- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 962
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Çok teşekkür ederim Umarım sende en kısa sürede bebeğini alırsın kucağına.Herşey nasip kısmet işi tabiki Allah’ın elinde.Umutsuzluğa kapılma olur mu.Dua etmekten başka çaremiz yok ÇünküMerhaba öncelikle geçmiş olsun 3 yıllık evliyim Hiç korunmadık benim adetlerim düzensiz ve sadece tarlusal hapını kullanır öyle adet görürdüm son 9 aydır da bebeğimiz olsun düşüncesi içindeyiz aylardır doktor doktor gezmekteyim bir sürü testler sonuçsa her ikimizde de hiç sıkıntı yok deniliyor 1.kez aşılama yapıldı tutmadı çok üzüldük falan sonuçta hiç sıkıntınız yok süpersin gibi laflar duyduk hep neyse 2. Kez aşılama bu kez özelde profesöre yaptırayım dedim doktorum rahim filmi istedi ve bir hap vermişti ve rahim filmi için 2 gün sonrasına randevu verildi ertesi gün sanırım orada mikrop kaptım SİSTİT oldum Allahım o nasıl ağrı nasıl kanama mahvetti kanımda ve idrar yollarımda mikrop çıktı rahim filmi ve bebek işi yarıda kaldı NOT; SANA TAVSİYEM GİDEBİLECEĞİN EN İYİ KADIN DOĞUMCUYA ÇIK EN BAŞTA RAHİM FİLMİ VE DİĞER HORMON TESTLERİNİ YAPTIR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DAHA İYİ OLMAN DİLEĞİYLE