Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh yüksek olunca pco oluyomus canım benim de bu şekilde ama prolaktin normal fsh da iyi 6 yi geçmemesi lazım galibaGenel itibari ile simdi bu değerler yuksek mi normal degilmi yani ? Polikistik över var dedi adet düzensizliği için gitmistim yumurtan çok var dedi ancak yumurta catlamadigi için adet olmuyorsun dedi ve hormon testi yaptı bende ovulasyon resti aldım ancak biraz erken başladım kullanmaya
İnternet de bayağı araştırdım ama ta bilemem değerler normal peki bu pko nün nedeni ne olabilir , birde ateş takibini daha ince duydum ama hic bi bilgim yok bu aralar o kadar çok taktim ki kafama ,:)Lh yüksek olunca pco oluyomus canım benim de bu şekilde ama prolaktin normal fsh da iyi 6 yi geçmemesi lazım galiba
Her sabah dil altından aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ateş olcuyosun canım forumda var topigiİnternet de bayağı araştırdım ama ta bilemem değerler normal peki bu pko nün nedeni ne olabilir , birde ateş takibini daha ince duydum ama hic bi bilgim yok bu aralar o kadar çok taktim ki kafama ,:)
Tamam dır çok tesekkur ederimHer sabah dil altından aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ateş olcuyosun canım forumda var topigi
İstanbuldaysanız eger fatih vatan caddesinde Dr. Ayşe Büyüköğüt tavsiye ederim. Gecmiş olsun acil şifalar.Arkadaslar merhaba benim yumurtaligimda sag tarafta bi kitle oldugunu ve ameliyat olmam gerektigini soyledo doktorum kitle büyüklüğü 5 cm kadar... Doktorum tarik aksu hrs hastanesi.. Olmali miyim ya da doktor onerisi olan ?
Sonuç belli oldu mu sizin,inşallah güzel haber verirsiniz, her şeyin hayırlısını diliyorum herkes için.Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç
klomen yumurta besleyici ilaç çatlamasına yardımcı olduğunu söyledi doktor gebelik için tedavide başlanılıyorArkadaşlar klomen ne acaba?
Bende de polikistik var doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece? Aslında kullanmak istemiyorum ama kullanmayınca da adet olmuyorum.
klomen yumurta besleyici ilaç çatlamasına yardımcı olduğunu söyledi doktor gebelik için tedavide başlanılıyor
yani sadece pko da değil gebelik tedavisinde kullanılan bişey de bu canımHııı anladım canım sağol. Yani polikistik olan ve hamile kalmak isteyenler bu hapı kullanıyo demek.
Ben anne adayıyım 35 haftalık hamileyim sayılı günler kaldı bebeğine kavuşmak için arkadaşlar moralinizi bozmayin sakin stres cok etkiliyor moral iyi bir doktor dua her şey olur Rabbim istesin yeter ki Rabbim hepinizin gönlüne gire versin ben klomen ve catlatma ignesiyle ikinci ayda tek yumurtayla hamile kaldım çok şükür kilonuz varsa verin çok etkili oluyor hepimizin hakkında hayırlısı olsunpco olupta bebek sahibi olan var mi acaba