Merhabalar bana da pcos var deniliyor ama adetim falan düzenli, kilom da boyuma göre iyi bence 170 boy 75 kilo ama gebe kalamıyorum size neler söylediler aceba pcos hakkında

Merhabalar bana da pcos var deniliyor ama adetim falan düzenli, kilom da boyuma göre iyi bence 170 boy 75 kilo ama gebe kalamıyorum size neler söylediler aceba pcos hakkında
Benim pkos baya ileri derecede. Gittiğim bir doktor bana doğal yolla gebe kalamazsın tüp bebek yaptır dedi. İstemedim. Ağızdan tedavi ile denemek istiyorum dedim ve hamile kaldım. Düşük oldu. Şimdi kendiliğimden gebe kaldım. Psikoloji çok etkiliyor. Boşverdiğin zaman gebe kalırsın merak etme. Hormonlarına falan da baktır

Bana hiç öyle olmaz falan demediler ama işte insan takıyor 5 yıldır her sene her kış tedavi bu yıl gitmeyeceğim dedim yine dayanamadım olmadı. İki üç hafta önce genetik test yaptırdım sonucu bekliyoruz bakalım sonra gitmeyeceğim beklemeyi düşünüyorum

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın

Yag oranını azalt dedi bana dr asıl çocugu olmayanlarla ilgilenen bir doktor varmış ona yönlendirdi o daha iyi ilgilenir biz ilaç vs veremiyoruz dedi 7 temmuzda randevum var bakalım hayırlı sonuçlar alırım inşallah canım sende hangi doktora gittin tek bir doktora gitme sakın emin ol hastalıgından

Çok doktora gittim ama pcos üzerinde durmadı kimse maalesef

Evet bugun benimle asistan ilgilendi kilom var ama pkos oldugumu düsünmüyorum ya inanasım gelmiyor 2 farklı doktor bana pkos demedi bu asistan pkos dedi şaka gibi yaa
Bana prof pikos dedi Ama ne oldu? Boş çıktı. Bugüne kadar kimse dememişti ve düzensizlik vs pkos belirtilerin hiç biri de de yoktu. Üniversite hastanesi kalabalığı ve ücrette ödesen iç içe muayeneler vs gelişigüzel bakmıştı çünkü inanmadım. 4 Dr böyle birşey demedi prof dedi yani düşün. Pkosun bir sürü belirtisi var bunlardan en az 3 4 tanesi sende olursa sendrolumlusun demek. Asistan sende pikos yapılaşması görmüş olabilir. Bu ikisi farklı şeyler. Bir yumurtlalığın etrafında 12 ve daha fazla kistleşmiş yumurta var sa ultrason da sayarlar evet sen pikoslusun demek. Pikoslu olanın başka belirtileri de vardır. D
Düzensiz adet. Erkek tipi kıllanma ve insülin direnci vs. Ama 3, 4 tane varsa pkos yapısı var bu da 1 haftaya kadar gecikme yapabilir adette. Adet uzun süreler gecikiyorsa pkos değerlendirilir. Başka sebepleri de olabilir. Başka Dr la da git infertilite den anlayan. Yaşın çok çok genç ve 1 yıl erken. İnşaallah hayırla olur acele etme.

Canım bende adet düzensizliği oluyor adet söktürücü kullanıyorum bazen ama toplam 3 farklı dr a gittim 2si pkos demedi bu son gittigim pkos dedi ayrıca kan tahlili vs almadan adet düzensizliği varmı dedi var dedim pkos gözüküyor yumurta tembelliğin var dedi infertilite polikliniğine yönlendirdi beni oraya randevu aldım işte 7 temmuzda gidecegim

Ne kadar süre gecikiyor adet? Dr a gittiğin zaman bu sendrom mı yoksa pikosa mı benzetiyor diye sor. Ama önce o değerlendirsin yorumunu dinle en son sen sor. Bunu anlatması uzun tecrübeyle sabit :) Eğer pikosa yapılaşması derse kaçar tane kistleşme var yumjrtalıklarda diye sor. Sağda şu kadar sol da şu kadar demeli sayıp ultrason esnasında sayarlar.

Ya ben evlendikten sonra gecikmeye başladı adetim bazen 2 haftada bir bazen 2 ayda bir erken ve geç oluyordum hatta epilepsi hastasıyım ben ilaç kullanıyorum ilk gittigim dr epilepsi ilaçları bazen düzenszlik yapıyor dedi pkos falan demedi ama bu son gittigim sacmaladı. Bence

Hımm Geçmiş olsun İnşaAllah hepsi düzene girer. Evlendikten sonra düzensiz ve hamur işi vs çok yemekten kilo alıyoruz bende öyleyim malesef. Bu zamana kadar ip inceydim. Kilo vermemiz lazım ciddi. Ama nasıl? Sabahtan beri kek börek Pizza yapıyorum yol için infertilite den anlayan iyi bir Dr araştır ona görün canım. Sen hiç üzülme inan ki yaşım senin gibi olsa takmayacağım ama malesef ben şairin yolun yarısı dediği yaştayım. Yine de halimize bin şükür ciddi bir sıkıntı yok sağlığımız yerinde.

Amin canım inşallah infertilite doktoru buldum 7 temmuzda ona gidicem insallah

Vallahi bizim şu bogazımız durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…