Polikistik over ve tüylenme sorunu

kimenekik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
33
3
1
Arkadaşlar bende polikistik over var bundan dolayı da tüylenme saç dökülmesi gibi sorunlar yaşıyorum.İbrahim saraçoğlunun soğan kurunu tam yapamadım ama buna rağmen bu ay hormon testim güzel çıktı fakat kistler duruyor..Doktor polikistikover dan kurtulmak için kilo vermen gerekli dedi bende diyet yapmaya çalışıyorum.Polikistik overı yenip tüylenmeden kurtulan var mı? Benim psikolojim bozuluyor artık

canım testere dişli aslan pençesi kürü yap..birde testesteron hormonunla alakalı olabilir mi..baktırdın mı.bende de tüylenme var.bu kürü uyguladım yavaşladı tüy çıkma süresi

Testestorona bakılması yarın aslan pençesi kürüne başlayacağım inşallah kurtuluruz bu sorundan :)

Pkodan iki arkadaşım da soğan kürü ile kurtuldu. Tadı çok fena ama düzenli yapın da kurtulun kızlar

ben de bu erkek tipi tüylenmeden muzdaripim nasıl başa çıkıyorsunuz neyle epilasyon yaptırıyorsunuz ben iğneliden çok korkuyorum ama ağda veya ip de sivilcelenme yapıyor :(

Pko'm var mı bilmiyorum da bu konuda doktora danışacağım ben de . Adet döneminde düzensizlik var , tüylenme de Allah'ın emri maşallah :sus: Ama ben Lazer Epilasyona gidiyorum . Alex makinesiymiş bu makineye girişim 2 - 3 seans oldu sanırım. Memnunum , gitmeden tüy kısaltma makinesi ile tüm bölgeleri kısaltıyorum. Son seferki uzman çok güzel yaptı çok memnunum o an zaten makine yakıyor ama 1 -2 hafta içerisinde tüyler çıkmaya başlıyor. Seansın ilk hafta dönemnde keselemeniz gerekiyor ki ölü deri atılsın bunlarla beraber dökülmede oluyor . Kısacası gayet güzel bir yöntem :)

Bende de pko var Saraçoğlu nun soğan kürünü düzenli yaptım bugün son günüm çok fazla akıntım oldu ve Zaman Zaman kasıklarımda batma ve kasılmalar oluyo sizce neyden kaynaklanıyor yapanlar varsa yardımcı olabilir mi? :110:

canım testere dişli aslan pençesi kürü yap..birde testesteron hormonunla alakalı olabilir mi..baktırdın mı.bende de tüylenme var.bu kürü uyguladım yavaşladı tüy çıkma süresi
nasıl yaptınız acaba onu tarif ede bilirmisin benimde 1 tane hormonum yüksek ve yüz çevremde tüylenmeler var lazere gittim 6 seans aynı bir fayda etmedi gerçekten işe yarıyosa yapayım bende kurtulmak istiyorum artık

Nasıl kullanılıyor bu kür ne kadar içiliyor ne kadar zaman kullanılıyo[/QUO
ben de bu erkek tipi tüylenmeden muzdaripim nasıl başa çıkıyorsunuz neyle epilasyon yaptırıyorsunuz ben iğneliden çok korkuyorum ama ağda veya ip de sivilcelenme yapıyor :KK43:
bende öyle bir problemden muzdaibim benimde yüz bölgesinde var lazer epilasyon gittim 6 seans boyunca ama aynı bir farkı yok sadece bir kalın dı ve siyah belirgindi biraz inceldi senin hormonların yüksekmi onu ölçtürmen gerek iğneliyi bilmiyorum ama normal yakmalıda acıtıyor canın cok tatlıysa biraz daynamn zor oluyo ama sinek ısırığı gibi düşün defacalrca aynı işkemi uygulandığını araştır oyle yaptır

Bende de pko var Saraçoğlu nun soğan kürünü düzenli yaptım bugün son günüm çok fazla akıntım oldu ve Zaman Zaman kasıklarımda batma ve kasılmalar oluyo sizce neyden kaynaklanıyor yapanlar varsa yardımcı olabilir mi? :110:
peki adet sorununuz var mı acaba?

benim hormonlarım normal görünüyo bazen uçuyolar ama genelde normaller :( lazer önermiyor musun

Arkadaşlar bende polikistik over var bundan dolayı da tüylenme saç dökülmesi gibi sorunlar yaşıyorum.İbrahim saraçoğlunun soğan kurunu tam yapamadım ama buna rağmen bu ay hormon testim güzel çıktı fakat kistler duruyor..Doktor polikistikover dan kurtulmak için kilo vermen gerekli dedi bende diyet yapmaya çalışıyorum.Polikistik overı yenip tüylenmeden kurtulan var mı? Benim psikolojim bozuluyor artık

Canım ben 50 kiloyum mesela pco olduğunu yeni öğreniyorum kendimi bildim bileli tüylerim var ama genetik dedim hep annemde falan da var tüylenme . hormonlarım yüksek testosteron özellikle de . Adetlerim düzenli soğan kürünü bende uygulayacağım . bir çok çeşiti var bir türlü anlayamadım bu hormonlarimdan bir şey

Back