Polikistik over yüzünden rahim alınması

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
bayanlar birileri lütfen birşeyler yazsın annemin bu perşembe polikistik over yüzünden rahmini alacak doktor. polikistik over 6 cm olmuş rahmi alalım bir daha tekrarlama riski olmaz demiş. ama bu ameliyatın riski nedir çevrenizde olan bilen var mı ben gurbetteyim zaten pazar gün yola çıkacağım çok korkuyorum.

benim kızım 9 yaşındayken oldu bu ameliyatı,çapı 6 cm di,yumurtalığıyla beraber
aldılar,ameliyat iyi geçti 1 saat falan sürdü, ameliyat sonrası çabuk iyileşti,
şimdi 15 yaşında ve iyi çok şükür, geçmiş olsun,ALLAH ŞİFA VERSİN...

anneniz kaç yaşında bence ameliyat olmadan once bır soğan kürünü deneseydi.ben ıyı geldıgını bılıyorum.kendımde içiyorum.

canimm gecmis olsunnn
teyzem oldu benimde 2 gun yatti kalkti sonrasinda usutmemesi ve duzenli antibiyotik kullanma sureci var ama cokk korkucagin bi durum yokk
icini ferah tut allah yardim eder zaten cnmmmm
allaha emanet simdiden gecmis olsun merak etme o kadar cok kisi oluyoki bu amelyatiii sorunsuz cikar anneciginde insallah

Benim de annem oldu..Kolay bir operasyon sonrasında bir kaç gün ağrıları olabilir ancak ilaçlarla kontrol altına alınır.Geçmiş olsun.

hanımlar teşekkür ederim inş dikkat ederim ben ayaklanana kadar yanında kalacağım zaten. annem genç daha erkekn anne olmuş bir kadın 45 yaşında. sürekli ağrı yapıyordu son aylarda çok büyümüş demiş doktor . yaşında ilerliyor çocuk düşünmüyorsan alalım demiş. birde bağırsağa yapışmaya başlamış gibi şeyler söylemiş rahim için artık. sık sık tuvalate çıkıyordu artık. inş bir an önce sağ salim çıkıp hemnececik iyileşir

ibrahim saracoglu'nun pko ıcın özel hazırlanmıs bır kürü var,kullanananlar cok faydasını görmüş,çapa da yetkili bayii acıldı hatta gecenlerde sordum 100 lira falan,denemek de fayda var bence..cok cok gecmıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…