- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 962
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Bana kistten bahsetmedi doktor sadece pko dedi tekrar soğan kürü denemeyi düşünüyorum bendeNormal kistler vardi sogan kuru ile temizlendi pko icin denemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kistten bahsetmedi doktor sadece pko dedi tekrar soğan kürü denemeyi düşünüyorum bendeNormal kistler vardi sogan kuru ile temizlendi pko icin denemedim
Başlangıç, soğandır. Sarımsak soğandan türemiştir. Pırasa da sarımsaktan türemiştir. Soğan, polikistik over, yumurtalık kisti, miyom, endometriozis dediğimiz çikolata kisti, PMS dediğimiz postmenstrual (adet sonrası) sendrom ve prostatit'e bağlı ağrı şikayeti çeken erkekler için bulunmaz bir nimettir. 18-19 yaşlarında onlarca genç kız tanırım; yolda beni durdururlar. 'Hocam polikistik overim vardı, sizin soğan kürüyle geçti' derler.Bana kistten bahsetmedi doktor sadece pko dedi tekrar soğan kürü denemeyi düşünüyorum bende
Tüp bebek tedavisine başlayacağım öncesinde bana da yasmin verdi bugün 4.gün.ilaç bittikten 3 gün sonra doktora gideceğim.tedavi amaçlı yani korkmana gerek yokŞimdi Doğum kontrol hapını kullanmayın mı diyorsunuz ? Dün gece başladım ona ama bana sürekli kullan demedi 21 gün kullan adet göreceksin o dönemde yanıma gel dedi
Bunu ibrahim saracoglu paylasmisBaşlangıç, soğandır. Sarımsak soğandan türemiştir. Pırasa da sarımsaktan türemiştir. Soğan, polikistik over, yumurtalık kisti, miyom, endometriozis dediğimiz çikolata kisti, PMS dediğimiz postmenstrual (adet sonrası) sendrom ve prostatit'e bağlı ağrı şikayeti çeken erkekler için bulunmaz bir nimettir. 18-19 yaşlarında onlarca genç kız tanırım; yolda beni durdururlar. 'Hocam polikistik overim vardı, sizin soğan kürüyle geçti' derler.
Bugün onlarca tıp doktoru teşekkür ediyor, 'Hocam ben ilaç yazmadan önce gidin, Saraçoğlu hocanın soğan kürünü uygulayın diyorum' diyorlar. Çünkü burada genç kızlarda yumurtalık kistlerinin bazılarında insülin direnci de gelişebiliyor, ağrı yapabiliyor, adet düzensizlikleri oluyor. İşte soğan kürü, bütün bunları düzene sokarken yumurtalık kistini de ortadan kaldırıyor.
Polikistik over zaten yumurtalıkta olan bir sürü minik minik kistlerdirBana kistten bahsetmedi doktor sadece pko dedi tekrar soğan kürü denemeyi düşünüyorum bende
Çok şükür çok sevindim adınıza,darısı isteyen herkesin başına. Bazı Doktorlar çok net konuşup daha fazla strese sokabiliyorlar insanıBende evlendikten sonra ilk defa kadın doğuma gitmistim pko olduğunu ogrendim 3 ay klomen catlatma iğnesi filan kullanmıştım bi ise yaramamıştı. En son aşılama olacaktı onu da denk getiremedik işlerden dolayı olmamıştı tabi aralarda soğan suyu hayıt tohumu filan içtim tavsiye ederim faydasını gördüm adet düzensizliği konusunda. Sonra bıraktım tedaviyi 3 ay sonra da hamile oldugumu öğrendim şuan doğdu 1 buçuk aylık oldu bile cok şükür o yüzden ümitsizliğe kapılma bana da yumurtaların kötüye gidiyo demişti ama oldu
Peki şuan adetimin 10. Günü ama hala kanamam var.Sizce hemen bugün mü başlamam gerekir yoksa kanama tamamen bittikten sonra mı ?Başlangıç, soğandır. Sarımsak soğandan türemiştir. Pırasa da sarımsaktan türemiştir. Soğan, polikistik over, yumurtalık kisti, miyom, endometriozis dediğimiz çikolata kisti, PMS dediğimiz postmenstrual (adet sonrası) sendrom ve prostatit'e bağlı ağrı şikayeti çeken erkekler için bulunmaz bir nimettir. 18-19 yaşlarında onlarca genç kız tanırım; yolda beni durdururlar. 'Hocam polikistik overim vardı, sizin soğan kürüyle geçti' derler.
Bugün onlarca tıp doktoru teşekkür ediyor, 'Hocam ben ilaç yazmadan önce gidin, Saraçoğlu hocanın soğan kürünü uygulayın diyorum' diyorlar. Çünkü burada genç kızlarda yumurtalık kistlerinin bazılarında insülin direnci de gelişebiliyor, ağrı yapabiliyor, adet düzensizlikleri oluyor. İşte soğan kürü, bütün bunları düzene sokarken yumurtalık kistini de ortadan kaldırıyor.
Benim başıma Ne gelirse stresten geliyor zaten.Sırf stres yaşadım diye migren hastası oldum bi türlü kurtulamıyorum.Şimdi de bu çıktı ve ben bununda kesinlikle stresten olduğuna Emin’im.çünkü tamamen stres altında olduğum bi dönemde çıktı ortaya.Tatlım bende de vardı pko ama şuan yok laparoskopik ovarian drilling diye bir ameliyat var ondan oldum 4 senedir filan pkosuzum ama hala yumurtalık tembelliğim var yani adetim düzensiz ilaçlarla bir şelde düzene biniyor ama sonra yine tekrarlıyor gebe kalmaya engel değil aslında ama yumurtlama dönemini tutturamadığımız için gebelik oluşmuyor yoksa bir engel yok şuan için biz de en iyisi ovülasyon testi kullanalım dedik bu ay denemeye başladım inşallah test ile tutturabilirsek bizimde olacak
Korkma stres yapma boş yere stresde adet düzensizliği yapıyor sen oluruna bırak herşeyi üzme kendini doktorun birisi bana demişti ki "sen çocuğum olmaz diye depresyona girmişsin önce beynini boşalt çünkü yumurtalık ile beyin direk bağlı üzüntü stres korku hepsi adetlerini etkiler" demişti ondan sonra takmamaya çalışıyorum artık
Umutsuzluğa kapılmayın Allah büyüktür.Umarım en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz.KizLar bende 2 senelik evliyim hic korunmadim ve haziran ayinda tedavi gormeye basladim gonal f igne vurundum klomen gunde birtane içiyordum yumurtam olusuyordu ama tembellik vardi igneler vurundum yine de gebe kalamadim bu ay yeni bi doktora gidiyorum esimin sperm tahlil sonucuna bakti gayet iyi hicbir sorun yok dedi o yuzden aşılama ve tup bebege gerek yok dedi ve bana klomen yazdi adetimiz 5.gunu basladim gunde 2 tane ictim adetim bittikten 2 gun sonra aneztezili rahim filmi istedi cekildim cok şükür sonuc temiz çıktı hormon tahlili sonucum da temiz çıktı ama östrojen hormonum normal bi kadina göre%50 fazlaymis ama zarari yokmus bu arada bende pcoluyum bende yeni ogrendim polikistik over oldugumu rahim filminden 2 gun sonra. Alttan muayene etti yumurta gelisimi yokmus olusmammis tekrar bekle dedi persembe gunu gel dedi yine gelisme yoksa igne tedavisine baslayalim dedi yarin gidcem tekrardan hic umudum yok kizlar rahim filminden sonra hamile kalan var mi çünkü kalan cokmus insaAllah bizde kavusuruz bebislerimize
Canım bi arkadaşımda pkolu ilk günden kaldı benim afetlerim cok duzensizdi streste vardı bence tek etken stresPeki gebe kalamamanızdaki tek sebep o pko muydu?
Peki teşekkür ederim.Zaten sadece 21gün kullan dedi oda adet görmem ve Hormon testi yapması içinmişTüp bebek tedavisine başlayacağım öncesinde bana da yasmin verdi bugün 4.gün.ilaç bittikten 3 gün sonra doktora gideceğim.tedavi amaçlı yani korkmana gerek yok
Kesinlikle beyinde bitiyor herşey,ama işte elde de olmuyor bazen ya olmazsa diye düşünmeden edemiyor insanCanım bi arkadaşımda pkolu ilk günden kaldı benim afetlerim cok duzensizdi streste vardı bence tek etken stres
Dediğim gibi hiç bir bilgim Yok bu hastalık konusunda,adını bile ilk defa duydum.internetten araştırmak istedim Fakat daha çok kafam karıştı bende sizlere sormak daha doğru olur dedimPolikistik over zaten yumurtalıkta olan bir sürü minik minik kistlerdir
Aminn darısı size olsunÇok şükür Allah bağışlasın :)
Çok teşekkür ederim evet malesef bana da doktor kötüye gidiyo dediğin de çok üzülmüştüm strese sokuyorlarÇok şükür çok sevindim adınıza,darısı isteyen herkesin başına. Bazı Doktorlar çok net konuşup daha fazla strese sokabiliyorlar insanı