Bendede o sorun var.bence once dogan yollar deneyin.be bitkisel cozumlere dogal yollara basliycam bu ay.bir iki ay denicem olmazsa sonra ilaca basliycam.sizde en kisa surede tedavi olun cocuk istiyorsaniz
sivilce tüylenme adet düzensizliği varsa pkos dur...kilon varsa verirsen iyi olur birde bebek istiyorsan soğan kürünü araştırıp deneyebilirsin çok geçmiş olsun20 yaşındayım ve 8 aylık evliyim ne yazık ki bi süreliğine bayburttayım ve 2 3 ay kadar önce çenemdeki küçük ama bir türlü geçmeyen sivilceler için cildiyeye gitmişmiştim. O sırada doktorum çenemin altında kalın tüyler fark etti ve adet düzenimi sordu bende bazı aylar saçmalıyor dedim. Daha sonra doktorum adetin 3 veya 4.günü gel ultrason bakalım dedim bende o sıra adetliydim 4.günümdü ultrasona gittim ama orada ki asistan tuvaletinin sıkışık olması gerekiyor yumurtalıklarına bakılıcak dedi bende öyle yaptım. Doktor ultasondan baktı perde arkasından asistanına söylüyor sağ yumurtalıkta 3 4 tane küçük kist sol yumurtalıkta 7 8 tane küçük kist diye ben o sırada çok endişelendim. Daha sonra sonuçları alıp ciddiye doktoruma gittim ama ultrasona giderken verdiği kağıtta Pcos yazıyordu. o da beni bu ultrasondaki sonuçtan dolayı hem tüylenme hemde sivilcelerin geçmiyor olabilir dedi. Kadın doğuma yönlendirdi gittiğim doktor erkekti ve beni hiç tatmin etmedi çok sıkıldım hiç bir açıklama yapmadı ağzının içinde bişeylerr geveledi. Bi tane doğum kontrol hapı verdi ama ben almadım çünkü hiç memnun kaldığım bi doktor olmadı. Burda 1 tane hastane var ve sadece 2 tane kadın doğum doktoru var. Diğer doktora da başka bir sebepten ötürü gitmiştim ve benimle alaycı bir tavırla konuştu dalga geçer gibi. Yani şuan da çocuk istiyoruz ama içimde kurt var ne yapayım tekrar bu doktorlardan birine gideyim mi
maşallah ya seni hatırlıyorum :) doğuma az kalmış günler ne çabuk geçiyor ya Rabbimm :) bebeğinin cinsiyeti ne :)bana da dediler polikistik oversin 4.ayimda tedavisiz hamile kaldim soğan kürü ile :)
Darısı başıma inşallah:)bana da dediler polikistik oversin 4.ayimda tedavisiz hamile kaldim soğan kürü ile :)
İnşallah canım sağolDarısı başıma inşallah:)
Akıntin oldu mu canım gebelik belirtilerinde uzayan türdenİnşallah canım sağol
Henüz hala korunuyoruz plansız bir gebelik olsun istemiyoruz haftaya doktor randevum var gittikten sonra ne olur bilmiyorum önce bi sorun var mı bakılsın istiyorum PCOS varsa nasıl olur bilmiyorum. Torit bezlerim çok bozuk 1 cm nödül var boğazımda önce bunların önemi alınsa daha iyi gibi olur sanki canımAkıntin oldu mu canım gebelik belirtilerinde uzayan türden
Aynı sorunları yaşıyor benmde trodim düzensiz çalışıyor am a b3n pkoluyum canım Allah şifa versinHenüz hala korunuyoruz plansız bir gebelik olsun istemiyoruz haftaya doktor randevum var gittikten sonra ne olur bilmiyorum önce bi sorun var mı bakılsın istiyorum PCOS varsa nasıl olur bilmiyorum. Torit bezlerim çok bozuk 1 cm nödül var boğazımda önce bunların önemi alınsa daha iyi gibi olur sanki canım
Amin inşaallah canım Sanada Allah şifa versin. İnşallah bi sorun çıkmazAynı sorunları yaşıyor benmde trodim düzensiz çalışıyor am a b3n pkoluyum canım Allah şifa versin
Amin inşallah canım benmAmin inşaallah canım Sanada Allah şifa versin. İnşallah bi sorun çıkmaz