- 25 Aralık 2015
- 1.321
- 1.610
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde adet yaklasınca ve adet sürecinde agrı yapabiliyorArkadaşlar PCO lu olanlarda sürekli kasık ağrısı mi olur hafif hafif ???
Ben iki üç aya çok agrılı adet yasıyorum tek taraflı kasık agrısıArkadaşlar PCO lu olanlarda sürekli kasık ağrısı mi olur hafif hafif ???
Bende adet olduğumdan beri düzensizlik var bazen 3 aya kadar olmayabiliyorum. PCO olduğunu düşünüyorum. Ve surwkli her iki tarafta da ağrı var ama ağrı hafif derecede. 13 ocak randevu aldım bakalım ne diyecek doktorBen iki üç aya çok agrılı adet yasıyorum tek taraflı kasık agrısı
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne kaynatıp ictin canm anlamadım ?ben 5 aylık evliyim kendimi bildim bileli polikistik overim bekarken böğrlem köünü kaynatıp içmiştim hiç bir doktora gitmeden hamile kaldim ve şimdi 3 aylık hamileyim
İlk defa duydum böğürtlen kökünü yaaben 5 aylık evliyim kendimi bildim bileli polikistik overim bekarken böğrlem köünü kaynatıp içmiştim hiç bir doktora gitmeden hamile kaldim ve şimdi 3 aylık hamileyim
Doktora gittin mi ne dedi doktor canım benim adet düzenli ama yine pko var üstelik böyle olanlarda daha zor gebelik çünkü yumurta dengesiz büyüyor :)Bende adet olduğumdan beri düzensizlik var bazen 3 aya kadar olmayabiliyorum. PCO olduğunu düşünüyorum. Ve surwkli her iki tarafta da ağrı var ama ağrı hafif derecede. 13 ocak randevu aldım bakalım ne diyecek doktor
Kist yokmuş ultrsonla baktı.. Adet olunca tahlillerimi de yaptircam. Korkuttun beni yaaDoktora gittin mi ne dedi doktor canım benim adet düzenli ama yine pko var üstelik böyle olanlarda daha zor gebelik çünkü yumurta dengesiz büyüyor :)
Neden korkuttum canım yaaKist yokmuş ultrsonla baktı.. Adet olunca tahlillerimi de yaptircam. Korkuttun beni yaa![]()
Hanı adeti düzensiz olanlarda daha zor gebelik dedin yaNeden korkuttum canım yaa![]()
hiç korkma bak benımde adetim düzensizdi kiste vardı kaç defa doktora gittim ilaç kullandım evlendim iki ay sonra hamıle kaldım test yapmıstım cıkmadı bı ay boyunca adetım gelmedı dedım kesın kıst vardırdır o yuzden gelmedı doktora gittiğimde de dedım kıst var degıl mı doktor bana guzel haberı o zaman vermıstı ınanamamıstım kısttır o dedım kalp atısını falan gosterdı sonra ınanmıs gıbı yaptım.sen de allahın ıznı ıle kalırsın ıns umudunu kesmeHanı adeti düzensiz olanlarda daha zor gebelik dedin ya![]()
bende bogurtlen kökünü kadınlar klubunun facede begenmıstım orda bu konuyu paylamıslardı orda bırı yoruma yazmıstı denedım ve cok guzel sonuç aldım canım benımde cok umudum yoktu ama allah ol dedı olduİlk defa duydum böğürtlen kökünü yaa
Yok canım yanlıs yazmısım adeti düzenli olanlar asıl zor oluyor valla bak bendede pko var adet düzenli ama sinsi bendeki yumurtalar hani düzensiz olsa gecikse az çok doktor bilir birsey derHanı adeti düzensiz olanlarda daha zor gebelik dedin ya![]()
Hayırlı olsun canim ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ve umutlandim.. Rabbim herkese versin inşallah.. Peki hiç belirtin olmadı mi o bir aydahiç korkma bak benımde adetim düzensizdi kiste vardı kaç defa doktora gittim ilaç kullandım evlendim iki ay sonra hamıle kaldım test yapmıstım cıkmadı bı ay boyunca adetım gelmedı dedım kesın kıst vardırdır o yuzden gelmedı doktora gittiğimde de dedım kıst var degıl mı doktor bana guzel haberı o zaman vermıstı ınanamamıstım kısttır o dedım kalp atısını falan gosterdı sonra ınanmıs gıbı yaptım.sen de allahın ıznı ıle kalırsın ıns umudunu kesme