polikistik over ve klomen

Yok canım yanlıs yazmısım adeti düzenli olanlar asıl zor oluyor valla bak bendede pko var adet düzenli ama sinsi bendeki yumurtalar hani düzensiz olsa gecikse az çok doktor bilir birsey der
Anladım canım ama bazen umutsuzluğa dusuyorum bazen de neden olmasın Rabbim büyük diyorum.. Umarım en kısa zamanda nasip eder Rabbim

Merhaba arkadaslar klomenle ilk ayda hamile kaldım :) yazmak istedim size bu ay öğrendim hamile oldugumu

Hayırlı olsun canim ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ve umutlandim.. Rabbim herkese versin inşallah.. Peki hiç belirtin olmadı mi o bir ayda
test yapınca 2 3 kez ve negatif cıkınca umudumu yıtırmıstim ılk bebeğim olduğu ıcın belirtilerden anlamıyordum cok acıkıyordum onu da kaynanamla yasıyorum cok yemek yemiyordum ona bağlıyordum zaten benim cok bulantım bas dönmem falan olmadı Allah bütün isteyenlere nasıp etsin ıns.

Bir de şunu söylemek istiyorum ben 19 aydr hamile Kalamıyordum. Bir gun doktorumun yanında tutamadım kendimi ağladım. Teselli etmek için söylemiyorum ama ben pko olup hamile kalamayanı hiç görmedim. O an ışık yandı içimde, Allah yar ve yardımcınız olsun. Mutlaka olucak pes etmeyin. Çünkü kader, gayrete aşıktır :KK200:

Kızlar bugün klomenin 10.günüydü 4gün önce 12mm yumurta gelişmişti bugün doktor 22 ve24 mm olmak üzere iki yumurta olmuş dedi ve çatlatma iğnesi yaptı eşimde hafif varikosel var ama doktoru bu spermlerle hamile kalabilir demiş bu durumda olup hamile kalan var mı

canım belirtiler neler yaşadın ilaç yanına başka bişiler denedinmi
Canm adet belirtilerinin aynısı göğüs ucu acısı. Bel ağrısı ve yorulduğum da kasıklarım ağrıyordu. Yanına ek olarak adetimin 1, gununden başlayarak 2 tane kuru incir yedim ve adetimin 2. Gununden onikinci gunune kadar baş Tarçın çörek otu karışımı yedim. Bu kdar. Ve rabbimin izniyle oldu şükür

Ne kadar Denedin canim. İlk olarak hemen klomene mi başladin yoksa kür uyguladin mi . soğan kuru falan
Kür uygulamadim hergun kuru incir yiyodum 3-4 tane bide bir 5 gün kadar bal tarçın yedim corek otuyla yiyemedm o kadar caňim başka bisey yapmadm birde 7 gün boyunca hergun Selamun kavlen min Rabbirrahim 818 defa çektim ve olmadı bu ay gene deyip agladgm günün ertesi günü hamileliğimi öğrendim

Kür uygulamadim hergun kuru incir yiyodum 3-4 tane bide bir 5 gün kadar bal tarçın yedim corek otuyla yiyemedm o kadar caňim başka bisey yapmadm birde 7 gün boyunca hergun Selamun kavlen min Rabbirrahim 818 defa çektim ve olmadı bu ay gene deyip agladgm günün ertesi günü hamileliğimi öğrendim
Oy maşallah ne kadar güzel bir duygu Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..peki öğrendiğinde adetin ne kadar geçmişti canim. Belirgin oldu mu hic

Oy maşallah ne kadar güzel bir duygu Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..peki öğrendiğinde adetin ne kadar geçmişti canim. Belirgin oldu mu hic
Adetim geçmemişti adetime 10 gün kala çamaşır suyuna dayanıkliyimdir ama kokusundan öğütmeye başlayınca evdede test vardı o testi yaptım belirgin ama silik bi şekilde 2. CiZgiyi gordum bide o günlerde aşırı sinirli ve alıngandm eşimin her zaman yaptği şakaya hüngür hüngür ağladığım oldu birde iştahım çok açılmıştı eksi yemeyen birisiyken turşu arar olmuştum evde

Adetim geçmemişti adetime 10 gün kala çamaşır suyuna dayanıkliyimdir ama kokusundan öğütmeye başlayınca evdede test vardı o testi yaptım belirgin ama silik bi şekilde 2. CiZgiyi gordum bide o günlerde aşırı sinirli ve alıngandm eşimin her zaman yaptği şakaya hüngür hüngür ağladığım oldu birde iştahım çok açılmıştı eksi yemeyen birisiyken turşu arar olmuştum evde
Yaa benim de bi gece de yarısı turşu istedi canim :) pazartesi test sonucunu alacam bakalım inşallah vardır bebis

İnş canım klomen mi kullandn bu ay
Yok canim 5 aydır evliyim ilk iki ay 28 günde oldu adet. Ondan sonra da olmadı 3 aydır .iki kere test yaptırdım çıkmadı .doktora gittim neden bu kadar sure olmadı diye tekrar test istedi ona gore söktürücü verecek. Baktı kist falan gözükmüyor dedi ama niye bu kadar uzadı anlamadım. Daha önce de uzardi ama bu kadar degil:KK51:

Back