülasyon testiyle hamile kalanlarınız var mı kızlar lütfen bana umut olun çok ihtiyacım var🦋🦋

Polikistik overim var. Gebe kalamamaktan korkuyorum. Adetlerim genelde düzenliydi kilo aldıkça düzensizleşti. Doktorum glifor, folic asit ve vitamin yazdı. Bir kaç kilo verdim. Glifor kullanmaya başladığım ay adetim gayet düzenli oldu ve sonrasında ovülasyon testine başladım 15. Gün piki gördüm sonraki günler t çizgisi silikleşti. Polikistik over olup Ovülasyon testiyle hamile kalanlarınız var mı kızlar lütfen bana umut olun çok ihtiyacım var🦋🦋
Pcosum bende canım klomen iğne kullandım olmadı sonra kendiliğinden oldu herhangi bir tedavi olmadan

Herkese polikistik over deniyor nedense. Bu doktorlar yüzünden ben de stres olmuştum. Çok sorun yaşamadan hamile kaldım. Hatta şu an spiral var. Kanamadan dolayı çıkarsam mı diye düşündüm. Çıkardığın an hamile kalırsın diyor şimdi de. Çok takılmayın. Hayırlı zamanda olur inşallah.

Ben ben :) bana da pcos un var dedi doktor. bir kaç takviye ilaç verdi... düzenli ilaç kullanma sorunu olan birisi olduğum için nerdeyse hiç kullanmadım. ovülasyon testini deneyeyim dedim. onu da doğru kullanmayı becerememiş olmama rağmen hamile kaldım :) yani hiç korkma... kafandan korkuyu atınca halloluyor :)

Ben ben :) bana da pcos un var dedi doktor. bir kaç takviye ilaç verdi... düzenli ilaç kullanma sorunu olan birisi olduğum için nerdeyse hiç kullanmadım. ovülasyon testini deneyeyim dedim. onu da doğru kullanmayı becerememiş olmama rağmen hamile kaldım :) yani hiç korkma... kafandan korkuyu atınca halloluyor :)
İnşallah çok sevindimm senin adına hayırla sağlıkla büyüt ❣️

Herkese polikistik over deniyor nedense. Bu doktorlar yüzünden ben de stres olmuştum. Çok sorun yaşamadan hamile kaldım. Hatta şu an spiral var. Kanamadan dolayı çıkarsam mı diye düşündüm. Çıkardığın an hamile kalırsın diyor şimdi de. Çok takılmayın. Hayırlı zamanda olur inşallah.
İnşallah her şeyin hayırlısı❣️

Kuzucum 100% olmaz denilip hamile kalanlar bile var. Sen bi kaç doktordan fikir al. Karşılaştır. İlaç vitaminleri eksiksiz al.
Umut et, dua et. Bizim olmazları oldursn rabbimiz var. Önce dua, sonra doktorların söyledikleri tıp, gerisini pozitif olup beklemek💜

Kuzucum 100% olmaz denilip hamile kalanlar bile var. Sen bi kaç doktordan fikir al. Karşılaştır. İlaç vitaminleri eksiksiz al.
Umut et, dua et. Bizim olmazları oldursn rabbimiz var. Önce dua, sonra doktorların söyledikleri tıp, gerisini pozitif olup beklemek💜
Doktorum aslında olumlu konuştu sen gebe kalırsın dedi hormanlarda da sıkıntı yok sadece kilo vermemi söyledi birde ilaçlar işte. Doktordan çıkıncada pco yu araştırdım o kadar olumsuz yorum varki insan okuyunca ister istemez kötü hissediyor. İyiki dua edebiliyoruz rabbimizden istiyoruz o bizim en büyük umudumuz. İnşallah herkesin gönlüne göre verir. ❣️🦋

Darısı bana 😂❣️ sağlıklı uzun ömürleri olsun
Amin Allah razı olsun canım. Hiç kafana filan takma bak hatta söyle diyeyim. Ben doktora gittim, baktı pcos var deneyin ama olmayacaktır muhtemelen tedavi gerekecek dedi. Ben o ay hamile kaldım 😅 Soğan kürünü de dene bir de şeker diyeti yap sağlıklı beslen mümkün mertebe karatay tarzıyla.

Üç kere hamile kaldım pcos ile 😁 Çok stres yapma bence. Pcos olmayan var mı ki duymadım ben 🥲
Bende pcosum 1 kızım var ama ikinciyi düşünüyorum 2 3 aydır deniyoruz 2 def aklomen kullandım olmadı bu son ayda hic kullanmadım ama 3 4 kilo verdim be düzenli ilişki olmasına ramen yine olmadı şuan gögüs lerim sızlıyor hafif kasık da batma oluyor en cok goslerim ve kabızlık var ve her zmanaki sivilcelerim cıktı kabızlık dışında her ay ki adet belirtileri normalde ishal olurdum karnım gurulduardı ama bunda 2 günde bir defa zorla cıkıyorum lavaboya anlamadım test yaptım ama negatif 😏

X