polikistik over yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya_bilmecesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ruya_bilmecesi

Ziyaretçi
bu durumda olanlar beni bilgilendirrise sevi,nirim.. bu kistler çocuk doğurmaya ne kadar engel herkesde bu sorun değişiyor mu ?? bende varmış yüzümde vucudumda aşırı tüylenme vs oldu ve dünyamda kararmış durumda bu yüzden..hadi bu bi yana evlendikten sonra ya çocuk olmazsa diye çok endişeleniyorum.. bu kistler ilaçla vs küçülmüyor mu??? yada ilerde doğum yapınca temizleniyor mu o bölge..birde bu tüy kıl problemi ne olucak baş edilir gibi değil.doğumdan sonra umarım bunalrda yok olur ...bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinicem.

bu kistler bi bende var galiba eheheh a.s hanımlar yardımmm

bende de vardı ilk gittigimde sol overde 6 cm di doktor dogum kontrol hapıla kuculttu daha sonra gene buyudu bu sefer sag overdada cıktı ilac vermedi bu sefer bekliyelim dedi en son iki hafta oldu gideli 1 cm olmus sagdakilerde gitmiş korkacak birsy yok en fazla hap verir onu kullanırsınız ameliyat bile etmiyorlar benim kuzenimde 8 cm var kız oyle yasıyo hap kullanıyor dert etmiyor... her kadında oluyor kist zaten adet doneminde gidebiliyorda sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…