Polikistik over

Hinst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
46
24
20 yaşındayım ve 8 aylık evliyim ne yazık ki bi süreliğine bayburttayım ve 2 3 ay kadar önce çenemdeki küçük ama bir türlü geçmeyen sivilceler için cildiyeye gitmişmiştim. O sırada doktorum çenemin altında kalın tüyler fark etti ve adet düzenimi sordu bende bazı aylar saçmalıyor dedim. Daha sonra doktorum adetin 3 veya 4.günü gel ultrason bakalım dedim bende o sıra adetliydim 4.günümdü ultrasona gittim ama orada ki asistan tuvaletinin sıkışık olması gerekiyor yumurtalıklarına bakılıcak dedi bende öyle yaptım. Doktor ultasondan baktı perde arkasından asistanına söylüyor sağ yumurtalıkta 3 4 tane küçük kist sol yumurtalıkta 7 8 tane küçük kist diye ben o sırada çok endişelendim. Daha sonra sonuçları alıp ciddiye doktoruma gittim ama ultrasona giderken verdiği kağıtta Pcos yazıyordu. o da beni bu ultrasondaki sonuçtan dolayı hem tüylenme hemde sivilcelerin geçmiyor olabilir dedi. Kadın doğuma yönlendirdi gittiğim doktor erkekti ve beni hiç tatmin etmedi çok sıkıldım hiç bir açıklama yapmadı ağzının içinde bişeylerr geveledi. Bi tane doğum kontrol hapı verdi ama ben almadım çünkü hiç memnun kaldığım bi doktor olmadı. Burda 1 tane hastane var ve sadece 2 tane kadın doğum doktoru var. Diğer doktora da başka bir sebepten ötürü gitmiştim ve benimle alaycı bir tavırla konuştu dalga geçer gibi. Yani şuan da çocuk istiyoruz ama içimde kurt var ne yapayım tekrar bu doktorlardan birine gideyim mi

Bendede o sorun var.bence once dogan yollar deneyin.be bitkisel cozumlere dogal yollara basliycam bu ay.bir iki ay denicem olmazsa sonra ilaca basliycam.sizde en kisa surede tedavi olun cocuk istiyorsaniz

Işte ben de tam olarak bilmiyorum ki bende bu hastalık var mı yok mu o yüzden şüphedeyim ne yapayım sence

Küçücük şehirde nasıl olacak bilmiyorum inan. Şuna bayburttayım ve burdaki hastanede sadece 2 tane doktor var ikiside birbirinden beter hiç rahat değilim konuşamıyorum bile özel hastanede yok

sivilce tüylenme adet düzensizliği varsa pkos dur...kilon varsa verirsen iyi olur birde bebek istiyorsan soğan kürünü araştırıp deneyebilirsin çok geçmiş olsun

Tüylenme problemi var ve bunu beni çok rahatsız ediyor. Adet düzenim çok bozuk değil ama ya bir kaç gün erken oluyorum yada geç sivilceler çok aşırı aşırı yok ama tüylenme var. Çok kilolu değilim 20 yaşındayım ve 49 50 kiloyum. Çocuk düşünüyoruz artık doktora randevu aldım bakalım inaşşalh bi sıkıntı çıkmaz

İnşaallah polikistik over değilimdir randevu aldım bakalım. İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın

Akıntin oldu mu canım gebelik belirtilerinde uzayan türden
Henüz hala korunuyoruz plansız bir gebelik olsun istemiyoruz haftaya doktor randevum var gittikten sonra ne olur bilmiyorum önce bi sorun var mı bakılsın istiyorum PCOS varsa nasıl olur bilmiyorum. Torit bezlerim çok bozuk 1 cm nödül var boğazımda önce bunların önemi alınsa daha iyi gibi olur sanki canım

Aynı sorunları yaşıyor benmde trodim düzensiz çalışıyor am a b3n pkoluyum canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…