polikistik over ve klomen

Ccnm ben 4 senedir bu problemi yasadim.diane35 kullandm.evlenince biraktim.ama doktor hic ameliyat dememsti bana hep hap verdi. Sennki farkli olabilir doktorunla iyice gorusun karar verin.bende kisirlik yapar diye tereddut ettim ama mecbur kullandim baska alternatif yoktu

Arkadaşlar PCO lu olanlarda sürekli kasık ağrısı mi olur hafif hafif ???

Ben iki üç aya çok agrılı adet yasıyorum tek taraflı kasık agrısı
Bende adet olduğumdan beri düzensizlik var bazen 3 aya kadar olmayabiliyorum. PCO olduğunu düşünüyorum. Ve surwkli her iki tarafta da ağrı var ama ağrı hafif derecede. 13 ocak randevu aldım bakalım ne diyecek doktor

ben 5 aylık evliyim kendimi bildim bileli polikistik overim bekarken böğrlem köünü kaynatıp içmiştim hiç bir doktora gitmeden hamile kaldim ve şimdi 3 aylık hamileyim

Canm bende de var hep adetm duzensizdi 1.5 yillik evliyim yaklasik 5 -6 aydr denuyoruz olmuyor yumurtalama takibide yaptryorum simdide divina dye bi ilac verdi doktor onu kullaniyrm ne zaman bende gebe kalicam acaba :-(

ben 5 aylık evliyim kendimi bildim bileli polikistik overim bekarken böğrlem köünü kaynatıp içmiştim hiç bir doktora gitmeden hamile kaldim ve şimdi 3 aylık hamileyim
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne kaynatıp ictin canm anlamadım ?

tessekür ederim canım darısı size olsun inş.bögürtlen kökünü kaynattım iyice sabah aç karınla içtim (hatta oruc zamanıydı iftarımı bile onunla acıyordum.) salgam gibi rengi var.

Klomen kullanırken yüzümde minik kırmızı noktacıklar oluştu özellikle burun çevremde böyle bir şey olan var mı göbeğimde ve bacaklarımda da var

Bende pco hastasiyim.doktorum klomen ilaci sonucunda yumurta takibi yapti.7ocakta catlatma ignesi oldum.dun dayanamayip test yaptim evde negatif cikti.yarinda kanda bakilip doktora gidicem.hepimizin hakkinda hayirlisi ins.

Bende adet olduğumdan beri düzensizlik var bazen 3 aya kadar olmayabiliyorum. PCO olduğunu düşünüyorum. Ve surwkli her iki tarafta da ağrı var ama ağrı hafif derecede. 13 ocak randevu aldım bakalım ne diyecek doktor
Doktora gittin mi ne dedi doktor canım benim adet düzenli ama yine pko var üstelik böyle olanlarda daha zor gebelik çünkü yumurta dengesiz büyüyor :)

Doktora gittin mi ne dedi doktor canım benim adet düzenli ama yine pko var üstelik böyle olanlarda daha zor gebelik çünkü yumurta dengesiz büyüyor :)
Kist yokmuş ultrsonla baktı.. Adet olunca tahlillerimi de yaptircam. Korkuttun beni yaa :(

Hanı adeti düzensiz olanlarda daha zor gebelik dedin ya :KK43:
hiç korkma bak benımde adetim düzensizdi kiste vardı kaç defa doktora gittim ilaç kullandım evlendim iki ay sonra hamıle kaldım test yapmıstım cıkmadı bı ay boyunca adetım gelmedı dedım kesın kıst vardırdır o yuzden gelmedı doktora gittiğimde de dedım kıst var degıl mı doktor bana guzel haberı o zaman vermıstı ınanamamıstım kısttır o dedım kalp atısını falan gosterdı sonra ınanmıs gıbı yaptım.sen de allahın ıznı ıle kalırsın ıns umudunu kesme

Hanı adeti düzensiz olanlarda daha zor gebelik dedin ya :KK43:
Yok canım yanlıs yazmısım adeti düzenli olanlar asıl zor oluyor valla bak bendede pko var adet düzenli ama sinsi bendeki yumurtalar hani düzensiz olsa gecikse az çok doktor bilir birsey der

hiç korkma bak benımde adetim düzensizdi kiste vardı kaç defa doktora gittim ilaç kullandım evlendim iki ay sonra hamıle kaldım test yapmıstım cıkmadı bı ay boyunca adetım gelmedı dedım kesın kıst vardırdır o yuzden gelmedı doktora gittiğimde de dedım kıst var degıl mı doktor bana guzel haberı o zaman vermıstı ınanamamıstım kısttır o dedım kalp atısını falan gosterdı sonra ınanmıs gıbı yaptım.sen de allahın ıznı ıle kalırsın ıns umudunu kesme
Hayırlı olsun canim ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ve umutlandim.. Rabbim herkese versin inşallah.. Peki hiç belirtin olmadı mi o bir ayda

Back